Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес
Лозанов, първия ти цитат е комичен, и то в недобрия смисъл на човек поне малко да му стане забавно, а 2002 когато си започнал да гледаш футбол на 4-5 до 10-12 може би си имал изключително реална оценка за футбола, който Байерн е играл!
Байерн рано или късно ще загуби и БЛ и ще остане без трофей, но не чакай този момент да кажеш: Казах ли ви, защото това е нещо нормално, а поредните титли, които Байерн печели до сега никой в Германия не го е правил, дори и Байерн преди това! Ама копаем дъното...
Гледах до сега само мача с БФБ за СК и на мен играта ми хареса, резултата не! Надиграхме Дортмунд, но пропуснахме вс което създадохме, а то не беше малко. Ковач няма вина в този случай, вина имат тези на терена, някои от които явно се мислят и за треньори вече след 3 сезона в професионалния футбол и 10+ официални мача за маншафта. Мачове с които едва ли някой би се хвалил, щом се мисли за толкова голяма величина във футбола.
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-August 13
Вие двамата очевидно имате проблем помежду си :beer2:
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Щом някой е гледал Байерн от 2002-ра година и твърди, че в момента (или миналия сезон) сме играли най-слабият си футбол, то този човек не гледа Байерн от 2002-ра година!
Най-слабият си футбол Байерн игра при Магат (под слаб разбирай грозен, безидеен, а в ШЛ ни биеха с разлика и най-важното ни надиграваха категорично). После идва Клинсман, при който резултатите импонираха на играта. Не мисля и че при Карло/Юп сме играли много по-добре от текущият момент, просто Робери все още бяха в по-добра футболна възраст.
3

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Арс,аз съм останал с впечатлението,че най-трагични бяхме при Ерих Рибек.

Мнението беше редактирано от Росен: 19 August 2019 - 14:21

0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеРосен, на 19 August 2019 - 14:21, каза:

Говоря за от 2002-ра година насам! Ще припомня само при Магат в ШЛ - 4-1 от Милан, 4-2 от Челси, а на третата му година, след като беше уволнен и след като върнаха Хитцфелд, паднахме от Милан с 0-2 на Арената точно със същата плаха и безидейна игра, както и срещу Ливърпул миналата кампания. Но предните две години ядохме такъв пердах в ШЛ от Милан и Челси, че ми се ревеше докато гледах. Класи над нас!
-1

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15

Цитат

Лозанов, първия ти цитат е комичен, и то в недобрия смисъл на човек поне малко да му стане забавно

Комично е да определяш от какви фенове има нужда Байерн и от какви няма, защото си никой в това отношение, нали се сещаш? Просто фен като всички останали.

Цитат

които Байерн печели до сега никой в Германия не го е правил, дори и Байерн преди това

Няма да е лошо да се научиш да четеш това, което отсрещната страна ти пише, защото в противен случай дискусията се обезсмисля. Аз ще повторя за 20ти път, че от лятото на 2016 насам Байерн регресира бавно, но сигурно. Като жаба, която е сложена в тенджера с вода, чиято температура се покачва бавно, но сигурно, и в един момент тази жаба се сварява. Единствената реална конкуренция, която имахме това десетилетие, беше в периода 2011-2014. Това, което се случи миналия сезон, не се дължеше на голямо развитие в Дортмунд, а беше вследствие на нашият спад. Тоест последните три Бундеслиги ги печелим с инерцията от Юп и Пеп, просто защото няма друг сериозен отбор в Лигата. Ето един пример - през сезон 11-12 не спечелихме нищо, но играхме финал в ШЛ, надигравайки всеки един отбор по пътя към финала. От три мача срещу Дортмунд в Германия те ни взеха три победи, а една от тях беше с 5-2. Беше ли по-силен онзи наш отбор от сегашния? В пъти по-силен.

Цитат

Байерн игра при Магат (под слаб разбирай грозен, безидеен, а в ШЛ ни биеха с разлика и най-важното ни надиграваха категорично)

Отново пишем наизуст без да четем. Което си написал за Магат, е 100% приложимо за Ковач. Затова казвам ЕДИН ОТ НАЙ-СЛАБИТЕ, а не най-слабият генерално, но отново не е направен опит да се вникне в написаното преди това. Според мен, при Клинсман бяхме една идея по-силни, но тогава имаше един много здрав отбор на Волсфбург. Обаче ето нещо много, много важно - разликата между Магат, Клинсман и Ковач е, че Ковач разполагаше и разполага с много по-качествени играчи.

Цитат

Не мисля и че при Карло/Юп сме играли много по-добре от текущият момент, просто Робери все още бяха в по-добра футболна възраст.

Признаците на спад започнаха още при Карло. За Юп не съм съгласен, защото онзи отбор играеше феноменално. Пак ще повторя, че причината да не вземем трофей в Германия през 11-12, се казва Борусия Дортмунд, които играеха изключително, но нямаха възможността да играят на всички фронтове, та затова отписаха европейските турнири тогава.
0

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
Аз въобще не те определям като фен или не като такъв! Просто едно мрънкало, което повтаря едно и също до безкрай заедно със СБ! Някакви момчета, които си живеят в някаква вселена на ФИФА, и редят някакви схеми и отбори на които физкултурници като Ковач ще има да се смеят до безкрай.
Инерция- тая инерция май е валидна до “Казах ли ти”!!!
Аз, чета, ама ти/СБ спри да повтаряш едно и също като развалена плоча: Ковач аут, Брацо аут, Ули аут, искамгранати, Шл отписъл съм я, БЛ не е ценна ама като я загубим, ето не можахме даже и нея да я спечелим.... Разбрахмееее
-2

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)

Преглед на мнениеAndoniooo, на 19 August 2019 - 15:26, каза:

Аз въобще не те определям като фен или не като такъв! Просто едно мрънкало, което повтаря едно и също до безкрай заедно със СБ! Някакви момчета, които си живеят в някаква вселена на ФИФА, и редят някакви схеми и отбори на които физкултурници като Ковач ще има да се смеят до безкрай.
Инерция- тая инерция май е валидна до “Казах ли ти”!!!
Аз, чета, ама ти/СБ спри да повтаряш едно и също като развалена плоча: Ковач аут, Брацо аут, Ули аут, искамгранати, Шл отписъл съм я, БЛ не е ценна ама като я загубим, ето не можахме даже и нея да я спечелим.... Разбрахмееее

Ама одеве тъкмо малко си качи акциите на мойта борса, сега пак ти се обезцениха. :laughing: Андонио, образцовия фен, фенът слънце, който си е заврял главата там където слънце не огрява.

Ти не си фен на Байерн, ти си фен на тези, които го водят, без значение кои са, и ще им бъдеш фен даже и утре да го закрият. :bayernfan:
2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
"Мрънкам", защото не ми харесва този облик на Байерн - хаотичен, безидеен, непостоянен. Когато играем добре, аз винаги отбелязвам това. Когато не играем добре, няма да кажа на черното бяло, защото може да нараня нечии чувства. Аз "мрънкам" срещу ръководството, а ти и още няколко човека тук "мрънкате" срещу "недоволните фенове". Схващаш ли разликата? Аз това си го обяснявам с желанието на някои хора да бъдат със силните на деня. Просто самата идея, че подкрепяш човека с власт, те кара да се чувстваш силен и прочее. Затова повечето хора подкрепят "популярното" - политически партии, идеологии, футболни и други спортни клубове, и т.н. Социална психология.

Други две уточнения:

1. Приносът на Ули Хьонес към Байерн не го прави имунизиран от грешки.
2. Критикувайки Ули Хьонес, аз критикувам като фен, а не като човек, който си мисли, че разбира повече от него. Той е на позицията, на която е, защото е избран да защитава интересите на клуба/феновете. Ако не може повече да се справя с тази задача, значи е време да бъде сменен. От тази гледна точка аз благодаря на Хьонес за приносът му към Байерн, но съм доволен, че той се оттегля. Надявам се, че неговите креатури Салихамиджич и братя Ковач ще го последват възможно най-скоро. Ако и при следващия ШЕФ не видя промяна, ще му сипвам и на него, независимо дали това ще е Кан или някой друг. Ако не обичах толкова много този клуб, нямаше да се паля толкова. Просто и елементарно.

Цитат

Вие двамата очевидно имате проблем помежду си

Аз нямам проблем с никого. Ако някой има проблем с мен, това си е негова работа.

Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 19 August 2019 - 16:02

1

• -
  • ПипПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеLa Bestia Negra, на 19 August 2019 - 16:00, каза:

"Мрънкам", защото не ми харесва този облик на Байерн - хаотичен, безидеен, непостоянен. Когато играем добре, аз винаги отбелязвам това. Когато не играем добре, няма да кажа на черното бяло, защото може да нараня нечии чувства. Аз "мрънкам" срещу ръководството, а ти и още няколко човека тук "мрънкате" срещу "недоволните фенове". Схващаш ли разликата? Аз това си го обяснявам с желанието на някои хора да бъдат със силните на деня. Просто самата идея, че подкрепяш човека с власт, те кара да се чувстваш силен и прочее. Затова повечето хора подкрепят "популярното" - политически партии, идеологии, футболни и други спортни клубове, и тн

Колко истина има в това, жалко че сам не се виждаш вътре в него!
Ти схващаш ли разликата от това да си недоволен и да мрънкаш до припадък? Да не си някое ревливо бебе? И кои са силните на деня? Ковач, Ули или мокрите ти фантазии? Психолог!...
-2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Цитат

Колко истина има в това, жалко че сам не се виждаш вътре в него!

Напротив, виждам се вътре, но не и по отношение на Байерн. Причините са доста - семейни, Оливер Кан, харесвам това, че отборът винаги излиза да печели, независимо срещу кого играе и без значение от състоянието, в което се намира(или поне преди беше така).

Цитат

И кои са силните на деня?

В Байерн, мисля, че всички ги знаем.

Цитат

Психолог!

Крайно време беше да намесим и психичното здраве. :laughing:
1

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
Психично здраве? Силните в Байерн? Ти въобще помниш ли си предпоследния коментар?...
Кажи на Санта да ти създаде специална тема за теб, че благодарение на теб и СБ всички теми са одрискани.
-1

Потребителят е неактивен   FCB-Plovdiv 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 05-March 11
Добре тук се оформя здрава дискусия, в началото бях с двете ръце "ЗА" Ковач, но в момента съм твърдо против него, още от мача с Ливърпул, та така гледам се намесват и Магат и Клинсман, вижте 2мата със какъв състав разполагаха и с какъв БЮДЖЕТ, погледне и Ковач. Да при Магат имахме по-срамни резултати, но тогава отбора беше в пъти по-лимитиран от колкото сега.
3

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеFCB-Plovdiv, на 19 August 2019 - 16:51, каза:

Добре тук се оформя здрава дискусия, в началото бях с двете ръце "ЗА" Ковач, но в момента съм твърдо против него, още от мача с Ливърпул, та така гледам се намесват и Магат и Клинсман, вижте 2мата със какъв състав разполагаха и с какъв БЮДЖЕТ, погледне и Ковач. Да при Магат имахме по-срамни резултати, но тогава отбора беше в пъти по-лимитиран от колкото сега.

Веднага ти отговарям - Магат имаше Кан, Санъол, Лизаразу, Лусио, Зе Роберто, Балак, Дайслер, млад Швайни, Шол, Макай, Пизаро, Санта Круз... Това слаб състав ли е? А на Ковач миналата кампания му купиха....... Горетцка за без пари! Т.е. да, аз също като цяло съм със смесени чувства към хърватина, да, пред мен има да се доказва, но да не говорим за селекции, защото при Магат Байерн имаше топ отбор. А играехме безобразно зле.
0

Потребителят е неактивен   katzi 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вЛондон
  • любим играч:FC BAYERN Muenchen

Преглед на мнениеРосен, на 19 August 2019 - 14:21, каза:

Никога не забравяй Сьорен Лерби
1

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема