Арс,при Магат Байерн беше за вътрешна консумация,спечели си два поредни дубъла,което никой преди него не беше правил,а в Европа отнесохме здрава тояга,футболът беше като ръгби.Сега при Ковач имаме домашен дубъл,страхливо отпадане от Ливърпул и отборът отново играе едно нищо.Аз също си мисля,че Ковач не е човекът за Байерн.Отначало много се кефех на играта и на задушаващата преса,но след това нещата се объркаха и той не беше в състояние да ги поправи.Също смятам,че отборът все още използва инерцията от Хайнкес и Гуардиола.Този отбор на Байерн не е по-слаб от онзи на Магат,но и двамата са силно лимитирани.
Отборът - обща дискусия
Публикувано: 19 August 2019 - 17:53
Публикувано: 19 August 2019 - 18:47
Арс с интерес четя мненията ти, но 2та отбора нямат база за сравнение Кан Шол и Лизаразу бяха по на 35 36г Зе Роберто и той към 30те. Дайслер безпорен талант, много техничен футболист но контузиите му съсипаха кариерата, Швайни беше още с бяло на устата всички знаем кога се превърна във фусбалгот.Смятам че Ковач в момента разполага с по-добър състав. Като цяло това са излишни спорове, до 1 2 сезона ще си проличи по кой път ще хванем.
Публикувано: 19 August 2019 - 22:26
Коу ще ги дъни ли, ме интересува?
Няма тема, ще питам и там.
Няма тема, ще питам и там.
Публикувано: 20 August 2019 - 00:29
Публикувано: 20 August 2019 - 00:37
Коутиньо е такъв футболист, че има нужда от свобода в играта си, за да покаже на какво е способен. Не можеш да го затвориш в някаква определена схема на игра. Очаквах да не му се получи в Барселона, защото там нещата се въртят около Меси, а с Меси няма как да се конкурираш. Затова си мисля, че през този сезон Ковач трябва да завърти играта около Коутиньо и да му даде възможност да "твори", така да се каже, защото бразилецът разполага с нужната креативност. Характерът му е по-затворен и по-интровертен, което означава, че трябва малко по-специално отношение, за да се отпусне и да заиграе добре. В противен случай може да стане като с Барселона - феновете там го критикуваха, освиркваха, и той игра под нивото си, а накрая и си би камшика. Ако му се получат нещата и се разиграе, може да бъде невероятен удар за Байерн.
Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 20 August 2019 - 00:42
Публикувано: 20 August 2019 - 16:13
Аз бих пробвал по-често Сингх. От това, което видях в предсезонната подготовка, повече ми допада от Алфонсо.
Публикувано: 20 August 2019 - 22:32
И мен ме впечатли този Сингх.
Като цяло имаме доста силни футболисти. Ако бъдат сработени, ще сме доста корав противник.
Като цяло имаме доста силни футболисти. Ако бъдат сработени, ще сме доста корав противник.
Публикувано: 26 August 2019 - 16:45
Чудих се в коя тема да го напиша ...
Вчера футболен клуб Байерн за пореден път демонстрира класа извън чисто футболните измерения . Този път бяха ощастливени гражданите на китното баварско градче - Вилсхофен на Дунав . Поводът - почитането на една от легендите на клуба , Клаус Аугенталер , направил първите си футболни стъпки именно във Вилсхофен .. По случай откриването на стадиона носещ неговото име Байерн , със всичките си звезди , изигра приятелски мач с отбор на местния фен клуб Вилсхофен Рот Вайс . Последните 10 минути Ауге отново е бил на терена с екипа на Байерн :) .
https://fcbayern.com...ghlights-250819
Вчера футболен клуб Байерн за пореден път демонстрира класа извън чисто футболните измерения . Този път бяха ощастливени гражданите на китното баварско градче - Вилсхофен на Дунав . Поводът - почитането на една от легендите на клуба , Клаус Аугенталер , направил първите си футболни стъпки именно във Вилсхофен .. По случай откриването на стадиона носещ неговото име Байерн , със всичките си звезди , изигра приятелски мач с отбор на местния фен клуб Вилсхофен Рот Вайс . Последните 10 минути Ауге отново е бил на терена с екипа на Байерн :) .
Публикувано: 26 August 2019 - 17:08
Ернандес, Кимих и Левандовски са в идеалния отбор на кръга в Бундеслигата.
Публикувано: 28 August 2019 - 12:26
Conan, на 26 August 2019 - 16:45, каза:
Чудих се в коя тема да го напиша ...
Аугенталер беше страхотен играч - сега на 62 изглежда доста добре. Трябваше да му подадат да вкара и някой друг гол от 35 метра, както обичаше да прави в активната си кариера! Да е жив и здрав Ауге!
Публикувано: 14 October 2019 - 09:36
Публикувано: 18 December 2019 - 10:37
Най-котираните ни играчи:
Кимих - 80 млн
Гнабри - 80 млн
Левандовски - 70 млн
Алаба - 65 млн
Сане иска в Байерн Януари, Байерн иска Сане Януари!
Разкрит е бъдещия капитан на Байерн Мюнхен - Йосуа Кимих!Дер Цукунфт!!!
Кимих - 80 млн
Гнабри - 80 млн
Левандовски - 70 млн
Алаба - 65 млн
Сане иска в Байерн Януари, Байерн иска Сане Януари!
Разкрит е бъдещия капитан на Байерн Мюнхен - Йосуа Кимих!Дер Цукунфт!!!
Мнението беше редактирано от Боби: 18 December 2019 - 10:42
Публикувано: 15 January 2020 - 21:34
Нюбел не беше за изтърване,но сега се появи друг проблем с Нойер който иска да е твърд титуляр и ако не е така май ще иска да напусне а в него има още поне 4 сезона високо ниво.