Честно казано логично. Спечели всичко с Байерн и сега не иска да е 4ти избор за крило. То и в Интер няма бъдеще, защото не пасва на схемата на Конте, ама това вече не е проблем на Байерн.
Съставът се очертава да е леко къс според мен, ако и Мартинес и Тиаго напуснат. Ливърпул се скръндзят за пари, така че не бих се учудил, ако Тиаго остане.
Отборът - обща дискусия
Публикувано: 10 September 2020 - 08:29
Желанието на Флик беше Перишич да остане в отбора . Както и желанието на самия играч . Байерн не пожела да плати исканата от Интер сума . По същата причина най-вероятно Алкантара и Толисо ще останат в отбора - много отбори ги искат , но не им се дават пари . Боатенг почти сигурно остава . Колкото и куриозно да звучи , към момента шанса Алаба да бъде продаден е най-голям ( ако не броим Мартинес ) .
Публикувано: 10 September 2020 - 09:35
Conan, на 10 September 2020 - 08:29, каза:
Желанието на Флик беше Перишич да остане в отбора . Както и желанието на самия играч . Байерн не пожела да плати исканата от Интер сума . По същата причина най-вероятно Алкантара и Толисо ще останат в отбора - много отбори ги искат , но не им се дават пари . Боатенг почти сигурно остава . Колкото и куриозно да звучи , към момента шанса Алаба да бъде продаден е най-голям ( ако не броим Мартинес ) .
Минуса е плюс...А от Алаба съм крайно разочарован , защото ми беше един от любимците в отбора ДОСЕГА ... С тия претенции за 20 млн евро заплата, да си хваща раничката , и да си търси отбор който ще се излъже да му дава тия пари.
Публикувано: 10 September 2020 - 09:51
И аз бих предпочел Перишич да остане. Сане ми идва малко муха без глава и ми се струва крайно несериозен житен бегач. Може и да се развие и да направи разликата, но към днешна дата предпочитам хърватина, който игра доста прилично и допринесе не малко за ШЛ.
Публикувано: 10 September 2020 - 10:43
ivo, на 10 September 2020 - 09:35, каза:
Минуса е плюс...А от Алаба съм крайно разочарован , защото ми беше един от любимците в отбора ДОСЕГА ... С тия претенции за 20 млн евро заплата, да си хваща раничката , и да си търси отбор който ще се излъже да му дава тия пари.
Днес, от Кикер излезе инфо, че всъщност Алаба и Захави се бутат за 25 млн на година за 5 годишен договор... :tooth:
Публикувано: 10 September 2020 - 11:20
Серхио Рамос взема 13 млн. ..........
Публикувано: 10 September 2020 - 11:38
TOKATA, на 10 September 2020 - 10:43, каза:
Днес, от Кикер излезе инфо, че всъщност Алаба и Захави се бутат за 25 млн на година за 5 годишен договор... :tooth:
http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/laughing.gif Е, ако това е вярно, тоя ще излезне егати наглеца... Както и мениджъра му де.
Публикувано: 10 September 2020 - 11:43
То мениджъра му е проблема в случая.
Публикувано: 10 September 2020 - 13:04
Честно казано, няма да ми е тъпо, ако напусне. Даде каквото можа, не е незаменим...Но да е този сезон, че да вземат пари и още един защитник с тях.
Публикувано: 10 September 2020 - 13:21
Алаба е невероятен,но Дейвис го измести на левия бек,а и Ернандес чака своя шанс.
Публикувано: 10 September 2020 - 14:15
Алаба явно се готви за свободен трансфер - ако Байерн наистина му предложи таква колосална заплата, супер, остава, но ако не догодина ще има голям избор и ще прибере яко пари на ръка като свободен агент. Според мен ръководството няма да се съгласи да му даде 25 млн.
Публикувано: 10 September 2020 - 15:21
За Алаба съм леко раздвоен защото може да играе еднакво добре на много позиции което е плюс при наличие на контузени и наказани играчи , надявам се да се споразумеят на по ниска заплата и все пак да остане.
Публикувано: 10 September 2020 - 16:24
При наличието на Фонзи , и очертаващото напускане на Тиаго , може да се открие страхотна възможност за централен халф , която все пак му беше титулярната позиция.Ще бъде интересно да се пробва и този вариант.
Публикувано: 10 September 2020 - 16:25
Datty, на 10 September 2020 - 14:15, каза:
Алаба явно се готви за свободен трансфер - ако Байерн наистина му предложи таква колосална заплата, супер, остава, но ако не догодина ще има голям избор и ще прибере яко пари на ръка като свободен агент. Според мен ръководството няма да се съгласи да му даде 25 млн.
Няма как да му предложат такава заплата, защото ще настане анархия в отбора. Има поне 5 футболиста, които ще си отворят устата за същите пари и няма да могат да му хванат края.
Публикувано: 10 September 2020 - 16:32
Има ли въобще защитник в света който да взима 20 милиона?