Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 12-October 10
Честно казано логично. Спечели всичко с Байерн и сега не иска да е 4ти избор за крило. То и в Интер няма бъдеще, защото не пасва на схемата на Конте, ама това вече не е проблем на Байерн.

Съставът се очертава да е леко къс според мен, ако и Мартинес и Тиаго напуснат. Ливърпул се скръндзят за пари, така че не бих се учудил, ако Тиаго остане.
0

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер
Желанието на Флик беше Перишич да остане в отбора . Както и желанието на самия играч . Байерн не пожела да плати исканата от Интер сума . По същата причина най-вероятно Алкантара и Толисо ще останат в отбора - много отбори ги искат , но не им се дават пари . Боатенг почти сигурно остава . Колкото и куриозно да звучи , към момента шанса Алаба да бъде продаден е най-голям ( ако не броим Мартинес ) .
0

Потребителят е неактивен   ivo 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 23-August 13

Преглед на мнениеConan, на 10 September 2020 - 08:29, каза:

Желанието на Флик беше Перишич да остане в отбора . Както и желанието на самия играч . Байерн не пожела да плати исканата от Интер сума . По същата причина най-вероятно Алкантара и Толисо ще останат в отбора - много отбори ги искат , но не им се дават пари . Боатенг почти сигурно остава . Колкото и куриозно да звучи , към момента шанса Алаба да бъде продаден е най-голям ( ако не броим Мартинес ) .

Минуса е плюс...А от Алаба съм крайно разочарован , защото ми беше един от любимците в отбора ДОСЕГА ... С тия претенции за 20 млн евро заплата, да си хваща раничката , и да си търси отбор който ще се излъже да му дава тия пари.
0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
И аз бих предпочел Перишич да остане. Сане ми идва малко муха без глава и ми се струва крайно несериозен житен бегач. Може и да се развие и да направи разликата, но към днешна дата предпочитам хърватина, който игра доста прилично и допринесе не малко за ШЛ.
0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер

Преглед на мнениеivo, на 10 September 2020 - 09:35, каза:

Минуса е плюс...А от Алаба съм крайно разочарован , защото ми беше един от любимците в отбора ДОСЕГА ... С тия претенции за 20 млн евро заплата, да си хваща раничката , и да си търси отбор който ще се излъже да му дава тия пари.

Днес, от Кикер излезе инфо, че всъщност Алаба и Захави се бутат за 25 млн на година за 5 годишен договор... :tooth:
0

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
Серхио Рамос взема 13 млн. ..........
0

Потребителят е неактивен   ivo 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 23-August 13

Преглед на мнениеTOKATA, на 10 September 2020 - 10:43, каза:

Днес, от Кикер излезе инфо, че всъщност Алаба и Захави се бутат за 25 млн на година за 5 годишен договор... :tooth:

http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/laughing.gif Е, ако това е вярно, тоя ще излезне егати наглеца... Както и мениджъра му де.
0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
То мениджъра му е проблема в случая.
0

• Черна нинджа
  • живущ вСофия
Честно казано, няма да ми е тъпо, ако напусне. Даде каквото можа, не е незаменим...Но да е този сезон, че да вземат пари и още един защитник с тях.
0

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
Алаба е невероятен,но Дейвис го измести на левия бек,а и Ернандес чака своя шанс.
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Алаба явно се готви за свободен трансфер - ако Байерн наистина му предложи таква колосална заплата, супер, остава, но ако не догодина ще има голям избор и ще прибере яко пари на ръка като свободен агент. Според мен ръководството няма да се съгласи да му даде 25 млн.
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
За Алаба съм леко раздвоен защото може да играе еднакво добре на много позиции което е плюс при наличие на контузени и наказани играчи , надявам се да се споразумеят на по ниска заплата и все пак да остане.
0

Потребителят е неактивен   FCB-Plovdiv 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 05-March 11
При наличието на Фонзи , и очертаващото напускане на Тиаго , може да се открие страхотна възможност за централен халф , която все пак му беше титулярната позиция.Ще бъде интересно да се пробва и този вариант.
0

• Черна нинджа
  • живущ вСофия

Преглед на мнениеDatty, на 10 September 2020 - 14:15, каза:

Алаба явно се готви за свободен трансфер - ако Байерн наистина му предложи таква колосална заплата, супер, остава, но ако не догодина ще има голям избор и ще прибере яко пари на ръка като свободен агент. Според мен ръководството няма да се съгласи да му даде 25 млн.

Няма как да му предложат такава заплата, защото ще настане анархия в отбора. Има поне 5 футболиста, които ще си отворят устата за същите пари и няма да могат да му хванат края.
0

Потребителят е неактивен   C3C0_vg 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вVelingrad
  • любим играч:Kahn
Има ли въобще защитник в света който да взима 20 милиона?
0

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема