Не знам какво да кажа след това което се случи днес...Как може да се разделиш по такъв начин с капитана и лидер на отбора това вече мина всякви граници!!!
Отборът - обща дискусия
Публикувано: 25 January 2011 - 22:45
То хубаво се гони, но не се гонят тези които трябва, тези които са на по 22-23 години и не стават за конуси даже, а се купуват нови на подобно ниво и се продават доказани играчи. Без тези фигури, ако не бяха националите ни и Робен и Рибери по нищо нямаше да се различаваме от произволен отбор от горната половина на класирането в БЛ. Натам ли се стремим? Нали миналата година беше преходен сезон уж (ок, постигнахме много и се очакваше развитие) а ми се струва, че 2-3 години няма да можем да се надигнем след тия промени. За съжаление и нивото в Бундеслигата няма как да се качва след сезон, в който именитите отбори не струват, а разни средняци, разчитащи на по 1 случаен негър са в челото. Дзеко, Йозил и Боатенг си заминаха и вече само при нас има играчи от някакъв по-сериозен калибър, но те пък трябва да се мъчат с незнайни герои. А най-голямата трагедия от всичко е че няма как да сме по-надолу от второ място. Тука често плюем по Примера, по Премиършип, ок и там нещата не са безупречни, но не ми харесва развитието на нещата. Естествено на нас ни остава да чакаме и да се надяваме на рязка промяна в статуквото на европейския футбол.
Публикувано: 29 January 2011 - 15:54
Ся ше видите Контенто като се върне, тримата с Крафт и Отъл ше мачкат здраво и ше вземем титлата.
Публикувано: 29 January 2011 - 16:05
не ни е до смях, мисля...наистина не разбирам, шегуваш ли се?
Публикувано: 29 January 2011 - 16:06
Ти си непросветен, брат, не можеш да ги видиш тея работи, аз ти казвам, че тея тримата са гръбнака на отбора.
Публикувано: 29 January 2011 - 17:20
Публикувано: 29 January 2011 - 20:17
Публикувано: 30 January 2011 - 18:13
Крафт Отл и Контенто - гръбнака на отбора :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Публикувано: 30 January 2011 - 23:22
Мно`о ясно. Пак, че съм аз да ви светна, ей! :strongbench:
Публикувано: 10 February 2011 - 17:01
[i]След унизителното поражение от Кьолн в Байерн ще опитат отново да си стъпят на краката. При това най-сетне в пълен състав – Робен и Рибери ще излязат титуляр срещу Хофенхайм в домакинския мач в събота.
Откакто Робен дойде в Байерн през лятото на 2009 година това ще бъде … едва деветия мач, в който двамата излизат едновременно на терена в Бундеслигата. От 52 възможни – или само в 15,4 % от шампионатните мачове Байерн е разчитал отначало на шеметните си крила.
Робен е възстановен от грипа, който го мъчеше напоследък. Рибери пък е здрав след травмата, както се видя в Кьолн.
Треньорът Луис ван Гаал ще може да разчита и на Марио Гомес, който пропусна лагера на националния отбор за мача с
Откакто Робен дойде в Байерн през лятото на 2009 година това ще бъде … едва деветия мач, в който двамата излизат едновременно на терена в Бундеслигата. От 52 възможни – или само в 15,4 % от шампионатните мачове Байерн е разчитал отначало на шеметните си крила.
Робен е възстановен от грипа, който го мъчеше напоследък. Рибери пък е здрав след травмата, както се видя в Кьолн.
Треньорът Луис ван Гаал ще може да разчита и на Марио Гомес, който пропусна лагера на националния отбор за мача с
Публикувано: 10 February 2011 - 23:12
Според мен връщането на Швайнщайгер по-назад може да изиграе много позитивна роля.Естествено и с оптималния вариант при атакуващите халфове също ще стоим значително по-стабилно.
Публикувано: 16 February 2011 - 12:43
Контенто и Кроос започват тренировки с отбора след няколко дни :whistle:
Публикувано: 19 February 2011 - 14:45
Забрави и страхотния гол на Браафхайд в мача с Фрайбург, той също влезе като резерва тогава. :laughing: