Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Гуардиола в обтегнати отношения с лекаря на Байерн<br style="color: rgb(88, 88, 88); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 14px;"><br style="color: rgb(88, 88, 88); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 14px;">Прочети още на: http://www.gol.bg/na...karya-na-bayern

Ако това въобще е вярно, мисля, че Пеп е по-добре да си гледа треньорската професия и да остави медицинския екип сам да лекува и поддържа играчите. Вярно трябва да има съгласуване, 100% има в такъв голям отбор като Байерн, но да не пипат лекарския щаб на Байерн. През годините се е видяло, че там нещата са прецизни.

ПП Как мога да премахна копирането и на тия допълнително украшения?

Мнението беше редактирано от Andoniooo: 29 September 2014 - 11:24

1

Потребителят е неактивен   Тео 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 17-July 14
Днес реших да пиша за пласирането във футбола. :) Нещо изключително важно във футбола, да не кажа и по-голяма дума.
Пласирането е важно за всеки един играч на всяка една позиция.Не случайно бе изказването на Пеп относно годините на Алонсо - "ма тази позиция е по-важно пласирането и четенето на играта, отколкото бързите крака и годините".
Откъде идва и израза "хищник в наказателното поле?" Еми централния нападател да следи правилно "плячката си" ( топката).Като примери мога да дам - Клозе,
0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Братле, не се обиждай, но имам чувството, че си някакъв графоман.
8

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Абе пич,имам 2-3 есета дето са ми до понеделник...искаш ли да хвърлиш едно рамо? Ще черпя като си дойда :laughing:
4

• Потребител
  • ПипПип
Санта Круз, имам отговор.Самият аз знам,че дългите ми постове могат да са неясни,защото пиша на момента каквото ми хрумне.Доста ги разтягам,ако може някой да се хване за нещо,каквото и да е от дългия ми пост и да стане дискусия,понеже тук са доста редки.Не водя диалог с моя милост, въпросите които задавам са въпроси,които всеки фен на Байерн би могъл да си зададе и като ги отварям на въпрос,просто би могъл друг фен да се включи по някой от тях и да стане дискусия.В някои случаи ми се получава и съм давал началото на няколко диалога,но разбирам какво имаш предвид и ще взема предвид съвета ти и ще бъда по-ясен и сбит за напред. :)
5

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Благодаря за разбирането! :) http://i.minus.com/iN7WkdiJ42yK9.gif
1

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
Гуардиола изгради "желязна" защита

Прочети повече на: http://www.sportal.b...php?news=511787

От началото на сезона сме допуснали само 2 гола, като в последните 7 мача не сме допускали гол... Бива!
2

Потребителят е неактивен   joalbrito 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 26-June 12

Преглед на мнениеTakingLives, на 06 October 2014 - 17:30, каза:

Гуардиола изгради "желязна" защита

Прочети повече на: http://www.sportal.b...php?news=511787

От началото на сезона сме допуснали само 2 гола, като в последните 7 мача не сме допускали гол... Бива!

1

• Потребител
  • ПипПип
Наистина доста време не сме допускали гол,но трябва да признаем,че при някои ситуации просто имахме късмет, а и не сме играли срещу особено силни отбори,изключая Сити.
0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
[quote name='teo' timestamp='1412615536' post='97177']
Наистина доста време не сме допускали гол,но трябва да признаем,че при някои ситуации просто имахме късмет, а и не сме играли срещу особено силни отбори,изключая Сити.
1

• Потребител
  • ПипПип
Всъщност исках да напиша най-добрия изобщо в историята на футбола.Хубаво ако се смята,че му липсва още стаж,но айде да се съгласим,че прави големи крачки към това.Лично за мен е уникално това,което прави Ману,изглежда ми като ново измерение на вратарството.
http://2.bp.blogspot.com/-r2B_IftORBA/TdMXlbe2z5I/AAAAAAAAAJI/YWqVj992gVk/s1600/1%252Ch%253D343.bild.jpg

отборът на тазгодишния Октоберфест с някои от новите лица,които са за 1-ви път

http://www.dailymail...ktoberfest.html
0

Потребителят е неактивен   C3C0_vg 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вVelingrad
  • любим играч:Kahn
Нойер като вратарски умения поне ЗА МЕН е 1 класа над Оли. За съжаление никога няма да има неговия характер, непримиримост и борбеност...
1

Потребителят е неактивен   Stu4ko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Оливер Кан, Филип Лам
Не съм съгласен че няма непримиримост, характер и борбеност, оная дузпа нека не се забравя, която се нагърби да бие в дебютния си сезон, в който беше посрещнат с обиди. Това че не крещи по защитата има общо и с това че няма много работа тези три сезона. Причината по която не мога да го поставя при Оли е, че в детството сме много по-впечатлителни и по-лесно си създаваме кумири :)
8

Потребителят е неактивен   MCMXIII 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-February 12
  • живущ вСофия
  • любим играч:Лам/Швайнщайгер/Мюлер
Да вметна нещо и аз, кой е по, по, най.
Кан бе най- добрият тогава.
Ману е най- добрият сега.
Двамата са различни по стил, като този на Нойер е новаторски. Той играе чудесно като либеро и чат пат като халф. Аз лично ги боготворя и двамата, то паради тази причина няма да казвам, кой е по- добрият. Просто съм щастлив, че имам привилегията, да ги гледам..
7

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
Нама значение с какви отбори сме играли, за същия период от време Реал са допуснали голове срещу Лудогорец, Елче, Базел, Депортиво, 4 от Сосиедат. Челси са допуснали голове срещу Бърнли, Мърнли, Суонзи, 3 от Евертън. Допуснаха и изравняване с човек повече от същите тия Сити, който срещу нас имаха 1 смислено положение цял мач.
1

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема