Не съм написал изброените от теб две купи, защото те не са заслуга на плехундера! До тях стигна Хайнкес с направения от НЕГО отбор, който и без треньор както има една дума щеше да ги спечели!!
Отборът - обща дискусия
Публикувано: 14 May 2015 - 13:29
Гъотце, дай да опитаме да играем без тренъор......, чуваш ли се изобщо? Мислиш ли, когато казваш нещо или просто говориш? Те и Барселона могат без тренъор, ама след Пеп и до Енрике не им се получаваше! А, тренъорът пречи, по-добре им е без! :laughing:
Публикувано: 14 May 2015 - 13:31
Този отбор не е направен от Юп а от фан Хаал.
Публикувано: 14 May 2015 - 13:32
[quote name='dimi_fcb' timestamp='1431596229' post='102888']
Срамна работа...срамна.Всеки фен на Байерн изобщо не трябва да се гордее с тази купа и най-вече начина по който я спечелихме.
Ако теб ти харесва,знчи за теб Фъргюсън е велик мениджър.Той през 1999 направо си обърна мача и то още в редовното време,докато ние трябваше да играем още 25 минути та да изравним.
Срамна работа...срамна.Всеки фен на Байерн изобщо не трябва да се гордее с тази купа и най-вече начина по който я спечелихме.
Ако теб ти харесва,знчи за теб Фъргюсън е велик мениджър.Той през 1999 направо си обърна мача и то още в редовното време,докато ние трябваше да играем още 25 минути та да изравним.
Публикувано: 14 May 2015 - 14:25
Аргументирал съм се защо фен на Байерн ,приема със смесени чувства Суперкупата на Европа.
Нито в един от изброените мачове няма случайност ,каквато имаше при изравнителният гол на Мартинес.Единствено този мач може да го сравняваш с 1999г.Късмет , мунти и случайност...ама щом Гуардиолката я е взел....значи е купа с огромно значение.
п.п.На Евро 96 може и да ти е влязъл златен гол,ама отбора играеше,докато в Прага беше чудо невиждано.Още тогава си личеше каква защита ще има Байерн във важните мачове......и две години само надолу...нищо позитивно.
Нито в един от изброените мачове няма случайност ,каквато имаше при изравнителният гол на Мартинес.Единствено този мач може да го сравняваш с 1999г.Късмет , мунти и случайност...ама щом Гуардиолката я е взел....значи е купа с огромно значение.
п.п.На Евро 96 може и да ти е влязъл златен гол,ама отбора играеше,докато в Прага беше чудо невиждано.Още тогава си личеше каква защита ще има Байерн във важните мачове......и две години само надолу...нищо позитивно.
Публикувано: 14 May 2015 - 16:26
Да онзи отбор си беше на Юп, истинската Баварска машина, а тоя на испанеца отбора го видяхме тая година какво лайно изсра, каквото ще е и следващия сезон, даже и по-голямо, пък вие си му лижете циганския задник колкото искате, дреме ми!
Публикувано: 14 May 2015 - 16:59
Отбора на Юп, отбора на Пеп... Требъла срещу всичко останало! Разбирате ли, че този требъл е върхът, след това няма нагоре?!
Мнението беше редактирано от Andoniooo: 14 May 2015 - 16:59
Публикувано: 14 May 2015 - 17:04
dimi_fcb, на 14 May 2015 - 14:25, каза:
Аргументирал съм се защо фен на Байерн ,приема със смесени чувства Суперкупата на Европа. -1
п.п.На Евро 96 може и да ти е влязъл златен гол,ама отбора играеше,докато в Прага беше чудо невиждано.Още тогава си личеше каква защита ще има Байерн във важните мачове......и две години само надолу...нищо позитивно. - 2
п.п.На Евро 96 може и да ти е влязъл златен гол,ама отбора играеше,докато в Прага беше чудо невиждано.Още тогава си личеше каква защита ще има Байерн във важните мачове......и две години само надолу...нищо позитивно. - 2
1.Дими, аз бях на стадиона в Прага........абе да ти кажа покрай мен имаше 10 хиляди дето някак си.......не приемаха гола и дузпите със смесени чувства. Да ти призная......бая се радвахме. Аз поне на гола на Мартинез откачих, а върху мен се хвърлиха двама немци, явно прецениха, че аз мога да ги поема.
Лично аз се радвах много, изпих 10 страхотни бири, стадиончето беше малко симпатично, цял мач се пееше ЮРОПААААА ПООООООКАААЛ З
Публикувано: 15 May 2015 - 21:01
Марто ,прочети внимателно какво съм писал,проследи с Владе диалога и тогава се излагай с написаното по горе.
Муун май на теб трябва да ти направи забележка,че само и само за да си защитите тезите си за г-н Гуардиола сте готови на всичко.
Муун май на теб трябва да ти направи забележка,че само и само за да си защитите тезите си за г-н Гуардиола сте готови на всичко.
Публикувано: 15 May 2015 - 21:16
Злобата я имате 5-6 човека ,дето обичате да се изявявате във форума като футболни специалисти и които не можете да си надвиете на масрафа по отношение на треньорите.
Това сте тези които давахте едни прогнози през март 2011г.когато обявиха Хайнкес за треньор и които станаха на пух и прах.
После давахте едни други прогнози през януари 2013, когато обявиха Гуардиолката за бъдещ треньор и пак не уцелихте !!!
Кога ли ще уцелите с прогнозите си за треньора се питам аз?Ужким сте специалисти а не можете ич да познаете :laughing:
Ние простите фенове сме си казвали мнението за Гуардиола преди две години и половина и като гледам уцелваме почти на 100% с изключение на домашната салатиера през този сезон:)
Кво да правиш Марто , понякога слънцето огрява и кучият задник :gamer:
Това сте тези които давахте едни прогнози през март 2011г.когато обявиха Хайнкес за треньор и които станаха на пух и прах.
После давахте едни други прогнози през януари 2013, когато обявиха Гуардиолката за бъдещ треньор и пак не уцелихте !!!
Кога ли ще уцелите с прогнозите си за треньора се питам аз?Ужким сте специалисти а не можете ич да познаете :laughing:
Ние простите фенове сме си казвали мнението за Гуардиола преди две години и половина и като гледам уцелваме почти на 100% с изключение на домашната салатиера през този сезон:)
Кво да правиш Марто , понякога слънцето огрява и кучият задник :gamer:
Публикувано: 15 May 2015 - 22:51
Смятам,че Пеп няма заслуга за Суперкупата на Европа.
Мнението беше редактирано от Тео: 15 May 2015 - 22:55
Публикувано: 16 May 2015 - 22:39
Байерн нека правят такива мачове, пак аз ще се излагам, няма проблеми. Нещото, което най най най много ме радва е, че от хора като вас не зависи нищо в клуба Байерн.
Мнението беше редактирано от Mario_Basler: 16 May 2015 - 22:40
Публикувано: 17 May 2015 - 00:58
ПОПУЛЯРНО
[quote name='Mario_Basler' timestamp='1431805172' post='102976']
Байерн нека правят такива мачове, пак аз ще се излагам, няма проблеми. Нещото, което най най най много ме радва е, че от хора като вас не зависи нищо в клуба Байерн.
Мнението беше редактирано от Santa Cruz: 17 May 2015 - 00:58
Публикувано: 17 May 2015 - 21:57
[quote name='Mario_Basler' timestamp='1431805172' post='102976']
Публикувано: 18 May 2015 - 23:11
Schweinsteiger & Martínez Boss The Midfield VS. FC Barcelona - CL 12/13 Semi-final
За ей това говорим Швайни и Хави господари в центъра. :bow:
За ей това говорим Швайни и Хави господари в центъра. :bow:
Мнението беше редактирано от mmmnee: 18 May 2015 - 23:11