Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
Нали обичате цифрите, ето ги и за двата мача, но ще ги дам общо...
Владеене на топката и в двата мача 53% на 47% за Байерн.
Total attemps - 28 на 22 за Байерн.
Удари във вратата - 12 на 8 за Барселона.
Удари извън вратата - 13 на 7 за Байерн.
Блокирани удари - 7 на 3 за Байерн.

Къде според тъпите цифри от двата мача сме ги загубили? В малките детайли пичове! Аз точно това твърдя - ние не отстъпваме игрово, а просто в определени ситуации! А смятам, че с Робери щяхме да имаме доста повече възможности за гол...
0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Хайде още един жокер да ви дам - това какво е?
https://www.youtube....h?v=NWM_duc1pWw

М

Мнението беше редактирано от ars_moriendi: 28 May 2015 - 11:33

0

Потребителят е неактивен   Тео 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 17-July 14
Ars, добре де, при отговора ти говориш само за Барселона.В предното ти мнение говориш и за Реал, тогава Робен и Рибери играха ли? Ееее,мислете малко!
Пак ще го напиша - като ще отпадаме, да е със силна и равностойна игра! А общо 4-те полуфинала ( където и имаше контузени, но и нямаше ) нямаше помен от нещо равностойно!
Разбираш ли - РАВНОСТОЙНО - да отпадаме като ще отпадаме, но с игра!Лъжеш се жестоко,че Барса не спря да играе в реванша или случайността с Реал.За Реал ми говориш за случайност!

След като и ние и Барселона и Реал имат Световни шампиони и много силни играчи, тогава къде остана равностойната битка? Хм?
Най-добрият футболист в света бе на терена и при 4-0!
Хейтване?! Така ли звучи всичко това? Разликата е малка между това и една надграждаща критика!
Миналите резултати,дали ще са много хубави за нас или много неприятни за мен няма значение.Т.е. не ме интересува дали сме били преди Барса с 7-0 или те са ни били преди това.Важното е настоящето!
Е, в този ред на мисли трябва да се взимат поуки от различни наши слабости.
0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
За Кроос - Хайнкес го пускаше на различна позиция и след контузията му заигра Робен, схващаш ли? Питам те, схващаш ли? С Реал в Мадрид играхме добре, напълно равностойно, да не кажа, че стояхме супер! В ревашна си еба майката, защото Пеп послуша критиката - върна Лам бек и 4-2-3-1! А трябваше да започнем със състава от Мадрид! Рибери пък не беше възстановен напълно, игра контузен с Реал и в двата мача. Но това няма значение, вие се опитвате да изкарате, че едва ли не сме Паламут Мичурин в сравнение с Реал и Барселона, а не е така!
С Реал за мен ние се прецакахме, а Барселона имахме шанс да отстраним само на теория с разнебитен отбор! А вие ми говорите за разлики в класите, къде?

0

• Потребител
  • ПипПип
Не съм особено съгласен с разсъжденията ти за 4-те полуфинални мача срещу Реал и Барса.

Мнението беше редактирано от Тео: 28 May 2015 - 12:11

1

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Аз като Пеп беше назначен умрях от кеф, бях голям фен на работата му, а и все още смятам че е извънредно талантлив треньор, но главата му е завъртяна от тея всички трофеи за отрицателно време и си мисли че каквото и нестандартно решение да вземе ще е гениално, да ама не. Не ме кефи да си защитава имиджа на новатор във футбола на гърба на Байерн. Грешките му през тези 2 години са далеч повече от продажбата на Шакири. Да, факт е че много ме издразни че продаде Шакири, според мен имаше още какво да даде на Байерн, особено с оглед на контузиите и изолиращите се Мюлер и Гьотце когато играят едновременно. В скандално слаб отбор като
6

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10

Преглед на мнениеars_moriendi, на 28 May 2015 - 11:13, каза:

Първо Дими винаги е бил негативно настроен и не виждам да е плод на общата картина, а на негово лично аз! Ако се върнеш към архива, ще видиш как той и тогава плюс по ръководството и АД-то и т.н. Дими си е такъв!
Второ - не мисля, че Баслер се излял каквато и да е бълвоч! Бълвочът се излива от обратната страна!

М дааааа, трябва да уточниме.Негативно настроен съм бил против Ули(мениджъра) който докара не едно и две недоразумения в Мюнхен.Ули футболиста и най-вече президента,в не един и два поста съм писал какво означава за мен и всички нас този човек!
АД-то и ръководството до толкова съм го критикувал,че според мен,не биваше да се пришпорва толкова бързо да се изплаща стадиона за сметка на трансферите и прехода в Байерн да е толкова голям.Та нашият преход беше близо 10 години заради бурканите в Мюнхен!
Малко ли е това през което минахме?
Ако всичко бе станало по-плавно ,например за 20-25 години,но да не се икономисва толкова много от трансфери и качествени футболисти какво,лошо ли щеше да бъде?

Когато си плащаш членският внос,купуваш артикули за 500 евро на сезон,пътуваш поне за един мач през есенният сезон и един през пролетният и когато годишният ти разход за Байерн надхвърля 2000-2500 евро ,тогава смятам че може и да си позволиш да критикуваш ръководството пред съмишленици.Друг е въпроса ,колко съмишленици останаха в тоя форум откакто хер Гуардиолата пое отбора!

Към треньор Владе, не съм бил негативно настроен освен към днешното същество,темата за него може да се провери от преди 2години и половина.Да, не съм вярвал и с Хайнкес че първият му сезон,ще стигнем до домашният финал през 2012г,но пък колко бяха от тези от вас които вярваха?Аз мисля че освен Тито,Гошенко и Бавареца никой не беше изразявал подобно мнение тогава във форума.

п.п. Мario_Basler всички помним отлично какво пишеше по адрес на Хайнкес и какъв беше подписът му в паметният сезон 2012/2013.Сезон който бившият председател на фен-клуб Байерн България вероятно няма и да види повече!

п.п-2 Бизи е много прав,от уважение към останалите не трябва да се използват грозни определения за Гуардиолката,както се сдържахме доста хора през първите две години.Обаче когато прелее чашата на търпението както преля през еснета.......сори ама всичко си има граници.
Бизи го нямаше тук доста сезони и ако беше по прочел половината от определенията за Хайнкес и Ван Гаал преди,сега нямаше да се чуди изобщо за какво става въпрос,сигурен съм на 100%.
:close: :close: :close: :close: :close:
2

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Грешките, Дипендънт се виждат! Но точно там е разликата - ако в даден важен мач не се допуснат, то всичко е идеално! Ако в даден важен мач се допуснат, то всичко може да се срине!
0

• Потребител
  • ПипПип
Правилно ли съм разбрал - Архива по-добре да не се отваря и да си остане под праха?
Защото явно тогава се е писало доста интригуващи неща от хора, които сега са момини сълзи и държат сметка на критиците?!
Сега се сещам за Арс, понеже от любопитство надникнах един път - след мача срещу Арсенал 0-2, Арс бе написал - жалък Хайнкес.Не само той,още куп други...всички се знаете.Но сега ни казвате "шшшшш"?!
Защо се критикува Хайкес?Нали продължихме и отбора играе като цяло силен футбол?

1

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Тео, прочети целият архив! Поне като ще даваш оценки, а не избирателно!
0

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
Тео, ти правиш ли разлика от коментар след даден мач и постоянно повтаряне на едно и също, независимо от представянето на отбора? "Жалък" е определение за поведението на Хайнкес в конкретен мач, не епитет по негов адрес! За теб Хайнкес подходи гениално към този мач? Едно е да кажеш "този беше жалък в този мач", друго е във всяко свое мнение да пишеш "катунарая", "Гуардиолката", "мангала" и тн!

Постоянно обяснявате, че сме оправдавали Гуардиола с "незначителни неща" като контузии, индивидуални грешки, червени картони и в същия момент вие омаловажавате успехите с обяснения, че то - видите ли - Рома не били мерило, те Барса били спрели да играят, Порто били смешни... Обаче ако Байерн си беше вкарал положенията на Алианца и бяхме отстранили Барса с резултат 6:2, пак ли щяхте да обяснявате, че са били спрели да играят?
4

• Потребител
  • ПипПип
Moon, веднага ти изпращам 1000 паунда, ако ме цитираш да наричам Пеп - мангал, катунар,циганин, гуардиолката!

Муун, веднага ти изпращам 1000 паунда ако ме цитираш как хуля Пеп в супер мачовете ни
Веднага влез Байерн - Порто 6-1, Рома - Байерн 0-7, дори и Байерн - Сити!
Други са против Гуардиола от самото начало, не аз.Есента нямаше основания срещу играта, срещу Пеп!
Ето казвам го - при минималната ни победа над Сити у дома и загубата на Етихад, Байерн игра страхотно!

За думата жалък - може жалък Хайнкес, не може жалък Пеп, ако ти кажа,че на реванша срещу Реал и на Ноу Камп Пеп излезе с някакви жалки подобия на схеми и геймплан(знам за контузиите, мисля,че и без такива Байерн пак не би изглеждал силен)?
В стил Дими - къде е аршина?
Значи по твоята логика ако сега ти кажа,че Пеп бе жалък в някой мачове, ти ще напишеш,че си съгласен с мен? Еми напиши го тогава,ако се отстояваш до край!
Защото това на Камп Ноу бе жалко и говоря за едно нещо - страха Барса да не ни разгромят!Хаоса...паниката....
Ако не се съгласиш с това мое твърдение,значи говориш глупости,на които даже и ти не вярваш!

Говориш за неуспехите и успехите....кажи ако си съгласен,че всичко опира до това, какво се случва на финалната права....
Не случайно в горния ми коментар написах за неубедителната Барса есента и убедителния Байерн есента...
Сега, в този момент ако ми кажеш файдата от успеха срещу Рома, ще ти изпратя 1000 паунда!
За евентуалното 6-2 срещу Барса няма какво да се каже....доколкото знам не победихме с 6-2 и като цяло си бяхме доста далеч от елиминацията им...

Относно Моуриньо - знам, че всичко може да се случи на елиминации.
Но за разлика от финала срещу Челси, ние играхме слабо в елиминации които са в 2 мача, а не само 1, както е финал.Това какво означава?
Можеш да се поправиш! Айде не преди 2 години...то взе,че не се оправи и изминалия сезон!

Като сме започнали с цитати на Моуриньо - " притежанието на топката не печели мачовете" - из речта на Моу на шампионското им парти.
Муун, знаеш ли че Гуардиола НЕ Е НАЯСНО С ТАЗ
0

• Потребител
  • ПипПип
Така няма да стане....

Замислих се!

Малко оффтопик - критиките ми носят напрежение, отнема ми от енергията и е затормозяващо.Аз не искам да критикувам, а ако не чета тук какво се пише и не пиша ще ми е по-добре.Напоследък покрай отпадането ми се насъбраха негативни коментари към отбора, а и срещу фенове.А това е последното нещо,което искам! Не ми хубаво да ги пиша тези неща,но с посещението ми не се сдържам да изразя с кое не съм съгласен.Тоест не ми доставя удоволствие да съм активен участник тук.
Всъщност намирам всичко това за безсмилено.Мога да си подкрепям отбора и без да посещавам този форум.По мое му, в по-спокойна среда,както до миналото лято,когато се регнах.

0

Потребителят е неактивен   Tito 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Слаб сезон за Байерн.
3

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Tия два мача с барселона са толкова ясни, че изобщо не знам за какво се коментират. Всяко тяхно слизане към вратата беше потенциален гол, реално това беше игра на котка с мишка, с предизвестен край. Тито много правилно е написал защо Гуардиола е в Мюнхен и какво се очаква от него.
5

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема