Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Равносметката..Със сигурност напускането му ще се отрази негативно на клуба, като в най-лошия случай започнем БЛ неубедително...
0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Каква ШЛ, това вече става несериозно за коментиране. Феноменалния отбор от 2013 лека-полека се унищожава пред очите ни.
2

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11222804_864881360264056_2244164287625762561_n.png?oh=9fe230ebe9c8dffedf30238cdbf2006c&oe=56179F1B

Марш от Байерн бе мангал!!!
0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер

Преглед на мнениеGötze19, на 11 July 2015 - 21:10, каза:

https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11222804_864881360264056_2244164287625762561_n.png?oh=9fe230ebe9c8dffedf30238cdbf2006c&oe=56179F1B

Марш от Байерн бе мангал!!!

http://www.dailymail...-Guardiola.html
1

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)

Преглед на мнение_Robben_, на 11 July 2015 - 20:53, каза:

Каква ШЛ, това вече става несериозно за коментиране. Феноменалния отбор от 2013 лека-полека се унищожава пред очите ни.

Липсва ми времето, когато се радвахме на всеки трансфер, имахме безусловна вяра на ръководство и треньор, звездите на си тръгваха току така, а когато бяха твърде стари... Мачкахме всичко наред и всеки отбор ни беше боксова круша. Сега е обратното-спорим с дни за трансфери от типа Коста, плюем по ръководството и Пеп, няма го лекарският щаб (понякога с основание), губим легенди и бъдещи звезди с лека ръка,две поредни години падаме от отбори, които биехме със 4-0/3-0 или ни наричаха "Ла бестиа негра". Всяка поредна година очакванията за ШЛ очевидно се снишават-от надежда за финал стигнахме до моментът в който се надяваме да стигнем до полуфинал..Какво се обърка? Отговорът за мнозина е очевиден-няма да го казвам поименно за да не разбуня духовете, ситуацията и без това е обтегната...Не казвам, че има пряка вина за всичко, просто нещо ако се обърка, тогава се получава ефектът на доминото...Нито пък, че Гуардиола е лош треньор, просто ако не се промени драстично, не е за нас...

Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 11 July 2015 - 21:50

2

Потребителят е неактивен   pipeto 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:Фабрикантът Роланд Едлер
68 хиляди присъстват на представянето на отбора!?!?! Събраните пари от билети са близо 503 хиляди евро!?!?!
Абе, тея германци са за бой и 'бане, бе. 'Що не идат да работят, бе? По стадиони ми тръгнали! А кой ще помогне на изтерзаният византииски народ? В Германия трябва да се забранят подобни масови събирания на такива михлюзи. А на всичкото отгоре дарили парите на някакви дечица. А на византииските деца кой ще дари? Да одат да бачкат бе, тонеядци мръсни! Това да 'земеш по една празна бутилка от "Узо" и от "Метакса" у ръцете, па бой, бой, бой!

:bayern1: :bayernfan: :fcbflag:
4

Потребителят е неактивен   Zzzzzz 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 05-March 11
Ако трансформацията "Гуардиола" влезе в релси тази година, на загубата на Швайни ще се гледа като необходимо зло.
4

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Аз продължавам да съм на мнение, че бордът не е направил абсолютно нищо, за да се опита да убеди Швайни да остане, което е недопустимо за играч от неговия калибър.
4

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
Не мога да разбера защо се търсят виновници за ситуация, в която няма такива... Бастиан си каза в прав текст, че иска да опита нещо ново и моли феновете да разберат решението му... Румениге каза в прав текст, че се е опитал да убеди Бастиан да остане, но той е искал ново предизвикателство и е помолил ръководството да не му прави спънки...

Защо бил отишъл точно в МанЮ... защото така е решил... Някой да каза нещо по адрес на Генерала, когато хора като Елбер и Лизаразу си тръгнаха? Ама те били дърти вече, нормално било, Швайни е на 30... Някой да каза нещо по адрес на Магат, когато Балак си тръгна? Ама то било нормално да искаш да спечелиш нещо в Европа, а в Байерн нямало как да стане...

Каквото и да си говорим, факт е, че Бастиан спечели всичко възможно с Байерн. Разбирам тъгата и разочарованието, че взе решение да излезе извън Бундеслигата, но не мисля, че е коректно към него да се говори за конфликти с треньора, да се обвинява ръководството, че не си било мръднало пръста... Много хора посочват хора като Тоти, обаче дори и тези хиперлоялни легенди понякога решават да потърсят ново предизвикателство. Да, понякога просто вече не са достатъчно добри и макар да са легенди, в съвременния футбол един клуб не може да си позволи да държи хора като Касияс или Джерард до пенсия, само защото са били ключови играчи преди време. Тъжно е, но такива са реалностите - играта се развива, нови момчета идват и старите пушки в даден момент трябва да предадат щафетата.

Много хора повдигаха вежди, когато Лам се отказа от националния отбор след триумфа в Бразилия, но той сам взе това решение да се откаже докато е на върха. Сега Бастиан реши да опита нещо ново и да напусне родния си дом. Светът не свършва и е безсмислено да се обвинява ръководство, треньор, още по-малко Бастиан за това, че е взел решение, различно от това, което ние като фенове искаме.
3

• Потребител
  • ПипПип

Преглед на мнениеmoonweaver, на 13 July 2015 - 13:49, каза:

...

Струва ми се, че може би приемаш PR изказванията за по-чиста монета отколкото са....но това, разбира се, са спекулации на злите езици (и на мен).

За едно не съм съгласен - начинът, по който подходи Пеп към ситуацията оставя много да се желае. Както много други постъри казват, изявления от типа "Абе, в плановете ми е, ама той трябва сам да си реши" не са най-голямата проява на лидерство и се връзват добре с цялата задкулисна картинка, рисувана от критиците. Това е по-скоро изявление, което бих очаквал по адрес на Хойберг или Рафиня. Правилното изявление за Швайни беше нещо от типа "Ако иска да напусне, ще трябва да ме пребие първо, защото ще го пусна само през трупа ми!" Преувеличвам, разбира се, но мисля идеята е ясна.
3

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия

Преглед на мнениеZzzzzz, на 13 July 2015 - 14:06, каза:

Правилното изявление за Швайни беше нещо от типа "Ако иска да напусне, ще трябва да ме пребие първо, защото ще го пусна само през трупа ми!" Преувеличвам, разбира се, но мисля идеята е ясна.

1

• Потребител
  • ПипПип
[quote name='moonweaver' timestamp='1436787622' post='104074']

0

• Потребител
  • ПипПип

Преглед на мнениеmoonweaver, на 13 July 2015 - 14:40, каза:

Да, направи изключително силно световно и беше ключовият играч на финала, но за последните 2 години контузиите не му позволиха да е тази сила в центъра на терена, която беше преди и това няма нищо общо с треньора

Колкото до чистата монета - аз уважавам Бастиан и когато каже, че иска ново предизвикателство му вярвам, а не си мисля, че напуска заради треньора или ръководството. Мисля, че е въпрос на елементарно човешко уважение, когато някои каже нещо със собствената си уста да го приемеш за по-меродавно от конспиративните теории.

0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия

Преглед на мнениеZzzzzz, на 13 July 2015 - 14:53, каза:

Просто не приемам да се дават точки на Гуардиола, че дори се е опитал да направи необходимото да задържи играча - понеже просто не е.

Това в кристалната ти топка ли го видя? Даваш ли си сметка, че хвърляш оценки какво бил направил един човек и какво не на база на едно изказване на прес-конференция?
0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia

Преглед на мнениеTOKATA, на 11 July 2015 - 21:19, каза:

Мнението беше редактирано от Mario_Basler: 13 July 2015 - 15:53

1

Споделете тази тема чрез: