Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   nevah 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 16-April 13
  • живущ вСофия
  • любим играч:Батигол и Мелничарчето
За съжаление от целия мач единствено включването на Вернер ми направи по-сериозно впечатление. Както и Бранд, но това не е нещо ново. Нашите момчета(от Байерн), като цяло, играха стабилно, но не бих отличил никой от тях с нещо повече..
0

Потребителят е неактивен   nevah 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-April 13
  • живущ вСофия
  • любим играч:Батигол и Мелничарчето
Така и не разбрах на какъв пост игра Кимих в този мач :laughing: (вчера- с Камерун), но игра много силно, според мен.. Добри пробиви по крилото, както и центрирания. Направи и асистенция- точно от крилото. Иска ми се да кажа, че е играл силно като десен бег, но той половината време беше в наказателното... :laughing: Абе.. доволен съм от него, другите ни момчета също играха силно. Преден силен мач на Вернер на този турнир, дали няма да се навие да играе крило за нас!? :to_become_senile: :bayernshal:

Мнението беше редактирано от nevah: 26 June 2017 - 09:26

1

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Кимих е изрод за възрастта си. Почти съм убеден, че откакто е национал няма играч с повече асистенции от него (като се има предвид, че направи 4 само срещу Сан Марино). Според мен трябва задължително да си обиграе за бека - в атака е много силен, остава само да поработи върху играта в защита и няма мърдане от титулярния състав.
4

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
Другото, което е интересно при Кимих е, че откакто дебютира за Националния отбор, е играл неизменно във всичките 90 минути на всички мачове, в които е бил титуляр. :strongbench:

Аз лично мисля, че ще успее да запълни дупката, оставена след отказването на Лам. Другото, което ми направи впечатление е, че се разбира много добре с Брандт, а ако се вярва на спекулациите, догодина го взимаме за някаква смешна клауза от 12 милиона, но да видим. Засега ми е любопитно да видя как ще се разбира с Робен.
3

Потребителят е неактивен   Nacho 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 23-February 11
Десният бек ни е нарисуван - трябва да подобри играта си в защита, но има време за това.
На мен пък ми направи впечатление, че перфектно "се разбират" с Тимо Вернер ... :spiteful:
0

• Черна нинджа
  • живущ вСофия
Най-важното, което не отбелязва никой. Вчера сложи капитанската лента, на 22 години. Независимо, че ги няма голяма част от титулярите, това е показно. Не Тер Стеген, не Джан или Рудигер, които са по-отдавна в отбора от Кимих.
3

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Нека и кусури да има, иначе ще му порасне работата и ще забегне като Кроос. :D
0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
От Ван Гаал насам десния бек е една от ключовите позиции в Байерн. От футболиста, който играе на тази позиция, се очаква не само да е стабилен в защита, но и да има добри организационни умения в центъра на терена, както и да дублира дясното крило. Лам беше перфектен в това отношение и неслучайно Гуардиола го нарече "най-интелигентният, с когото съм работил". За негови заместници някои предлагаха Бейерин, Уолкър, дори този Менди от Монако, но не съм сигурен доколко биха се справили с организационната част. Кимих, от своя страна, вече показа, че може да играе изключително добре като плеймейкър, а и прави много премерени включвания по крилото. Остава да подобри играта си в защита и да видим какво ще е разбирателството му с Робен. А ако продължават да се разбират по този начин с Брандт, значи имаме и готов наследник на холандеца. :)
1

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Имаше едно интервю преди няколко месеца на Рафина в което беше казал ,че дълго време чака да е титуляр и ако тази възможност не му бе предоставена ще си търси друг отбор в който да е титуляр Кимих също казва ,че иска да се стабилизира на бека.
0

• Черна нинджа
  • живущ вСофия
Да си ходи Рафиня, ако наистина е такава ситуацията. В Байерн няма как да е титуляр.
0

• Баварец
  • ПипПипПипПип
bundesliga.com: Lahm is retiring at the end of this season. Do you think you will become first choice right-back?

Rafinha: That's up to the coach, but I want to play. I've been at Bayern for six years and I've been waiting for my time to come. I've done well every time I've played and I've shown I've got the quality needed to play. I think my time has come and I'm ready. If I don't play, I'll have to look elsewhere. My aim is to play for Bayern. Next season will be my season and I don't see anyone else other than me playing at right-back.
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Рафиня или Кимих ще е все тая.И двамата са на кантар,предимството на единия са годините,а на другия пак годините,само че откъм опитност.Рафиня във всичките изиграни мачове за Байерн не помня да е правил нещо фрапантно,което да ощети отбора.

Мнението беше редактирано от Росен: 26 June 2017 - 16:02

0

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Ули Хьонес : Няма да даваме 100 милиона за 29-30 годишни ветерани !
2

• Баварец
  • ПипПипПипПип
В първия полусезон Байерн гост на Хофе,Шалке,Херта,Хамбург,Дортмунд,Гладбах,Франкфурт все стадиони където може да се губят точки да се надяваме ,че ще бъде интерестно.
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)

Преглед на мнениеБоби, на 29 June 2017 - 19:09, каза:

Ули Хьонес : Няма да даваме 100 милиона за 29-30 годишни ветерани !

Да се разбира като: "Няма да даваме 100 милиона" :D
1

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема