Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-August 13
Реал първо да отстранят псж-то , не мисля ,че една победа на парижани с 2:0 е невъзможна.
0

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
Реал ще вкарат в Париж! То ще е я дузпичка, я некоя засадка...
4

Потребителят е неактивен   MihailT 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 30-April 14

Преглед на мнениеTakingLives, на 18 February 2018 - 15:01, каза:

Реал ще вкарат в Париж! То ще е я дузпичка, я некоя засадка...

Не само това, дори да водят с 4:0, БДЖ-то ще намерят начин да пуснат 2 гола за 3 минути продължение в края. :D
0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Имаме да им връщаме на тия.
0

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер

Преглед на мнениеЛозанов, на 18 February 2018 - 02:33, каза:

Ако се паднем с Ливърпул на четвртфиналите, ще има пенсиониран треньор след това, но този треньор няма да е Хайнкес. :D Аз искам да се паднем или с Ливърпул, или с Реал.

Ливърпул в сегашната им форма са единствения отбор който не искам за следващ съперник на Байерн .
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Все си мисля, че Ливърпул ще ги отнесем. Защитата им е трагедия. Имат един Салах и това е. На този етап няма отбор, който да ме притеснява и да изглежда непреодолим. Единственото, което ме тревожи, е липсата ни на късмет през последните години - я контузии, я съдия, я малшанс... От 2010 насам само два отбора успяха да ни елиминират, благодарение на по-добър футбол. Интер (на финала в Мадрид, когато обаче бяхме без Франки!!!) и Реал преь 2014-та. Срещу Интер 2011-та беше малшанс - от 2-1 насред Алианца ни обърнаха до 2-3 с гол на Пандев в последните минути (а ги бихме в Италия), срещу Челси 2012-та ги смазахме, срещу Барселона 2015-та имахме една камара контузени, срещу Атлетико на следващата година малшанс (надиграхме ги тотално), срещу Реал Виктор Касай и контузиите на Лева, Нойер, Хумелс и Боатенг... Та късмета ме плаши. :)

Мнението беше редактирано от Лозанов: 22 February 2018 - 15:51

1

Потребителят е неактивен   zerohour 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 19-August 16
Като цяло съм оптимист тази година най-вече заради Хайнкес и широчината на състава, с който разполагаме. В Германия можем спокойно да играем така както играхме с Волфсбург, По този начин абсолютно всички ще имат игрови минути, но същевременно няма да се претоварени. Добър пример е контузията на Хамес. Няма никакъв проблем в момента да почива толкова колкото е нужно, стига да е напълно здрав, а да не се рискува с преждевременно връщане обратно в игра. Най-вероятно ще почива 1-2 мача, но спокойно може през това време да си играе Тиаго, да набере ритъм и да е готов да играе във всеки мач независимо дали е титуляр или резерва. Крилата също добре се покриват Рибери, Коман, Робен и Мюлер постоянно се въртят. Всички получават еднакви минути долу горе ( въпреки сръдните на Робен ама сме му свиканли ). Мисля че Хайнкес е страхотен мотиватор и изключително респектираща личност в съблекалнята. Ако има човек, който може да измисли противодействие бързо и да подготви отбора индивидуално за всеки един мач спрямо противника, това е именно Хайнкес.
0

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер

Преглед на мнениеЛозанов, на 22 February 2018 - 15:48, каза:

Все си мисля, че Ливърпул ще ги отнесем. Защитата им е трагедия. Имат един Салах и това е. На този етап няма отбор, който да ме притеснява и да изглежда непреодолим. Единственото, което ме тревожи, е липсата ни на късмет през последните години - я контузии, я съдия, я малшанс... От 2010 насам само два отбора успяха да ни елиминират, благодарение на по-добър футбол. Интер (на финала в Мадрид, когато обаче бяхме без Франки!!!) и Реал преь 2014-та. Срещу Интер 2011-та беше малшанс - от 2-1 насред Алианца ни обърнаха до 2-3 с гол на Пандев в последните минути (а ги бихме в Италия), срещу Челси 2012-та ги смазахме, срещу Барселона 2015-та имахме една камара контузени, срещу Атлетико на следващата година малшанс (надиграхме ги тотално), срещу Реал Виктор Касай и контузиите на Лева, Нойер, Хумелс и Боатенг... Та късмета ме плаши. :)

Бе не е само Салах . Тримата в атака са отбелязали над 60 гола от началото на сезона . Отделно - показателите на Клопо срещу Юп са повече от прилични . Ако имат и ден , няма отбор който да ги спре . Също толкова вярно е , че могат да загубят и от отбор от ранга на Уест Бромич . Въпреки това - не ги искам преди финала .
0

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
BILD: Thomas Tuchel remains the favorite to replace Jupp Heynckes in the summer.
1

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеGötze19, на 05 March 2018 - 21:18, каза:

BILD: Thomas Tuchel remains the favorite to replace Jupp Heynckes in the summer.

Нали знаеш, че много ми харесваш с такива новини. :rolleyes: :thumbsup:
1

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
Знам и на мен ми допадат :thumbsup:
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Лошо... Това означава, че ръководството не е намерило по-добър вариант от него. Защото, ако точно Тухел беше твърда цел на ръководството ни, то щеше да го привлече още след уволнението на Анчелоти.
0

• Легенда
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Може да са искали да започне начисто през новия сезон, за да има време да се запознае с нещата и да си изгради стратегия, а не да се хвърля веднага.
1

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Между другото в този материал на "Билд",за евентуален нов треньор на Байерн, не е споменато,че той е голямата цел на ръководството,а просто един от вариантите.Там са още Клоп,Хазенхютъл,Щрайх,мисля че и Нагелсман беше също.Но все повече се засилват слуховете за Кристиан Щрайх.
0

• Легенда
Демек нашите са се насочили твърдо към немски треньори. Еми, щом е така, то тогава наистина Тухел е най-добрият вариант към момента (Клоп не мисля, че ще напусне Ливърпул, след като най-накрая трудът му там започна да дава плодове).
1

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема