Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
Между другото, днес Салихамиджич потвърди, че са имали добри разговори с Миро Клозе, който по всичко изглежда, че ще поеме някоя от юношеските ни формации (спекулира се за отбора до 17 години). Наред с връщането на Нико и Роберт от лятото, вече Салихамиджич, аз се чудя дали Ковач няма да намери място в екипа си и за Вили Саньол, който все още е на заплата, но не върши нищо. Салихамиджич също каза, че Байерн имат нещо много ценно в лицето на Петер Херман и до седмица-две ще бъде ясно дали ще остане като помощник на Нико Ковач. Харесва ми това завръщане на бивши кадри, които показват талант и след като окачиха обувките на пирона.
0

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
Направо да вземат и Лизаразу, Джоване Елбер, Рой Макай, Ефе и т.н..
0

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер

Преглед на мнениеGötze19, на 18 April 2018 - 08:50, каза:

Направо да вземат и Лизаразу, Джоване Елбер, Рой Макай, Ефе и т.н..

Лизаразу и Елбер са "посланици" до колкото знам, а тия дни се говори усилено, че Ули иска да върне в Байерн и Мемет Шол (който си разтрогна договора със АРД), така че не си далеч от истината :thumbsup:
1

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вЛуковит
Еее усещам ги нещата аз :thumbsup:
1

Потребителят е активен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Контузените в момента:

Нойер - излекуван, но все още не е готов за игра. Очаква се на 6-ти май да е напълно готов.
Алаба - леко нараняване. Най-вероятно няма да вземе участие утре срещу Хановер.
Корентенката - натъртване на пищяла. Пропуска утрешния мач срещу Хановер. Очаква се в понеделник да е готов.
Видал - проблем със ставната капсула. Очаква се да е готов на 1-ви юли за началото на предсезонната подготовка.
Коман - пропуска мачовете с Реал. Очаква се на 13-ти май да е готов.
1

Потребителят е активен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
За мен все пак има един плюс след тази злощастна вечер и той е Кимих и Зюле. Тея момчета доказаха, че може да се разчита на тях в най-важните мачове и са светъл лъч за бъдещето. Корентенката не игра достатъчно дълго, за да мога да добавя и него, но вярвам, че и той би се доказал, ако има възможност.
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)

Преглед на мнениеSanta Cruz, на 26 April 2018 - 00:14, каза:

За мен все пак има един плюс след тази злощастна вечер и той е Кимих и Зюле. Тея момчета доказаха, че може да се разчита на тях в най-важните мачове и са светъл лъч за бъдещето. Корентенката не игра достатъчно дълго, за да мога да добавя и него, но вярвам, че и той би се доказал, ако има възможност.

Корентен за краткото време на терена изведе Левандовски на позиция, от която 80% от хората тук биха вкарали в поне 3 от 5 случая, но той от благодарност прати в аут. :rolleyes:

Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 26 April 2018 - 00:32

3

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Не е моят Байерн това. Някакво подобие на Байерн. Жалко, че Хайнкес не може да остане още година-две.

Мнението беше редактирано от Лозанов: 26 April 2018 - 10:44

0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10

Преглед на мнениеSanta Cruz, на 26 April 2018 - 00:14, каза:

Ами може Зюле скоро да стане титуляр, защото Боатенг е обявил пред медиите след вчерашния мач, че всичко е изживял в Байерн и иска ново предизвикателство. Според мен отборът се нуждае от свежест, не искам хора като него или Мюлер да са твърди титуляри во веки веков.
0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Зюле тази година играе по-добре от Хумелс и Боатенг. Дано продължи да се развива позитивно.
4

Потребителят е активен   C3C0_vg 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вVelingrad
  • любим играч:Kahn
Боата намекнал че иска да се маха, ще си търсим лятото нов централен или ще правим Зюле титуляр от рано
0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Прави впечатление как Реал бяха в същата позиция като нас преди години. Ние бяхме надиграни от Барселона през 09', имахме два изпуснати финала срещу Интер и Челси, но накрая си взехме своето през 2013г. Реал също бяха бити от Барселона 11', после паднаха след дузпи от нас, а накрая не им стигна и един гол срещу Дортмунд, но и те накрая си взеха своето. Последва една година на неуспех - за нас 14', за тях 15'. Дотук е идентичното. После за нас се почнаха един периоди на много силна игра през есента и периоди на малшанс, уникални пропуски, контузени основни играчи, съдийски грешки, и т.н. през пролетта. За Реал е точно обратното - всичко лошо им се изсипва есента и всичко хубаво за тях идва през пролетта. :surprise:

Всички знаем, че Хицфелд е човекът, който възроди Байерн и ни върна на европейската карта, а не Трапатони или Рехагел. После Хицфелд не успя да задържи високото ниво и за тази цел привлякохме Магат. Той се провали и пак върнахме Хицфелд, но играчите, с които разполагаше бяха или остарели, или с по-ниско качество. И сега - Ван Гаал започна, а после Хайнкес довърши, възроди ни и върна на върха в Европа. Гуардиола трябваше да ни задържи там, но не успя. Анчелоти също не успя. И пак върнахме Хайнкес. Но Швайни и Лам ги няма, Робери остаряха, а другите играчи не са от същата класа. Има някаква странна повтаряемост на събитията. Прави впечатление, че ръководството като хване едни класни играчи и ги изстисква до последно преди да тръгне да им търси заместници. И като се намерят заместници се започва градене на отбор наново. С този подход се очертава да печелим ШЛ на всеки 10-12 години. Тоест следващата ШЛ да я очакваме към 2023-2025? Ако искаме нещо повече от това, трябват повече инвестиции в големи имена. Нещо, което Ули и Кале не са склонни да правят засега.

Мнението беше редактирано от Лозанов: 26 April 2018 - 16:22

2

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
http://www.footballuser.com/formations/2018/04/1678225_FC_Bayern_Munchen.jpg

Идеи за въпросителните ,ако поляка вазира? http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/laughing.gif

Мнението беше редактирано от Боби: 26 April 2018 - 17:02

0

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вЛуковит
Аз искам Икарди, но от ръководството едва ли мислят като мен, или поне не им се дават такива пари за футболист
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Гризи.
1

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема