Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   ivo 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 23-August 13
И мен ме дразни с поведението си полският принц обаче , ако го " разкараме" , кой ще е заместникът му дето със сигурност ще бележи на Реал и Барселона ?
0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Никога не се знае откъде ще изскочи заека. Вижте Мадрид- когато назначиха Зидан- 80% не очакваха нищо кой знае какво, а то пък какво стана. Байерн назначи Гуардиола и едва ли не беше досадна формалност да се спечели 1-2 пъти ШЛ. Същото е с Левандовски, който е топ 3 нападатели в света. С правилните ходове, евентуалната му продажба може изобщо да не се усети, даже напротив- отборът може и да вдигне нивото, въпреки че към днешна дата Байерн е пълна мъгла какво би представлявал с Коавч.
3

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
Аз мисля, че Кале и Уле няма да клекнат. Първо, защото Кале ("готов съм да се обзаложа с всеки, че Роберт ще играе в Байерн и догодина") и Ули ("ще покажем на света, че клубът е по-силен от който и да било играч") вече казаха тежки думи. Но второ (и по-важно) защото това ще даде много лош сигнал - който играч иска да напусне Байерн, трябва само да си инструктира агента да говори публично и Байерн ще клекне. Кой ще е следващият? Сегя ли го реши, че искя ново предизвкатлство? Защо мрънкаше за пари и преподписа с най-висока заплата в отбора само преди година и то до 2021? Според мен единственият вариант Уле и Кале да се съгласят е ако някой счупи световния рекорд на Неймар - това е ясно послание. Но малко ме съмнява да се случи като цяло. Ули не е човека с който да си мериш пи*ката - Рибери знае най добре.
4

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Moonweaver, по принцип съм съгласен, но по-добре ли ще е за теб да играе някой, който просто няма желанието да го прави? Просто ще излиза на терена и ще разхожда фланелката, както го направи срещу Реал. Както се казва, насила хубост не става. Ние не сме затвор и не можем да държим никого против волята му.

Мнението беше редактирано от Лозанов: 30 May 2018 - 17:13

2

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
Аз съм ЗА продаването на Левандовски Първо-сега става на 30 години и не го ли продадем сега догодина вече няма кой да даде толкова много пари за него. Второ-време е за промяна ок вкарва в бундеслигата но в ШЛ в важните мачове никакъв го няма просто не е това страшилище там.
2

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10

Преглед на мнениеmmmnee, на 30 May 2018 - 18:50, каза:

Аз съм ЗА продаването на Левандовски Първо-сега става на 30 години и не го ли продадем сега догодина вече няма кой да даде толкова много пари за него. Второ-време е за промяна ок вкарва в бундеслигата но в ШЛ в важните мачове никакъв го няма просто не е това страшилище там.

Парите не са фактор според мен, едва ли Румениге потрива ръце как ще вземе 100 млн. за 30-годишен играч или нещо такова. Байерн не се нуждае от тях.

Въпросът е при евентуална продажба отборът да не остане значително отслабен. Съгласен съм, че изигра слаби мачове с Реал, но каква е гаранцията, че заместникът му ще се справи по-добре? Кой футболист ще влезе в Байерн и веднага ще донесе, това което Левандовски носи? Малко са и повечето не са реалистична цел. То на теория може и Алаба да бъде продаден за рекорди и невероятни печалби, но после къде ще търсим ляв бек на неговото ниво?
4

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
^ Абсолютно. Примерът с Рибери тук е много удачен - той имаше рекордна оферта от Челси, беше с единия крак при тях в главата си, но Байерн каза "не". Рибери също имаше дългосрочен договор и си даде сметка, че няма да бъде пуснат - вариантите му бяха или да се раздава отново на макс за отбора, или да се цупи и да си провали кариерата. Някои немски медии пишат, че Захави бил казал на Байерн, че ще им съдейства за заместник, но въпросът е дали ще се намери такъв, който да замени подобаващо Лева. Да, беше сянка на себе си срещу Реал, но същото може с абсолютна сила да се каже и за Роналдо след осминафиналните мачове срещу Реал (но беше титуляр във всички мачове след това, въпреки слабото си представяне, специално Байерн тотално го обезличи и в двата мача). Ситуацията с Рибери беше същата - можеха да му земат многото пари, но после какво? Видяхме какво стана и с Барселона като взеха умопомрачителните пари за Неймар - пръснаха 105 + 40 за Дембеле, 150 и кусур за Кутиньо, само защото като се насочат към заместник, настоящият му отбор е напълно наясно колко пари са взели за Неймар. А както споменах, според мен по-важното е посланието към останалите играчи на Байерн - ако клубът не желае да продава (и играчът има дългосрочен договор), просто няма как да се случи. На мен не ми се вярва някой да извади подобни пари, които да накарат Байерн да продава (и то само ако вече са уредили заместник), защото нека не забравяме, че ПСЖ имат да плащат 180-те милиона за М'бапе това лято и ако не продадат някой за много (Неймар), няма как да могат да купят. Манчо не вярвам да кихнат, Реал - също, и пак се връщаме кой ще бъде негов заместник - нека все пак не забравяме, че Левандовски има по над 40 гола във всички турнири във всеки от последните си 3 сезона за Байерн и е в оптимална футболна възраст в момента.

Да, Байерн не е затвор, но ако е искал ново предизвикателство, защо мрънкаше за заплата и преподписа до 2021 г.? Може да се погледне и от друг ъгъл - Лева постъпва коректно като иска трансфер с дългосрочен договор, т.е. Байерн ще получи при всички случаи рекорден трансфер за него (най-малкото в Германия), но Байерн очевидно не желае да се разделя с него (поне такива за изказванията на всички - може и да си играят, за да му вдигат цената, но много ме съмнява това да е играта на Кале и Ули).

Мнението беше редактирано от moonweaver: 30 May 2018 - 19:35

1

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
Така е в защитата просто не можем да намерим по добър от Алаба има един Марсело и това е,а при нападателите има по голям избор просто ръководството трябва да се развърже.ПСЖ искали Лева ок вземайте го и ви даваме 80 милиона за Мбапе.

Мнението беше редактирано от mmmnee: 30 May 2018 - 19:37

0

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
Кой можем да вземем на негово място, така че да не отслабваме позицията на нападател много? Ако имаме опции, що да не го пускаме да си ходи?
0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Аз не мога да се сетя за нито един нападател, който да задържи или вдигне класата на Лева. Не искам да ставаме като Барселона само с джуджета в атака, трябва си таран в един отбор! Кавани е на 31 години, малко му остава. Хари Кейн няма шанс да дойде в Германия...Остава един Дибала, чийто възможности са ми много съмнителни, а на всичкото отгоре също е кръгла нула в големите мачове. Въпреки всичко за мен Левандовски си остава най-силният нападател в света и мнооого ме съмнява да го пуснат да си ходи, стига да не започне да прави маймунджулъците на Обамеянг.
1

Потребителят е неактивен   Javi Martinez 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 07-May 15

Преглед на мнениеthe Amazing Ralph, на 30 May 2018 - 21:27, каза:

Кой можем да вземем на негово място, така че да не отслабваме позицията на нападател много? Ако имаме опции, що да не го пускаме да си ходи?

Що се отнася до ШЛ, който и да вземем все ще е надграждане. Съжалявам, но Левандовски не поведе отбора в нито един от важните ни мачове срещу испанските отбори, нито един път не направи това, което правят лидерите на другите отбори. За Бундеслигата, все ще се намери нападател, с който Байерн да доминира. Аз лично ще съм щастлив от този трансфер. Иначе, мисля, че един Икарди би свършил работа, съвсем различен тип футболист е, а сега със сигурност промяна не ни е излишна.

Мнението беше редактирано от Javi Martinez: 31 May 2018 - 14:17

1

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
Мауро Икарди е човека, силните му години тепърва предстоят, а на Левандовски му го видяхме желанието за игра още тоя сезон, представям си идния какво ще е, по - добре да се маха
1

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер
Няма смисъл в отбора да се държат играчи , които нямат желание да са част от Байерн . За 4 години , при 3 различни треньора , Левандовски така и не показа , че е способен да поведе отбора в завързан мач .
19 мача , 11 гола и 5 асистенции за Байерн в елиминационната фаза на ШЛ . С уточнението , че 7 гола и 4 асистенции са направени в 5 мача срещу Арсенал , Бешикташ , Порти и Шахтьор , когато Байерн записа разгромни победи . Срещу сериозни отбори поляка има 3 гола от игрова ситуация в 14 мача .
Който и нападател да дойде , пък дори и Сандро Вагнер ще правят над 20 гола в Бундеслигата . Но да държиш Левандовски въпреки желанието му , с тази заплата , за да си оправя статистиките срещу Волфсбург и Майнц ( примерно ) е излишен лукс .
Затова предвид и слуховете за Боатнег , Бернат , Видал и Алкантара си мисля че поляка ще бъде продаден , а задачата на Ковач ще е в рамките на договора му да подмлади сериозно състава .
Относно евентуалните бартери :
Мората е много добър нападател , но все не може да направи следващата крачка в кариерата си . Няма гаранция , че би я направил в Байерн , макар че се намира в перфектната възраст . Но при всички положения няма да е много по-зле от поляка . Другия играч на Челси който показа потенциал е Батшуай . Естествено и Азар , но ако Челси ще взима Левандовски , то със сигурност няма да иска да продава играчите с които той да играе на ниво .
Мбапе и Дранслер от ПСЖ ( Кавани е стар вече ) , Лукаку и Рашфорд от Ман. Юнайтед , Де бройне и Сане от Сити . И Иско и Асенсио от Реал , ако приемем че все още се интересуват . Други отбори които могат да вземат поляка просто няма .
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Вие тия селекции ги правите все едно е фифата(защото дори на мениджъра няма да стане) - Мбапе, Азар, Де Бройне, Икарди? Защо не Меси?

А не мисля, че е правилно, въпреки слабите му мачове с Реал и държанието му после, да се обезценява какво е постигнал в Байерн. Ако си мислете, че ей така Вагнер ще го замести и ще вкарва по 40 гола на сезон, жестоко се лъжете. Много са малко играчите като Левандовски. ;)
5

Потребителят е неактивен   IVO_FCBM 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-June 11
  • живущ вСтара Загора
Левандовски трябва да бъде продаден, ако няма желание да играе за Байерн. Няма смисъл да го държим против волята му. Лошо е и за двете страни. Харесвам много Левандовски, но ако наистина Байерн вече не е в сърцето му, трябва да го продадем. Нямаме нужда от такива футболисти.
5

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема