ситуацията ще става все по-добра и по-добра според мен за напред.
Рибери навлиза в форма (дай Боже достигне тази на 1ят му сезон),Мюлер е вече свеж след световното,личеше си му на момчето,че му тежат тези над 50 мача Байерн + Германия,отзад Брено дори и за втори мач като титуляр този сезон вдъхва оптимизъм,за мен той си е като трансфер направо.Пранич расте от мач на мач,Лам и той като Мюлер е по-свеж като че ли.а като прибавим и връщането на Бомел и в малко по близко вече бъдеще на Холгер,Миро и Робен,нещата ще си дойдат на мястото.
каквото и да стане този сезон аз няма да се сърдя нито на ЛВГ нито пък вече модерното плюене по ръководството :laughing: такава ни била съдбата,контузии,уморени,наказани и тем подобни.все нещо пречи да го еВа.ще сме в пълен състав едва догодина и тогава Байерн ще изглеждапо съвсем друг начин.много ще кажат "ами така е като нямаме резерви".отбор с класни резерви няма братя и сестри.изключае Реал Мадрид.
Отборът - обща дискусия
Публикувано: 10 December 2010 - 22:51
Честито.Гомез е болени няма да играе.Клозе се веръща в състава, но почти на 100% няма да е титуляр.Сега ми е интерсно кой ще е деветката.Може би Мюлер, а може би Буйтен...
Публикувано: 14 December 2010 - 02:20
Публикувано: 14 December 2010 - 09:34
Хахаха, "ако е здрав и в добра форма"........, какво да коментираме.... :laughing:
Публикувано: 14 December 2010 - 21:21
Отварям линка към статията и какво виждам вдясно: "Коя прическа на Дейвид Бекъм е по-атрактивна?" :laughing:
Публикувано: 14 December 2010 - 21:28
Публикувано: 22 December 2010 - 18:49
Публикувано: 22 December 2010 - 19:01
Публикувано: 26 December 2010 - 01:19
Значи не знам къде да публикувам това мнение затова го пиша тук.Това е очерк за годината от мен СУПЕРМАР
Публикувано: 03 January 2011 - 21:01
Публикувано: 12 January 2011 - 19:59
Още не мога да повярвам, че Бут сяда на пейката заради Крафт! Да смениш стабилния си вратар с неопитен младок в заключителната фаза на сезона... :slap:
Публикувано: 25 January 2011 - 16:22
откакто ЛВГ е треньор има доста козметични промени в състава :
1.Зе Роберто (нищо не се говореше занегово напускане,после изведнъж ,хоп,в ХСФ,според мен пръст има Луис)
2.Лусио
3.Александър Баумйохан
4.Лука Тони
5.Хосе Ернесто Соса
6.Мартин Демикелис
7.Михаел Рензинг
8.Марк Ван Бомел
1.Зе Роберто (нищо не се говореше занегово напускане,после изведнъж ,хоп,в ХСФ,според мен пръст има Луис)
2.Лусио
3.Александър Баумйохан
4.Лука Тони
5.Хосе Ернесто Соса
6.Мартин Демикелис
7.Михаел Рензинг
8.Марк Ван Бомел
Публикувано: 25 January 2011 - 16:34
Боби, на 25 January 2011 - 16:22, каза:
1.Зе Роберто
2.Лусио
3.Лука Тони
4.Мартин Демикелис
5.Марк Ван Бомел
Съжалявам много, че тези момчета бяха изгонени от един пълен гъз. От едно до пет бяха верни на Байерн до края и обичаха отбора и феновете. Само за Лука имам известни съмнения, но останалите бяха достойни да завършат кариерата си при нас.
Публикувано: 25 January 2011 - 16:46
Твърдата ръка на Гаал ще помогне на отбора за бъдеще. Гони и продава футболисти хич да не му пука. Точно за това след време ще се говори с добри думи за Гаал в Мюнхен. Като че ли Клинсман и Магат ги бяха някак си страх да взимат важни решения. За това и нищо не направиха.
Публикувано: 25 January 2011 - 16:51
1.Зе Роберто
2.Лусио
3.Александър Баумйохан
4.Лука Тони
5.Хосе Ернесто Соса
6.Мартин Демикелис
7.Михаел Рензинг
8.Марк Ван Бомел
От всичките,които са изборени аз най-много съжелявам за Лусио,Тони,Демикелис и ван Бомел.Както се чува следващият е Бравхайд,който ще бъде натиреен в Хофе-за него нямам претенции.
2.Лусио
3.Александър Баумйохан
4.Лука Тони
5.Хосе Ернесто Соса
6.Мартин Демикелис
7.Михаел Рензинг
8.Марк Ван Бомел
От всичките,които са изборени аз най-много съжелявам за Лусио,Тони,Демикелис и ван Бомел.Както се чува следващият е Бравхайд,който ще бъде натиреен в Хофе-за него нямам претенции.