Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
Само Бавареца не може да разбере, че не е необходимо да направиш 200 атаки, за да вкараш гол. Прави се умно - контролираш и дебнеш. Най-опасните хищници на планетата се хранят така. Само олигофрени карат на принципа като опитам 100 пъти и все един ще стане. Затова се нарича хищнически инстинкт или инстинкт на убиец - стоиш, дебнеш и нанасяш съкрушителен удар.
Дали ще го правиш с бетона на Хицфелд отзад и някоя смъртоносна контра или просто ще разиграваш спокойно топката и ще дебнеш за грешка е чисто и просто геймплан. Но в спорта, в природата, в живота, това е най-правилният начин да оцеляваш. Така е в шаха, в бокса, във всичко - принуждаваш противника да сбърка и бам... Това е красиво!
4

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Красотата на футбола е в скоростните комбинации и високото темпо на игра, в атлетизма, не в симулациите и разцъкванията в собствената половина в приспивно темпо.
Кефа е винаги по голям когато побеждаваш с мачкане и газене, а не дебнене, това е Байерн, а не някой жабарски отбор нали?!
Ето и Байерн играе 4-2-3-1 но е доста по директен, атаките се развиват скоростно по крилата, мачкаме с физика и играем с типичен номер 9.
Взимаме тенденциите в момента, модерен футбол, но по нашия си баварски начин! По същия начин действа и Клоп в Дортмунд, футбола на жълто - черните е истинска наслада за един фен на немския футбол!
В моята йерархия Хитцвелд винаги ще стои на върха, колкото и купи да спечели любимия ви Пеп!

Мнението беше редактирано от Bavareza: 05 February 2013 - 18:42

0

Потребителят е неактивен   markony_70 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Д-р Сократес
Пак говориш наизуст!
Красотата на футбола е.............за какви бързи комбинации,за какво високо темпо говориш за най-силните години на Германия и Байерн.Та всичко скоростно от тогава е забавен каданс на нормална атака на средно статистически отбор от съвремието ни.Единствено с атлетичност е имало нещо общо,но основното е прагматизъм.Само че сега прагматизма се олицетворява с нелюбимият ти тип игра,където пионки правят смешни любимите ти върлини.
Знам че не отговаряш на въпроси ,но все пак да попитам:
"Любимият ни Пеп"-поясни на кой е любим,посочи някой директно, който не се е възхищавал на Хитцвелд?.

Мнението беше редактирано от markony_70: 05 February 2013 - 19:51

2

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Хейнкес и Клоп имат достатъчно интелект, за да не копират едно към едно.
0

Потребителят е неактивен   joalbrito 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 26-June 12
[quote name='markony_70' timestamp='1360081968' post='67333']
Пак говориш наизуст!
Красотата на футбола е.............за какви бързи комбинации,за какво високо темпо говориш за най-силните години на Германия и Байерн.Та всичко скоростно от тогава е забавен каданс на нормална атака на средно статистически отбор от съвремието ни.Единствено с атлетичност е имало нещо общо,но основното е прагматизъм.Само че сега прагматизма се олицетворява с нелюбимият ти тип игра,където пионки правят смешни любимите ти върлини.
Знам че не отговаряш на въпроси ,но все пак да попитам:
"Любимият ни Пеп"-поясни на кой е любим,посочи някой директно, който не се е възхищавал на Хитцвелд?.
2

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вПловдив
Аз не искам да защитавам тъй наречената тики -така,а само се опирам на факта, че е печеливша на дадения момент.Не се възхищавам на играта им,възхищавам се на успехите им,включително и на Ла Фурията.Само ,че онзи "разбирач" Арс нееднократно ви казва,че всеки стил на игра си иска подходящите изпълнители,а ние ги нямаме.Ако си спомняш и Ван Гаал дойде с идеята за 4-3-3,но сглоби отбора с наличното,което разполага,та схемата му си остана валидна и до ден днешен.Особено и и Рибери като му отказа да играе в центъра.Не ме интересува схемата,интересуват ме успехите.Ако дойдат с 1-9,значи това е печелившото.Ако разполагаме с 9 Месита,които същевременно да не позволяват на противника да се докопа до топката и да не може да направи атака,съответно да не ни трябват опорни халфове и защитници,та дори и вратар.Ама нали се сещаш, че резултатите ще почват поне от 30:0 тогава.Но нека да излезем от фантасмагориите.Преди още да бием Манчо спорех, че ние и Дортмунд сме най-близо до Барса макар и в различни фази на играта.Кой е казал ,че са прости Клооп и Ван Гаал-Хайнкес(въпроса не е към теб,а към бавареца,като за Хайнкес упрека ми не , че е прост,а само мнооого страхлив)Тогава Байерн беше неизвестен за подрастващите диемаджи,пък камоли Дортмунд,които излязоха на голямата сцена година и половина след това.Когато един отбор почне да изгражда нещо ново и дългосрочно като схема и манталитет,то си личи и бие на очи.Ти нали не си мислиш,че Пеп ще тръгне да играе без чиста 9ка при нас.Ако искаш от сега да се обзаложим.Та никой не ти говори за копи-пейст.
А иначе ,ако владееш топката повече от 50% вече си 3/4 тики така(поне за мен)
ПП Не съм го гледал последното Класикои нямам мнение по въпроса.

Мнението беше редактирано от markony_70: 05 February 2013 - 21:16

1

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
Добре де, ако тики-таката или там както си го наричат беше толкова лесно за копи-пейст не мислите ли, че всеки щеше да го играе тоя стил? Аз освен Барца не съм видял някой друг да го играе (естествено и
6

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вПловдив
Е и аз много пъти съм се питал-щом всеки отбор на света признава превъзходството на Барса,да не би да е въпрос на чест дадения треньор да не го приложи на 100%,да не го обвинят в плагиатство ли,кво ли?Не вярвам да има треньор или запалянко,който да не желае отбора му да не вдига купи.Ама не става!
П.П. Опссс забравих,че в нашия форум има изключение
1

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Какво въобще се опитвате да го обяснявате? Един отбор играе титки-така, цяла А група блъска топката! Кое е по-трудно?
Било бавно? Търпението е добродетел, пасовете между защитниците са, за да се издърпа противника напред и да се освободят пространства! Пред наказателното поле на противника винаги се играе бързо... Какво са виновни Барселона, че срещу тях обикновено излизат 10 човек пред наказателното? Къде да дават дълги пасове? Някой гледа ли ги срещу Валенсия?
0

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост

2

Потребителят е неактивен   crazy31 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 04-May 12
  • живущ вПазарджик
  • любим играч:Швайнщайгер
http://www.whoscored.com/Statistics

Разгледайте я тая статистика, по всички графи сме 1-ви като отстъпваме на Барселона само по притежание на топката и точност на пасовете! Щом сега доминираме толкова категорично не ми се мисли като дойде Пеп какво ще става :thumbsup:

Още нещо, което прави впечатление е Рибери, който е поставен на 2-ро място след Меси! Рядко се отдава заслуженото на французина, поне аз за пръв път го виждам толкова напред в подобна класация!
0

Потребителят е неактивен   Philipp 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 03-November 11

Преглед на мнениеcrazy31, на 13 February 2013 - 19:09, каза:

http://www.whoscored.com/Statistics

Разгледайте я тая статистика, по всички графи сме 1-ви като отстъпваме на Барселона само по притежание на топката и точност на пасовете! Щом сега доминираме толкова категорично не ми се мисли като дойде Пеп какво ще става :thumbsup:

Още нещо, което прави впечатление е Рибери, който е поставен на 2-ро място след Меси! Рядко се отдава заслуженото на французина, поне аз за пръв път го виждам толкова напред в подобна класация!

Дойде времето на орела!
0

• Потребител
  • ПипПип

0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

:surprise: :surprise:

:laughing: :laughing:
3

• Потребител
  • ПипПип
Който е играл фифа знае как можеш да биеш другия най-лесно: именно с извеждащи пасове на ръба на засадата. Там фащаш вратарчето 1 на 1.
0

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема