Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-August 13
Някой знае ли колко му остава на Брено да лежи в затвора? Благодаря

Мнението беше редактирано от Georgi: 28 August 2013 - 17:04

0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
До 2014-та май му е била присъдата, но може евентуално да излезе по рано за добро поведение.
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Брено излезе от затвора и Хьонес го взе на работа като треньор при една от малките гарнитури. Байерн пак показва че всички са едно голямо семейство и си помагат в трудните моменти :)

http://www.dailymail...hs-23-team.html

Мнението беше редактирано от Dependent: 28 August 2013 - 18:57

1

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Нали по-рано през деня някой постна статия, че само ще прекарва по няколко часа на Зебенер, но ще спи в затвора, тоест още не е напълно свободен.
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
Моя грешка, явно тва е част от някаква програма за обществено полезен труд и добро поведение за да му се намали още присъдата. Пише че към средата на 2014 ще му изтече присъдата. Както и да го погледнеш е супер жест от страна на Байерн, Брено е едва на 23години може пък да му потръгне кариерата някъде в Германия.
1

Guest_moonweaver_*

• Група: Гост

Преглед на мнениеDependent, на 28 August 2013 - 19:33, каза:

Както и да го погледнеш е супер жест от страна на Байерн, Брено е едва на 23години може пък да му потръгне кариерата някъде в Германия.

Наистина е супер жест от страна на Байерн, Волфганг Дремлер го взима всяка сутрин и го връща по обяд в затвора. Ако няма проблеми, ще му удължат времето до вечерта. Прокурорът също каза, че ако не са били усилията на ръководството на Байерн, е нямало да се съгласят никога. Единственият минус, е че няма право да играе за втория отбор, заради някакви регламенти (Хьонес каза, че не бил играч на страна от Европейския съюз, не ми стана много ясно).

Но няма да може да играе в Германия, защото след изтичането на присъдата ще бъде моментално депортиран. А и до колкото помня, Брено вече подписа договор с родния си клуб Сао Пауло, който ще влезе в сила от момента, в който го освободят от затвора. Дано успее да възроди кариерата си, след подобен нервен срив само футболът и добро представяне биха му върнали усмивката.
0

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!

Преглед на мнениеmoonweaver, на 29 August 2013 - 21:22, каза:

Наистина е супер жест от страна на Байерн, Волфганг Дремлер го взима всяка сутрин и го връща по обяд в затвора. Ако няма проблеми, ще му удължат времето до вечерта. Прокурорът също каза, че ако не са били усилията на ръководството на Байерн, е нямало да се съгласят никога. Единственият минус, е че няма право да играе за втория отбор, заради някакви регламенти (Хьонес каза, че не бил играч на страна от Европейския съюз, не ми стана много ясно).

Но няма да може да играе в Германия, защото след изтичането на присъдата ще бъде моментално депортиран. А и до колкото помня, Брено вече подписа договор с родния си клуб Сао Пауло, който ще влезе в сила от момента, в който го освободят от затвора. Дано успее да възроди кариерата си, след подобен нервен срив само футболът и добро представяне биха му върнали усмивката.

Предполагам, че няма как да получи работна виза при наличие на присъда. В най-добрия случай би получил такова позволение след определен брой години, ако въобще има давност. Единственият вариант за него е у дома в Бразилия. Действително жестът от страна на Хьонес е уникален, дано това му помага и за неговата собствена репутация.
0

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Честно казано за пореден път не съм очарован от играта ни. Забелязва се, че Рибери и Робен не помагат на защитата както в края на миналия сезон. Отделно когато другия отбор вземе топката се вижда, че постройката куца и оставаме лесно да разиграват м/у играчите ни. В атака нещата често се случват доста бавно или по-скоро се забавят острите атаки. Аз не си спомням да успяхме да откраднем топката и да направим някоя контра, едно от най-силните ни оръжия миналата година, въпреки, че пак имахме смазващо притежание на топката. Най-опасните положения идват отново от Рибери и Алаба по крилото, както беше миналата година. Уж трябва да сме по-опасни в атака и се жертва единия деф.х., но това води единствено до отслабване за защитата. Бях доста обнадежден от идването на Гуардиола, но честно да си призная само след 2 месеца вече ми липсва миналогодишната ни игра. Общо взето съм песимист за бъдещите ни успехи с подобна игра.
0

Потребителят е неактивен   C3C0_vg 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вVelingrad
  • любим играч:Kahn
Малко трудно ще направим контра след като Челси са отзад с 10 човека. Забелязал съм едно много лошо качество в отбора на Барселона - имат възможност за контра-атака след статично положение примерно, но те започват да разиграват топката и защитата на противниковия отбор вече се е върнала. Дано това не се случи и при нас.
0

Потребителят е неактивен   Viliyo 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-March 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Басти, Мюлер

Преглед на мнениеC3C0_vg, на 31 August 2013 - 01:18, каза:

Малко трудно ще направим контра след като Челси са отзад с 10 човека. Забелязал съм едно много лошо качество в отбора на Барселона - имат възможност за контра-атака след статично положение примерно, но те започват да разиграват топката и защитата на противниковия отбор вече се е върнала. Дано това не се случи и при нас.

0

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
https://lh3.googleusercontent.com/-aTmKtwUCFTs/UiMk_DKekyI/AAAAAAAAsQc/PFglzUlAssw/w830-h603-no/Away+4.png
1

Потребителят е неактивен   Winter Hero 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Екип на уебсайта
  • Регистриран: 11-October 10
  • живущ вМюнхен
  • любим играч:1.
На мен много ми харесва новият екип. Въпреки че на пръв поглед комбинцията между бяло и кафяво за спортен екип ми изглежда странно и нетипично. Но пък играчите изглеждат като истински баварци.
0

Потребителят е неактивен   djsmiley 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • любим играч:Oliver Kahn, Franck Ribery
Новия екип за гостуванията.
http://www.sportal.b...59&category=2#0
Лично на мен не ми допада много....
0

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Малко е старомоден, прилича много на едновремешните фланелки на националния отбор.
0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Хавито контузен за месец,Гьотзе за 3 седмици,Тиаго за 7...ебати каръка.Швайни поне как е? Сега ще му се отвори възможност на Киро да блесне и да запълва дупки...
0

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема