Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 12-October 10
Ти как разбра че само за това дрънка, да не би да си Захия Дехар или жена му?
1

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Да се говори срещу Рибери в този форум е все едно някой да започне да плюе Гигс във форум на Юнайтед!
2

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
^Говорене с/у Рибери, кое точно? Айде да не ти отварям архива от 2009/10, ако има въобще такъв, та да видим там едни красоти по адрес на Франк. Аз ли съм ги писал или някой от професорите. Много добре си спомням, че ти беше от малкото хора, който защитавахме Рибери - вадеше им факти и статистики на тази, които питаха "що не го продадохме тоя резак на Реал, докато още можехме?" Така че не ми обяснявай какво е плюене по Рибери, виждал съм го и си го спомням! Защото в този форум са сипани лайна за всеки - Рибери, Швайни, Английската кралица,

Мнението беше редактирано от TakingLives: 05 September 2013 - 16:54

0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Опропастил 3 купи :slap: Що? Щото изпусна 2 дузпи?
3

Guest_moonweaver_*

• Група: Гост
Мисля, че всички пропускате тънкия момент, че Рибери дава интервюта едва ли не всеки ден (че и по няколко), а в момента темата за Златната топка е на топа на устата на журналистите и те не пропускат момент да го питат за това.

Мнението беше редактирано от moonweaver: 05 September 2013 - 19:51

1

Потребителят е неактивен   joalbrito 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 26-June 12
Аз не съм недоволен от поведението на Франк по никакъв начин, макар лично моето мнение да е, че Мюлер ни беше най-силния футболист през миналия сезон. Просто пича много точно каза, че ако Робен си беше позволил такива изказвания, целия свят щеше да е възмутен и да се скъса да говори глупости.

6

Потребителят е неактивен   crazy31 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 04-May 12
  • живущ вПазарджик
  • любим играч:Швайнщайгер
На някои хора все още им е трудно да проумеят защо Хайнкес беше заменен с ''некадърника'' Гуардиола и най-вече защо перфектния стил на игра трябва да бъде променен. Прочетете какво казва Замер по въпроса:

[i]Спортният директор на Байерн Мюнхен Матиас Замер отговори на критиците на клуба, които считат че смяната на системата на игра през лятото е довела до дисбаланс.

"
2

• Напреднал
  • ПипПипПип
Ако можех 5 минуса щях да ти сложа, значи в единият случай футбола е колективен спорт когато Робен има вина, в другият когато Перси не бил свършил нещо той е виновен, и ако бил играл Хунтелар, ако бил играл Клуйверт, ако бил играл Ван Бастен нямало да бъде така. Нали е колективен спорт, Робен що не компенсира Перси ами вместо това тръгва да завършва положение при което има очевиден фаул и Пуйол беше последен, тоест червен картон и пряксвободен? Аз ще ти кажа защо, по същата причина поради която се нагърби да бие дузпи срещу Челси, Реал и Дортмунд. Щото иска да е звездата на вечерта . Винаги е искал да решава мачове, но в най-ключовите такива се осира и резултата е калъфки. Даже и срещу Дортмунд когато направи силен мач пак беше готов да провали пореден финал, пропусна поне 3 чисти голови положения, добре че накрая и късмета му се усмихна. Робен е крило което по-скоро завършва атаки, не е типичният подавач като Рибери, това че работа на нападателя е само той да вкарва е абсурден довод, футбола така се разви че вече и опорните халфове бележат като луди.

Мнението беше редактирано от Dependent: 05 September 2013 - 22:51

1

Потребителят е неактивен   C3C0_vg 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вVelingrad
  • любим играч:Kahn

0

Потребителят е неактивен   joalbrito 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 26-June 12

Преглед на мнениеDependent, на 05 September 2013 - 22:50, каза:

Робен е крило което по-скоро завършва атаки, не е типичният подавач като Рибери, това че работа на нападателя е само той да вкарва е абсурден довод, футбола така се разви че вече и опорните халфове бележат като луди.

Той ли е такъв, или ти искаш да го изкараш такъв? Щото очевидно като изпускаш толкова много чисти положения и то много от тях изиграни по един и същи начин (всяко положение, когато има човек на левия крак и е от дясно на вратата се опитва да прехвърли вратаря) според мен става въпрос за липса на спортно-технически качества. Робен си дава доста асистенции противно на всеобщото мнение и това че бие от далеч по-често не значи, че завършва атаките. Не смятам, че е нормално да се изисква от него да излиза на чисти голови положения и да ги вкарва - имахме Гомез, Манджукич, Писаро, Мюлер - те са голаджии... особено в сравнение с Робен, Рибери и Кроос.

Футболът не знам как се е развил, но в Германия последните години нападателите на топ-отборите вкарват изключително голям процент от головете - миналия сезон над половината са вкарани от въпросните 4ма, а от останалите голяма част са от статични положения и дузпи. Предния сезон пък 40те гола ма Гомез, а последния сезон на Ван Гаал Гомез стана голмайстор на Бундеслигата, вкарвайки първия си гол в 8мия кръг. Лева Също бележи доста за Дортмунд, а всички помним какво правеше Хунтелаар преди да се контузи. В момента говоря наизуст, но мисля че и дума не може да става за сравнение с Барса, където

Мнението беше редактирано от joalbrito: 05 September 2013 - 23:37

3

• Напреднал
  • ПипПипПип
Е тук вече не мога да не се съглася, всеки вижда по различен начин играта. Наздраве и много поводи за радост с отбора през сезона :beer2:
2

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
[quote name='Dependent' timestamp='1378410613' post='81034']

Мнението беше редактирано от TakingLives: 06 September 2013 - 00:02

0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
"Нямаше как да работя тук, ако семейството ми не беше с мен. Вкъщи съм доста кротък и децата могат да ме въртят на малкия си пръст. Ако не беше съпругата ми, у нас щеше да бъде катастрофа."

"Когато се налага повишавам тон, но това го прави предимно съпругата ми", завърши своя коментар носителят на Златната топка за 1996 година.
Замер

Хахах....а на Ван Гаал дъщерите му викаха Гусин Гаал или нещо от сорта беше :laughing:
0

Потребителят е неактивен   C3C0_vg 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вVelingrad
  • любим играч:Kahn
Замер изригна: Байерн играе апатичен футбол без емоции

http://www.gol.bg/ba...z-emocii.156386

3

Потребителят е неактивен   niki87