Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
[b]Четирима от Байерн номинирани за

Мнението беше редактирано от TakingLives: 18 July 2014 - 14:33

0

Потребителят е неактивен   Monk 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 06-March 13
  • живущ вСофия
  • любим играч:М. Шол
[quote name='TakingLives' timestamp='1405683063' post='95056']
[b]Четирима от Байерн номинирани за
0

Потребителят е неактивен   Stu4ko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Оливер Кан, Филип Лам
100% Роналдо, тази награда я взима най-силният играч на победителя в ШЛ.
0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Така като гледам Пеп май се готви за сезон с трима защитници и 5 халфа...интересно ми е в случай, че Лам е сигурен пред защитата, кои измежду, Рибери, Робен, Швайни, Гьотце, Мюлер и Тиаго ще отпаднат от титулярния състав?! Много кофти положение...
Може Пеп да търси нещо такова:

http://i.imgur.com/d4GujXu.jpg

Мисля, че при наличните футболисти тройка в защита е голяма грешка...Дано не са верни слуховете и това, че играе на приятелските мачове така е само проба

Мнението беше редактирано от TOKATA: 21 July 2014 - 20:29

1

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
Не ми се вярва да излизаме с такава схема в официалните мачове. Защитата изглежда много рехава по фланговете - за мен Боатенг не става за краен защитник, а кой ще му помага отдясно, Робен ли? Също така защо изобщо взехме Бернат, какво ще правим с Данте и Рафиня? А с Тиаго?
0

Потребителят е неактивен   Тео 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 17-July 14
След като за 2-ри път излиза с 3-ма в защита се замислих за такъв вариант и би ми се струвало интерсно.От големите отбори в Европа май само Юве излизат с 3-ма в отбрана и попринцип го смятам за неправилно,но тяхния вариант, в който те нямат класни крила и за такива използват халф-бекове ( нещо абсурдно за мен ) в лицето на Асамоа и Лихтщайнер.А така излиза ,че де факто са с 5-има защитника и отделно деф.халфове,което става вече много.Те и затова в Европа имат проблеми.

Та обаче нашия вариант би бил различен.Като един центр.защитник Боатенг ( Данте, не е за големия футбол вече за жалост ) , отляво Алаба, отдясно Лам. Филип не трябва повече да е в средата ( не че се справяше лошо ) , а пък Мартинез силата му е като деф.халф, редом до Швайни.
0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
[quote name='teo' timestamp='1405972222' post='95146']
След като за 2-ри път излиза с 3-ма в защита се замислих за такъв вариант и би ми се струвало интерсно.От големите отбори в Европа май само Юве излизат с 3-ма в отбрана и попринцип го смятам за неправилно,но тяхния вариант, в който те нямат класни крила и за такива използват халф-бекове ( нещо абсурдно за мен ) в лицето на Асамоа и Лихтщайнер.А така излиза ,че де факто са с 5-има защитника и отделно деф.халфове,което става вече много.Те и затова в Европа имат проблеми.

Та обаче нашия вариант би бил различен.Като един центр.защитник Боатенг ( Данте, не е за големия футбол вече за жалост ) , отляво Алаба, отдясно Лам. Филип не трябва повече да е в средата ( не че се справяше лошо ) , а пък Мартинез силата му е като деф.халф, редом до Швайни.
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Ако Лам не е отдясно, а Алаба отляво (и то Алаба във върхова форма, не Алаба от пролетта), при тази схема с 3 защитници ще ни дупчат лошо в ШЛ.
1

• Потребител
  • ПипПип
След като Льов копира Пеп и сложи Лам в средата, но на голямата сцена в решителните мачове разбра,че на Лам мястото му в защита и го върна, дали пък сега не е ред на Пеп да е разбрал какво направи Льов и той на свой ред да се поправи.Наистина в средата имаме нужните хора, няма смисъл да налага и Лам там.То така или иначе Лам като бек постоянно се втурва напред, така че не се лишаваме и от нападателните му качества.Аз и не знам защо Пеп чак толкова се инати Лам да е там, в Барселона на тази позиция бе Бускетс, а те 2-мата са коренно различни играчи.Това, което прави Лам на десния бек е безценно за един отбор, надявам се Пеп да е размисил, ако пък не , успех на Лам в средата.
2

• Потребител
  • ПипПип

Преглед на мнениеthe Amazing Ralph, на 21 July 2014 - 23:16, каза:

Ако Лам не е отдясно, а Алаба отляво (и то Алаба във върхова форма, не Алаба от пролетта), при тази схема с 3 защитници ще ни дупчат лошо в ШЛ.

Не и ако пред тях са 2-мата терминатори Швайни - Мартинез да не пропускат птичка да прехвръкне през центъра !
1

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
https://www.youtube....h?v=EilxydtcAYg Швайни и Мартинез в центъра

Мнението беше редактирано от mmmnee: 21 July 2014 - 23:35

0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
То центъра хубуу, ама мен повече ме притесняват крилата в случая, защото и аз не мисля, че Лам ще го гледаме там.
0

• Потребител
  • ПипПип
Ето, Елбера и той на мойта вълна.Признавам си много ми бе кеф какво правеха Швайни и Мартинез в средата тогава.Разфасоваха,унищоваха,разкъсваха всичко що се бе осмелило да се запъти към нашата врата.Кой мислите окова Пирло в окови на полуфинала, кой накара Шави и
3

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Тези схеми ми изглеждат абсурдни. Юве играят с халф-бекове, защото покриват голям периметър. Рибер и Робен няма как да правят такова нещо. Просто ще сме прекалено уязвими в момента, в който топката е отнета.
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
След като се опитвате да превърнете темата в кой ще изръси по-голяма глупост и след като се имам за добър в глупостите, е редно и аз да си дам измишлъотините....
Вратар ще бъде Гъотце! След като някой по-горе каза, че задължително щя да бъде титуляр, а аз не виждам никъде негово сигурно място, то остава само да е на вратата... В защита ще играем с двама - Нойер и Мартинес! Абе, я да го нарисувам.....
-------------------------------Гъотце-----------------------------------
----------------------------------------------------------------------------
----------------Нойер----------------Мартинес---------------------
--------------------------------Лам--------------------------------------
--------------Тиаго------------------------Швайни-------------------
--Робен----------------------Мюлер------------------Рибери-----
----------------------------Левандовски-----------------Бернат---

След като Пеп е решил, че Лам е дефанзивен халф си мисля, че там ще го пуска. Вие сте решили, че Швайни трябва да играе, аз пък Тиаго... Мюлер всички го искат на терена, Лева, Робен и Р
1

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема