Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеStu4ko, на 06 October 2014 - 22:41, каза:

Не съм съгласен че няма непримиримост, характер и борбеност, оная дузпа нека не се забравя, която се нагърби да бие в дебютния си сезон, в който беше посрещнат с обиди. Това че не крещи по защитата има общо и с това че няма много работа тези три сезона. Причината по която не мога да го поставя при Оли е, че в детството сме много по-впечатлителни и по-лесно си създаваме кумири :)

По-точно и обективно мисля, че не мога да го кажа. :)
0

Потребителят е неактивен   Тео 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 17-July 14
цецо има предвид този характер и борбеност

http://www.hinews.cn/pic/0/13/69/33/13693357_958650.jpg

http://www.dw.de/image/0,,1350777_4,00.jpg

http://www.defensacentral.com/userfiles/Kahn_grita_Casillas_Helguera.jpg

ВЕЛ
2

Потребителят е неактивен   C3C0_vg 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вVelingrad
  • любим играч:Kahn
Да си дойдем на думата :wmflasche: :bayernfan: :bayernshal:
1

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Важното е да се представя достойно под и пред рамката на вратата....Нойер ми изглежда по-спокоен и защитата се чувства по-стабилна така...освен ако Алаба не подаде на Нойер в последния момент и Ману е 10 метра пред вратата :laughing:
0

Потребителят е неактивен   Monk 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 06-March 13
  • живущ вСофия
  • любим играч:М. Шол
Аз не се наемам да кажа кой е по - добрият, защото едва ли има смислен отговор на този въпрос. Факт е обаче, че по времето на Кан не бяхме чак такъв доминатор и съответно неговите геройства се забелязваха малко повече. Просто в последните години Байерн не е отбор, който разчита на извъземен мач на вратаря си, за да победи - нещо, което се случваше по времето на Кан. Фактът, че Кан играеше може би най - слабия национален отбор на Германия и той измъкваше сам мачове, допълнително добавя към митичния му ореол. В крайна сметка, както и някой по - горе каза, и двамата са гиганти и в моите очи ще останат в историята като едни от най - добрите вратари не само в своята ера. В този ред на мисли кой е по - добър ми звучи като да се пита: Цепелин или Пинк Флойд са по - велики? Всеки може да си има мнението и вкуса, но обективна истина в този случай няма:)
3

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
"В същото време в Байерн очакват завръщането на Тиаго Алкантара и Франк Рибери още за шампионатната среща с Вердер Бремен на 18 октомври. Холгер Бадщубер и Бастиан Швайнщайгер обаче имат нужда от повече време за възстановяване."

Доста добра новина. Рибери и Алкантара определено ще вдигнат още нивото. Дано обаче са напълно здрави и не отсъстват до края на сезона!

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10646868_852591318092827_723041471653321725_n.jpg?oh=cac9ab37ebbed41b072014ae8e1575f1&oe=54C565E6&__gda__=1421077723_768e9e30d4df64135d1841ca2083d208

Мнението беше редактирано от Andoniooo: 07 October 2014 - 17:17

0

Потребителят е неактивен   crazy31 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 04-May 12
  • живущ вПазарджик
  • любим играч:Швайнщайгер
FC Bayern - The Story: IN PEP WE TRUST

Даже и хората, които не харесват Пеп трябва да се съгласят, че клипа е доста добър :D
0

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вБългария
Кан е дошъл в Байерн през лятото на 1994,а Нойер това на 2011.Това означава,че след 3 пълни сезона Мануел може да бъде сравнен с Кан през 1998.Нойер сега е по-добър от това,което Кан бе 98,но просто е трудно завършена кариера да бъде сравнена с такава тепърва достигаща своя пик.
Кан игра в отбор на Байерн от истинска световна класа чак 4 години след пристигането си.Тоест,когато Хицфелд ни стана тренъор.Нойер имаше такъв,ако не в първия си сезон,то със сигурност във втория си.Там даже заради системата на Хайнкес не се и налагаше да се намсева.......
3

Guest_moonweaver_*

• Група: Гост
След като Рибери направи първа тренировка с топка, сега и Тиаго направи същото и дори се включи в разиграване на пасове със съотборниците си. Положението със Швайни като че ли е по-сериозно, но двама от най-силните креативни футболисти на Байерн са на правия път и тази пауза за национални отбори идва в перфектния момент за тях, дано скоро видим и Рибери, и Тиаго в игра!

https://www.youtube....h?v=SqJT7IMwsrQ
1

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Страхотна новина е това, дано да не се избързва с пускането им в игра докато не са на сто процента да не последват нови усложнения.. С Тиаго, Франк, Швайни и Робен във форма би трябвало да доминираме..
1

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Лелеле, още на квадрата като го гледам как я пипа.... :bayernshal:
0

Потребителят е неактивен   bizi 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-July 13

Преглед на мнениеDependent, на 10 October 2014 - 13:56, каза:

Страхотна новина е това, дано да не се избързва с пускането им в игра докато не са на сто процента да не последват нови усложнения.. С Тиаго, Франк, Швайни и Робен във форма би трябвало да доминираме..

Това ми звучи от психологическа гледна точка.

Логично погледнато звучи: С Тиаго, Франк, Швайни и Робен във форма ще доминираме

Философски няма да разсъждавам щото там си е...
0

• Потребител
  • ПипПип
След като Тиаго и Рибери са наистина близо до завръщане, това означава,че някой трябва да седне на пейката.Вие на кой залагате?
Аз разбирам или Гьотце или Мюлер....мисля,че на Мюлер би се отразило добре да поседи малко на пейката,да натрупа свежест.Той играе постоянно, а и много пропуски му се натрупаха.
0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Миналата година по това време имаше по 2-3 промени в титулярния състав на всеки мач и най-накрая като ни биха пролетта играхме със състав който не беше играл никога преди.Сега единствените промени са трима/четирима/петима в защита и Данте/Бенатия.Дедо играеше със един и същи състав във важните мачове,а в "малките" пускаше резервите и те пък громяха...да се надяваме на същия развой на сезона
0

• Потребител
  • ПипПип
След като за съжаление така се получиха нещата с Дейвид Алаба, сега на Хуан Бернат се пада тежката задача да го замести.До този момент трансфера на испанеца е ПЕФЕКТЕН и напълно оправдан,също играе постоянно и покрива целия периметър в лявата зона, сега съвсем ще има възможността да докаже каква класа е.Аз си признавам - новината за неговото привличане ме хвърли в тъча...не бях го чувал.Веднага като разбрах даже влезнах в тубата да проверя за какво иде реч :laugh:
1

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема