Както някои хора го бяхме отписали, така и ни опроверга през този сезон. В невероятна форма е и заслужава да бъде върнат в Бундестима.
(25.) Томас Мюлер
Публикувано: 17 August 2020 - 12:40
Ако съм на негово място ,не бих се върнал.
Публикувано: 17 August 2020 - 14:07
И ти си прав, но едно европейско му остана да спечели.
Публикувано: 17 August 2020 - 17:03
Еми, така или иначе, той не е в национала заради Льов, така че първо Льов трябва да се махне, за да може да се говори за връщане на Мюлер.
Публикувано: 17 August 2020 - 17:50
Не е задължително условие, а и не се знае кога Льов ще се махне. По-добър вариант е някой от играчите, примерно Нойер, да се нагърби с ролята на помирител между двамата. В крайна сметка това ще е за доброто на отбора.
Публикувано: 17 August 2020 - 23:58
Заради конфликт ли Мюлер не е в националния? Ако е така, за мен е абсурдно двама възрастни да не могат да се разберат в името на отбора. Все пак са професионалисти, не става дума за махленски отбор.
Публикувано: 18 August 2020 - 09:47
the Amazing Ralph, на 17 August 2020 - 23:58, каза:
Заради конфликт ли Мюлер не е в националния? Ако е така, за мен е абсурдно двама възрастни да не могат да се разберат в името на отбора. Все пак са професионалисти, не става дума за махленски отбор.
Не е заради конфликт (поне не и явен). Просто след резила през 2018-та Льов реши да спаси кожата като си измисли, че трябвало подмладяване на състава и играчи като Мюлер, Боатенг, Кедира и т.н. били вече изчерпани за Маншафта и затова нямало да ги вика повече. Един вид реши да ги използва като оправдание за глупостите си.
Публикувано: 18 August 2020 - 11:54
Честно казано, към онзи момент те наистина изглеждаха изчерпани и аз нямах проблем с решението на Льов. Но сега би било безумие да не бъде върнат в Бундестима с оглед сезона, който прави.
Публикувано: 18 August 2020 - 15:33
Не му трябва вече Маншафта!Невероятен играч,винаги съм го харесвал и съм му се възхищавал!!Да направи достоен завършек на кариерата си в Байерн...има още доста да ни даде!!
Публикувано: 18 August 2020 - 17:04
La Bestia Negra, на 18 August 2020 - 11:54, каза:
Честно казано, към онзи момент те наистина изглеждаха изчерпани и аз нямах проблем с решението на Льов. Но сега би било безумие да не бъде върнат в Бундестима с оглед сезона, който прави.
Проблемът с решението на Льов беше катастрофално недалновидния начин, по който реши да го съобщи на обществеността. ОК, решил си, че не ти трябват - просто не ги викай. Тия изявления и публични дитирамби не бяха нужни никому и показаха що за мениджър е сополояда. Аз лично след подобно отношение не бих се върнал да играя под ръководството на същия човек, ако ще Меркел да ме приканва.
Публикувано: 24 August 2020 - 11:19
Надявам се на някакво малко чудо , защото единственото което му липсва на Мюлер е европейска титла с Германия .
Публикувано: 24 August 2020 - 16:51
Ще се опитам да намеря мнения от форума, през различните сезони, защото Мюлер премина от младеж до фусбалгот, през разпни го, свършил е с футбола на 29год, 3 сезона мъки и отново фусбалгот...това момче дава вс за Байерн!
Публикувано: 24 August 2020 - 17:19
Andoniooo, на 24 August 2020 - 16:51, каза:
Ще се опитам да намеря мнения от форума, през различните сезони, защото Мюлер премина от младеж до фусбалгот, през разпни го, свършил е с футбола на 29год, 3 сезона мъки и отново фусбалгот...това момче дава вс за Байерн!
Мен ме премахни от "търсачката" ... Аз винаги съм твърдял , че играта на Мюлер пряко зависи от това кой му е треньор . И че макар да има спадове и да е отстъпвал от собствените си стандарти , Мюлер няма слаб сезон в Байерн . В най-лошия му сезон е допринесъл за 25 гола на отбора .