Байерн България: (25.) Томас Мюлер - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (25 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(25.) Томас Мюлер

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
  • живущ вБългария

:spiteful:
0

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Той обича да си ги мушка, такива калитарски :laughing:
1

Потребителят е неактивен   crazy31 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 04-May 12
  • живущ вПазарджик
  • любим играч:Швайнщайгер
http://euro2012.gong...icle/id/275549/

Представяте ли си да изпуснем Мюлер? Аз сега прочетох статията и малко се изненадах. Винаги съм си мислел че Мюлер до пенсия ще си остане в Байерн.
0

Guest_Andoniooo_*

Преглед на мнениеcrazy31, на 09 June 2012 - 13:18, каза:

http://euro2012.gong...icle/id/275549/

Представяте ли си да изпуснем Мюлер? Аз сега прочетох статията и малко се изненадах. Винаги съм си мислел че Мюлер до пенсия ще си остане в Байерн.

0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Ти сериозно ли?Дано се бъзикаш.
Робен и Рибери имат още малко години за голям футбол,а на колко е Мюлер?Доста по-млад от тях е и пред него има много футбол.Помня след като стана голмайстор на Световното какво се говореше за него тук във форума.Като изключим Нойер ,Лам и Рибери ,които са наистина световна класа кой от останалите играчи на Байерн е нещо повече от Мюлер.

Мнението беше редактирано от Росен: 09 June 2012 - 14:24

9

Guest_Andoniooo_*

[quote name='Росен' timestamp='1339241084' post='52910']
Ти сериозно ли?Дано се бъзикаш.
Робен и Рибери имат още малко години за голям футбол,а на колко е Мюлер?Доста по-млад от тях е и пред него има много футбол.Помня след като стана голмайстор на Световното какво се говореше за него тук във форума.Като изключим Нойер ,Лам и Рибери ,които са наистина световна класа кой от останалите играчи на Байерн е нещо повече от Мюлер.

0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Кой е следващият Рибери?

Мнението беше редактирано от Росен: 09 June 2012 - 16:54

1

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
това според мен са пълни глупости...какво значи Хайнкес го оставя резерва, като е изиграл 34 мача в Бундеслигата, 5 за купата и 12 в ШЛ от общо колко? 34 в БЛ, 6 за купата и 15 в ШЛ!!!! от общо 52 мача е почвал като титуляр в 47!
0

Guest_Andoniooo_*

[quote name='Росен' timestamp='1339249992' post='52924']
Кой е следващият Рибери?

0

Guest_Andoniooo_*

Преглед на мнениеMario_Basler, на 01 August 2012 - 01:45, каза:

Гомес, когато дойде в Байерн имаше конкуренция в лицето на Клозе и Тони. Лука го разкараха и останаха само двамата, ако не бяха контузиите на Клозе и последвалата отчайваща форма, Марио нямаше да е вече в Байерн. Когато беше под напрежение от конкуренцията и се проваля, примери, колкото щете. Сега ще си проличи играч ли е, ако се надъха от конкуренцията, може и наистина най-накрая да наблюдаваме онзи перфектен голмайстор, който искаме. Обаче ако пак сдуха както когато дойде в Байерн, просто този сезон ще е неговата лебедова песен. Ако Пицата и Манджата се разиграят (като гледам контролите и двамата са крачка пред Гомес игрово, но крачка зад него като титулярен шанс), Марио не го чака нищо добро, освен да държи одеялото и да се топлят двамата с Мюлер.

Мюлер този сезон ще е доста често резерва, ако няма контузии в Байерн. Харесвам го, ама Рибери и Шакири, та и Робен ще са предпочитан избор пред него. В дефанзивен план е по-полезен и от тримата, ама тази година си мисля, че ще му дойде в повече седенето по пейките. В центъра на атаката би имал по голям шанс да се пребори, отколкото в халфовата линия. Хайнес използвал ли го е до сега като 9ка?
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вБългария
Мюлер свикна да е бетон титуляр при Ван Гаал,но със сегашния Кроос за мен мястото му е на пейката,освен ако не покаже уникална форма в което се съмнявам силно.Ако изключим характера,което и е единственото нещо в което Томас превъзхожда Кроос(а то не е малко),то като футболен потенциал Кроос има доста повече за даване.
1

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!

1

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Разбирам, че има голяма конкуренция както по крилото, така и в нападение (въпреки че в нападение конкуренцията е само проформа) и Мелничарчето по-рядко ще се включва тоя сезон, но ми е гадно, щото сега му е времето да е титуляр и да играе, за да може да се развива. Тъпо стана да излиза 2-3 сезона подред титуляр и сега да се забие на пейката и да си забави развитието.

Мнението беше редактирано от Santa Cruz: 03 August 2012 - 12:29

0

Потребителят е неактивен   menru 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • живущ вСофия
Аз също виждам Мюлер като крило или централен нападател, реално всички могат да играят по едно полувреме всеки мач и да дават 100% от себе си, така няма да се претоварват, проблема е, че всеки поставя себе си преди отбора и иска да играе винаги по 90 минути. А място за изява има, всяка година играем на три фронта и имаме нужда от всички.
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вБългария

Преглед на мнениеSanta Cruz, на 03 August 2012 - 12:29, каза:

Разбирам, че има голяма конкуренция както по крилото, така и в нападение (въпреки че в нападение конкуренцията е само проформа) и Мелничарчето по-рядко ще се включва тоя сезон, но ми е гадно, щото сега му е времето да е титуляр и да играе, за да може да се развива. Тъпо стана да излиза 2-3 сезона подред титуляр и сега да се забие на пейката и да си забави развитието.

Естествено,че може да играе по-често,стига тренъора да си използва точно ротациите.Нека не се оплакваме от прекалена дълбочина на състава.Но просто не го виждам като доминираща фигура.
1

Споделете тази тема чрез:

• (25 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема