Като цифри Рибери в момента играе най-ефективния си сезон при нас...
В дебютния за 28 мача в Бундеслигата има 11 гола и 8 асистенции, общо с екипа на Байерн 46 мача 19 гола 13 асистенции...
До този момент - 16 мача в Бундеслигата, 8 гола и 9 асистенции, общо за този сезон 23 мача с 10 гола и 10 асистенции... Бре!
(7.) Франк Рибери
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 16 December 2011 - 14:27
ars_moriendi, на 16 December 2011 - 12:52, каза:
Като цифри Рибери в момента играе най-ефективния си сезон при нас...
В дебютния за 28 мача в Бундеслигата има 11 гола и 8 асистенции, общо с екипа на Байерн 46 мача 19 гола 13 асистенции...
До този момент - 16 мача в Бундеслигата, 8 гола и 9 асистенции, общо за този сезон 23 мача с 10 гола и 10 асистенции... Бре!
Добреееееееееееееее си е :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Публикувано: 27 December 2011 - 18:36
За мен Рибери изигра най-силния си полусезон, откак дойде при нас. Свърши много работа не само в атакуващ, а също и в защитен план, което е много важно за успехите на отбора. В немалко мачове именно той направи разликата, като например срещу "Бохум" беше с огромна заслуга за постигнатата победа. Отдавам подобрената форма на Франк и на това, че Лам отново се премести на левия фланг. Нашият капитан също е в разцвета на силите си, включва се постоянно в атака и Рибери определено няма време за скучаене. :)
Публикувано: 05 January 2012 - 21:43
Според проучване на списанието ВСД Франк Рибери е спортистът, който най-много дразни французите.
Халфът на Байерн Мюнхен е начело в класацията при допитването с убедителните 69 процента.
След него са още двама души от сферата на футбола. Карим Бензема от Реал (Мадрид) е на второ място с 35 процента. На трета позиция е треньорът на Марсилия Дидие Дешан с 26 процента.
Проучването е проведено между 30 ноември и 7 декември. В извадката са участвали 1001 души на възраст над 18 години. Любопитна подробност е, че през миналата година Рибери отново „спечели" първото място.
-----------------------------------
Добре де , ами останалите милиони французи защо не са ги питали ? :laughing:
Халфът на Байерн Мюнхен е начело в класацията при допитването с убедителните 69 процента.
След него са още двама души от сферата на футбола. Карим Бензема от Реал (Мадрид) е на второ място с 35 процента. На трета позиция е треньорът на Марсилия Дидие Дешан с 26 процента.
Проучването е проведено между 30 ноември и 7 декември. В извадката са участвали 1001 души на възраст над 18 години. Любопитна подробност е, че през миналата година Рибери отново „спечели" първото място.
-----------------------------------
Добре де , ами останалите милиони французи защо не са ги питали ? :laughing:
Публикувано: 06 January 2012 - 10:07
По принцип социологическо проучване от по-малко от 6000 души не важи! Просто това е минимумът, който обхващат всички типове хора, които съществуват. Като гледам как втори е Бензема и ми става ясно, че са питали бабичките, които се сърдят, че двамцата са ш*бали хубавото арабче, а въобще не са се сетили за тях! :laughing:
Публикувано: 29 February 2012 - 10:50
http://www.sportal.b...php?news=352023
Рибери готов да завърши кариерата си в Байерн
Дори и да не завърши кариерата си в Байерн, винаги ще му се възхищавам за лоялността и себераздаването през 5-те сезона при нас!
Рибери готов да завърши кариерата си в Байерн
Дори и да не завърши кариерата си в Байерн, винаги ще му се възхищавам за лоялността и себераздаването през 5-те сезона при нас!
Публикувано: 01 March 2012 - 11:26
Рибери контузен, може да не играе срещу Леверкузен.
Ето до какво водят такива контроли.
http://www.sportal.b...php?news=352206
Ето до какво водят такива контроли.
http://www.sportal.b...php?news=352206
Публикувано: 01 March 2012 - 15:19
Ебати ташака.....значи правилно ми изтръпна под лъжичката снощи-скапана работа!! censored
Публикувано: 02 March 2012 - 11:52
Те и Леверкузен ще имат проблеми, след като Шюрле бе принудително заменен, а Дердиюк мисля, че все още не е готов за игра.
Публикувано: 02 March 2012 - 11:53
Аз все още смятам, че първия му сезон беше най добрия.
Публикувано: 02 March 2012 - 11:58
Аз смятам, че все още не трябва да правим сравнения, защото не знаем какво може да се случи до края на сезона иначе предпоставките за това Франк да направи най-добрата си година при нас са налице.
Публикувано: 03 March 2012 - 17:26
За щастие на всички клубни треньори тези единични контроли съвсем скоро ще отпаднат.