Байерн България: (7.) Франк Рибери - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (43 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(7.) Франк Рибери

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
П.С., че забравих - Робен изпъкна много повече от Снайдер през този сезон (говоря за клубния отбор)...
0

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост

1

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Андонио, точно това пак не разбираш - не е нужно отборът ти да е шампионски? Къде пише, че е така? Футболистът, който е помогнал най-много на шампионски отбор, абсолютни глупости. Тази награда се дава за цялостно творчество през футболният календар и макар да се дава в края на годината, то като цяло най-важен е пролетният полусезон и лятото (ако има голямо първенство).
Не знам дали го разбираш - Шиърър я спечели, а не е печелил нищо голямо! Гарет Бейл стана номер 1 в Англия, защото изпъкваше най-много от всички отбори, какво да направи, че играе в по-скромен отбор? Оли Кан стана играч на световното през 2002-ра, нищо, че Германия загуби финала. Той беше футболистът, който направи най-голямо впечатление на световното. Снайдер? Голмайстор на онова първенство стана нашия Мюлер, а за играч номер 1 избраха този, който направи най-силно индивидуално впечатление - Форлан! Да, Меси не взе ШЛ през онзи сезон, обаче вършееше по терена и един или два слаби мача няма как да променят това.

0

Guest_Andoniooo_*

Арс, защо да зависи от финала? Многократно си споменавал, че птичка пролет не прави, тоест 1 мач не решава нищо :)
Като в поста си противоречиш :)

Мнението беше редактирано от Andoniooo: 20 May 2013 - 17:33

5

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Андонио, не съм казвал, че зависи от финала, а че ако бием хващам бас, че ще е наш футболист.
0

Потребителят е неактивен   MCMXIII 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-February 12
  • живущ вСофия
  • любим играч:Лам/Швайнщайгер/Мюлер
Поздравления на всички на***ли темата за Рибери!
За мен Меси е най- добрият в света, но през 2010 НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ Златната топка. Да му я връчат пожизненео, пък Франк нека спечели требъл тази година. Догодина също... а и по- догодина пак.
2

Guest_Andoniooo_*

Тези "футболни хора" явно са слепи, щом не дадоха наградата на човек спечелил Световно, Европейско и ШЛ. А присъствието му се усеща във всеки един мач :)
Дано Рибери е вземе, защото е най-достоен от нашия отбор, но по- ми се иска някой немец да го направи :)
0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Пожелавам ви един ден да успеете да погледнете футбола отстрани! Когато го направите няма да ви изненадват очевадни неща!
0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
Моранди, искам същото от твоя дилър, да виждам и аз футбола отстрани :laughing: :spiteful:
5

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Не знам кое как, ама в темата за Рибери твърде много внимание се отдели на Меси, да отворим някоя тема и за него, а?
0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Говорим за Златни топки...смятам,че споменаването на Рибери и Меси няма никакъв проблем с тази тема...двама уникални по рода си футболисти,които след време ще "станат" легендарни.
1

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Точно така Ставрев! Всеки може да се върне и да види от къде започна това - говори се за Рибери и Златната топка, в това число влизат всички, които са я печелили. Но тук винаги ще има хора, които разглеждат всичко само от един ъгъл. Точно това има предвид по 'от страни' - да се погледне обективно. Винаги ще се намери причина да не ти хареса нещо - фенчетата на Юнайтед още обясняват как Ван Перси трябвало да е номер 1 в ВЛ, защото спечелил първенството и станал голмайстор! Да, ама мен не ме ебе и съм за правдата, а тя ми подсказва, че Бейл е заслужен. Както не ме ебе нито за Меси, нито за Снайдер, ама решението е правилно. Ебе ме за Рибери, 'щото ми е любимец, ама да сте видяли до този момент да съм казал, че Франк е номер 1 в света? Ебе ме и за Байерн, но до този сезон да сте видяли да съм казал, че сме номер 1?
Я сега си върнете темата за испански футбол и вижте какво съм написал след първото Ел Класико! Обаче на моменти сте такива лумпени, че не можете да видите нищо по-далече от носовете си. Вечно нещо не разбрали, вечно задават въпроси и вечно недоволстват. Ако умеехте да погледнете отвъд и да четете между редовете, щяхме да си спестим и този офтопик! Ама не, това не ме кефи, значи не е така. Ако се успокоявате така го разбирам, ама недейте да се излагате като убеждавате хората в измислените ви ценности. Като ония ден, в който Антон Генов обясни, че атака, при която остават трима на един, не била опасна...

Казах - вземем ли финала хващам бас, че Рибери или Мюлер (много силен сезон определно) ще е номер 1 в Европа!
0

Guest_moonweaver_*

Арс, успокой се малко, въпрос на вкус казало кучето и си облизало задника. За теб Златната топка е индивидуална награда и за теб трябва да се даде на най-изпъкващия футболист за годината. Не оспорвам тази гледна точка, не си само ти, който мисли така, обаче аз си имам свое мнение по въпроса - за мен Златната топка трябва да е за най-добрия играч на най-изпъкващия отбор - смей се колкото искаш, обаче футболът е колективен спорт и дори една индивидуална награда трябва да взима това предвид, ето ти друга гледна точка.

Бейл най-добър в Англия? За теб е резонен избор - за мен не е. Аз бих си дал гласа за Ван Перси по простата причина, че той донесе титлата на един безумно слаб отбор на Юнайтед - ако не бяха головете и асистовете на Ван Перси, повечето от които победни, Юнайтед нямаше да стане шампион. Ето ти го моя ъгъл на гледане, индивидуален принос, донесъл колективен успех - головете, асистовете и цялостната игра на Ван Перси донесе титлата на Юнайтед, Бейл беше изключителен, но ще играе в Лига Европа - почетно второ място.

Мнението беше редактирано от moonweaver: 22 May 2013 - 10:47

8

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Златната топка Е
1

Guest_moonweaver_*

Преглед на мнениеars_moriendi, на 22 May 2013 - 11:05, каза:

Но обективното ще е това, което казват повечето хора.

По тая логика Джъстин Бийбър е номер едно.

Виж, не споря с теб, уважавам мнението ти, уважавам аргументите ти. Но разни хора - разни идеали. Някой смята едно за по меродавано, друг - друго. Не се опитвам да те убедя, че Снайдер заслужаваше повече Златната топка, не се опитвам да те убедя, че Кан я заслужаваше повече.

Мнението беше редактирано от moonweaver: 23 May 2013 - 01:37

8

Споделете тази тема чрез:

• (43 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема