Старото ..................................................................................................... и новото лого/име на Бундеслигата
http://www2.sportschatplace.com/assets/Uploads/stockimages/general/misc/_resampled/SetWidth445-Bundesliga-Logo-201011full2.jpg http://imageshack.com/scaled/large/547/4fwz.jpg
(7.) Франк Рибери
Публикувано: 26 August 2013 - 13:16
Ballon d'Or?
Стига с тоя Меси, тази година няма голям мач, в който да не е бил или трагичен, или контузен, или и двете. С/у Атлетико преди няколко дни Барса все едно бяха с 10 души преди да го сменят....
Стига с тоя Меси, тази година няма голям мач, в който да не е бил или трагичен, или контузен, или и двете. С/у Атлетико преди няколко дни Барса все едно бяха с 10 души преди да го сменят....
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 26 August 2013 - 14:42
Ако Рибери се представи на високо ниво и Байерн спечели с/у Челси, не виждам кое може да го спре да вдигне Златната топка. А и както виждаме, той продължава да тегли отбора:strongbench:
Публикувано: 26 August 2013 - 21:07
Суперкупа + световно клубно + контузиите на Меси + изключително посредствената година на кристина.......и тогава ако не му я дадат, предвиждам джихад за фуфа
Публикувано: 26 August 2013 - 21:12
Златната топка няма ли да обяват в четвъртък след жребия за ШЛ кой я печели?
Супер купата е 24 часа по късно и надявам си да са я връчили вече на Рибери и да ги развинти в Прага!
п.п. От години тия индивидуалните награди не ги следя,така че поправете ме ако греша
Супер купата е 24 часа по късно и надявам си да са я връчили вече на Рибери и да ги развинти в Прага!
п.п. От години тия индивидуалните награди не ги следя,така че поправете ме ако греша
Публикувано: 27 August 2013 - 03:56
dimi_fcb, на 26 August 2013 - 21:12, каза:
Златната топка няма ли да обяват в четвъртък след жребия за ШЛ кой я печели?
Това е новата награда на Уефа за най-добър играч
http://www.uefa.com/...nees/index.html
Публикувано: 27 August 2013 - 14:07
Mario_Basler, на 26 August 2013 - 21:07, каза:
Суперкупа + световно клубно + контузиите на Меси + изключително посредствената година на кристина.......и тогава ако не му я дадат, предвиждам джихад за фуфа
Проблемът е новата система за гласуване...според теб треньорът на Буркина Фасо за Меси или Рибери ще гласува?
Публикувано: 27 August 2013 - 14:26
Точно за това е миксът с журналистите. Освен това гласуват тренъорите и капитаните на цяла Европа и още куп бели държави... Майната им на Буркина Фасо, майната му и на Меси.... Освен това Меси няма прави да гласува за себе си, а измежду Рибери и Роналда знаем кой ще избере... Същото е и при Роналда....
Публикувано: 28 August 2013 - 18:01
Аз съм безобиден луд
Тъжно ще ми е, ако не изпреваря Меси и Роналдо за футболист №1 на Европа
Сезон 2012/2013 определено бе най-силният в кариерата на халфа на Байерн Франк Рибери-Белязания (30 г.). Французинът направи требъл под ръководството на Юп Хайнкес, а в четвъртък може да стане първият футболист №1 на Европа от баварските редици за последните 32 г. За целта Белязания трябва да се наложи над Лео Меси (Барса) и Кристиано Роналдо (Реал М) в директен вот сред 53-членното жури, което ще гласува на живо пред телевизионните камери в зала „Грималди Форум” в Монако.
- Хер Рибери, разчистихте ли вече място за трофея на УЕФА, който тази седмица може да получите за футболист №1 на Европа за сезон 2012/2013?
-
Тъжно ще ми е, ако не изпреваря Меси и Роналдо за футболист №1 на Европа
Сезон 2012/2013 определено бе най-силният в кариерата на халфа на Байерн Франк Рибери-Белязания (30 г.). Французинът направи требъл под ръководството на Юп Хайнкес, а в четвъртък може да стане първият футболист №1 на Европа от баварските редици за последните 32 г. За целта Белязания трябва да се наложи над Лео Меси (Барса) и Кристиано Роналдо (Реал М) в директен вот сред 53-членното жури, което ще гласува на живо пред телевизионните камери в зала „Грималди Форум” в Монако.
- Хер Рибери, разчистихте ли вече място за трофея на УЕФА, който тази седмица може да получите за футболист №1 на Европа за сезон 2012/2013?
-
Публикувано: 28 August 2013 - 23:29
Мнението беше редактирано от Winter Hero: 28 August 2013 - 23:31
Публикувано: 29 August 2013 - 19:58
Нашият Франк е най-добър футболист на Европа...
Браво на Рибери!
Браво на Рибери!
Публикувано: 29 August 2013 - 20:00
Най-големия! :bayernfan: :wmflasche: :wmflasche: :wmflasche:
Публикувано: 29 August 2013 - 20:02
Да му е честито! Крайно време беше титлата, за която Меси беше абониран служебно, да бъде спечелена заслужено от друг :bayernfan: