Много лошо ще му се отрази на Рибери това отпадане на Франция за Златната топка, а и гола на Роналдо и почти сигурното продължаване на Португалия...
(7.) Франк Рибери
Публикувано: 17 November 2013 - 00:26
ПО никакъв начин не мога да подкрепям националния отбор на Франция, независимо какво означава Рибери за Байерн. Стискам палци за украинците, дано успеят да продължат, въпреки че въобще няма да им е лесно, дори след тази победа.
Публикувано: 17 November 2013 - 03:34
През малкото време, в което гледах мача украинците играха страхотен антифутбол - ритане, блъскане и провокации. Нямат място сред най-добрите на планетата тия ръгачи... поне не на мястото на Франция!
Публикувано: 18 November 2013 - 20:14
Толкова големи балтии бяха извадили, че имах чувството, че Франк няма да оцелее. Аз определено съм за Франция в този сблъсък, но само усилията на Рибери няма да са им достатъчни.
Публикувано: 19 November 2013 - 11:16
Украйна наистина играеха на ръба на позволеното, а и резания чалмак определено им удари едно рамо, но и и истината е, че Франция играха like a shit както е модерно да се казва. Не може 89 минути да играеш само през лявото крило и да разчиташ Рибери да измисли нещо, на няколко пъти успя, но колегите му явно не го разбраха. Лошото е, че и днес мача ако е такъв Франки ще е доста уморен за дербито с пчеличките.
Публикувано: 19 November 2013 - 12:11
Аз моята гледна точка не съм я посочил още…Просто мразя Франция и това е! От това не следва, че като германски фен ме е страх от тях, нито пък че съм фен на Украйна! Каквото стане в крайна сметка, но ако французите са толкова добри, защо са паднали от "кочове" като Украйна?
Публикувано: 19 November 2013 - 13:19
Любо Пенев: Рибери заслужава Златната топка
http://www.gol.bg/ba...-zlatnata-topka
Респект за чичовото - много компетентен вот според мен :good:
http://www.gol.bg/ba...-zlatnata-topka
Респект за чичовото - много компетентен вот според мен :good:
Мнението беше редактирано от TakingLives: 19 November 2013 - 13:19
Публикувано: 19 November 2013 - 20:05
Франция какво бяха преди 10 години и какво са сега.Зидан,Анри,Трезеге,Тюрам,Виера,Лизаразу,страшен регрес са ударили.Направо са ми мъчни да ги гледам.От най-добрия национален отбор в света до малко над средната класа.
Единствено заради Рибери им желая да елиминират Украйна,но едва ли ще успеят.Ще им е много трудно.
Единствено заради Рибери им желая да елиминират Украйна,но едва ли ще успеят.Ще им е много трудно.
Публикувано: 19 November 2013 - 23:12
Направо ми напълниха душата преди 15 години как издъниха Бразилия на финала. А следващите години бяха още по-силни, особено на Евро 2000.
Но без нападател като Анри и халфове като Виера и великия Зидан, толкова. В момента това е най-слабият френски състав от много години - даже когато ги бихме 93-та бяха по-добри.
Но без нападател като Анри и халфове като Виера и великия Зидан, толкова. В момента това е най-слабият френски състав от много години - даже когато ги бихме 93-та бяха по-добри.
Публикувано: 20 November 2013 - 00:19
Скъсаха се да ритат Франк, дано няма контузия след тоя мач....