Байерн България: Йозеф (Юп) Хайнкес - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (53 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Йозеф (Юп) Хайнкес

Потребителят е неактивен   Viliyo 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 16-March 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Басти, Мюлер
За мен няма значение как се казва треньорът - Клинсман, Магат, Хайнкес или дори Бекенбауер. Щом е треньор на Байерн заслужава уважение!
5

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Гошенко, няма какво повече да кажа, ако можех 10 плюса щях да ти дам!
1

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Гошенко, не мога да коментирам 1990 година, защото тогава съм бил на 8 години и каквото и да съм запомнил ,то няма как да претендирам да е обективно..... Но 1998-ма година имах все пак някакъв акъл! Какво е готов отбор? Готов отбор е това, което наследи Дут в Леверкузен т.е. набор от 11 титуляри, които и преди това са били 11 титуляри! Ето това е готов отбор! Хайнкес наследи един шампионски Реал Мадрид от Капело. Дори в едно интервю помня, че сам си каза, че отборът му е бил наследен...
На финала Реал играха с Ювентус и издрапаха за 90 минути 2 пъти от своята половина. Е, в единия път вкараха гол от засада и биха! Какво стана с Хайнкес, който е вършил уникална работа там и спечелил първа ШЛ от двадесет и няколко години? Уволниха го!
После го гледах в Шалке, в Гладбах, в Леверкузен.... Едно и също - силна есен, слаба пролет, загуби от преките конкуренти... Всичко се повтаря до безкрай! Никой не отрича, че преди 20 години може да е бил сред най-добрите тренъори в Европа, но всяко нещо с времето си, а неговото ЯВНО (тук няма предрасъдъци) е отминало. До преди месец го защитавах и ми харесваше това, което видях в няколко мача, най-вече от Европа, но отбора деградира.
Не ме е страх от Базел, винаги има една изненада на четвъртфиналите в ШЛ и за наше щастие тя е Апоел... Все още съм УБЕДЕН, че финала в ШЛ ще е Реал и Байерн и Реал ще го спечели (вече поне ми е ясно, че Байерн няма да отстрани Барселона), но това няма да е плод на гениална технико-тактическа подготовка от Хайнкес, а на изключително ниското ниво в ШЛ тази година!

0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
Клинсман ако имаше Боатенг, Нойер и Робен според мен щеше съвсем по-друг начин да се развие шампионата.
0

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
  • живущ вБългария
Самия факт,че сравнявате Клинсман с Хайнкес по тактическо ниво говори достатъчно за настоящия ни тренъор.Аз не си спомням някой да казваше,че Ван Гаал е по-слаб тренъор от Клинси...

Мнението беше редактирано от Ogata: 08 March 2012 - 15:37

0

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala

Преглед на мнениеMario_Basler, на 08 March 2012 - 14:21, каза:

Клинсман ако имаше Боатенг, Нойер и Робен според мен щеше съвсем по-друг начин да се развие шампионата.

Но имаше Кан,Зе Роберто,Лука Тони.........
0

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Мориенди, щом Юп е признал за готовия отбор в интервю, само доказва колко е етичен винаги към колегите си. В Реал винаги е имало купища звезди и никога не са се скъпяли в трансферите, т.е. да подредиш 11 звезди като титуляри едва ли е много трудно...но фактът си е факт - донесъл е трофея в Мадрид, излъгал е един от топотборите в света по онова време. То и дузпата, с която Германия взе световна титла беше измислена, ама на кого му пука... :laughing: Колкото до последващото му уволнение - извинявай, ама колко немски треньора въобще са прокопсали в
0

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария

Преглед на мнениеmmmnee, на 08 March 2012 - 15:41, каза:

Но имаше Кан,Зе Роберто,Лука Тони.........

Какъв Кан??? Брат му, братовчед или роднина? Луката си игра прилично, него ЛВГ го махна, не Клинсман.
0

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария
[quote name='Goshenko' timestamp='1331211507' post='43913']
Мориенди, щом Юп е признал за готовия отбор в интервю, само доказва колко е етичен винаги към колегите си. В Реал винаги е имало купища звезди и никога не са се скъпяли в трансферите, т.е. да подредиш 11 звезди като титуляри едва ли е много трудно...но фактът си е факт - донесъл е трофея в Мадрид, излъгал е един от топотборите в света по онова време. То и дузпата, с която Германия взе световна титла беше измислена, ама на кого му пука... :laughing: Колкото до последващото му уволнение - извинявай, ама колко немски треньора въобще са прокопсали в
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
[quote name='Goshenko' timestamp='1331197489' post='43890']

0

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Росене, освен Макинели, имаше Михайлович, Бр. Лаудруп, понякога Ханзи Флик, които се сменяха като партньори на Волфарт. Чак пък шотландецът да е бил дърво е твърде пресилено. Аз не казвам, че Хайнкес е по-добър от Кайзера, просто казвам че стилът на игра беше абсолютно идентичен. От никой играч тогава не се изискваше да бъде кой знае колко техничен, главно физическа подготовка, игра с глава (за нападателите) и тактическа дисциплина. Просто една и съща схема, която можеше човек спокойно да наложи като шаблон върху всички отбори в Германия, вкл. националните такива. Мачовете се изиграваха почти по един и същ начин и просто който надделее. Тогава немският футбол беше печеливш, но в никакъв случай не е бил красив, за разлика от бразилския или френския. Големи техничари като Хеслер, Литбарски, Бреме бяха изключение, а не правило.
Баслер, точно в сезонът на Клинсман Бут въобще не играеше лошо, само дето беше пуснат титуляр за има няма 3-4 мача, като първият беше именно злополуката с Барселона. Зе Роберто тогава все пак беше с 3 г. по-млад, сега е повече от нормално да не бъде титуляр дори в Бремен. Най-отговорно твърдя, че Зе Роберто и Рибери са ни най-силните трансфери за последните 10 г. Тогавашният Боровски със сигурност беше по-добър от сегашния Тимошчук, както и тогавашният Ван Буйтен - доста по-добър от Бадщубер и не по-лош от Боатенг.
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Все едно да ме попиташ,защо след като съм фен на Адидас бих си купил само някои от моделите им.
Приемам,че вече не съществува така нареченият от мен дърводелски футбол.Защо тогава в Байерн се практикува имено този начин на игра?

Мнението беше редактирано от Росен: 08 March 2012 - 19:51

0

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn

Мнението беше редактирано от Bavareza: 08 March 2012 - 20:28

0

Потребителят е неактивен   markony_70 

• Потребител