[quote name='Goshenko' timestamp='1338818316' post='52538']
Надявам се това да ми е последното мнение по дискусията...В първия си сезон Ван Гаал едва излезе от групите на ШЛ, но важното е че излезе-факт. Победата срещу Фиорентина е последното нещо, с което един фен на Байерн би трябвало да се гордее. Елиминирането на Ман ю след победа и загуба беше сладко, но в никакъв случай категорично. Поставям реторичен въпрос (не се чувствайте длъжни да търсите отговор) - Защо аджеба
Йозеф (Юп) Хайнкес
Публикувано: 04 June 2012 - 17:46
Пак ли се заядохте с Хайнкес? Някои хора така плюват по него, че все едно ако бяхме с друг треньор щехме да направим требъл без проблеми!Верно си е че за някои неща той оклепа работата.Примерно при загубите от Дортмунд той си е най-големия виновник.
Публикувано: 04 June 2012 - 18:02
Марто, съгласен съм с голяма част от казаното, но във футбола няма "ако". Както и няма никакви гаранции, че с друг треньор щеше да е друго. Голяма част от тия футболисти имат загубени финали на световно първенство, европейско първенство и ШЛ. Все треньорите ли са били виновни? Как пък веднъж, въпреки всичко, не се напънаха до краен предел, и не спечелиха поне 1 финал? Сега ще ги видиш и на Европейското. Дано не съм прав, ама май германците пак първи ще се наредят пред Платини, ако изобщо стигнат до там.
Публикувано: 04 June 2012 - 18:22
[quote name='crazy31' timestamp='1338821205' post='52545']
Пак ли се заядохте с Хайнкес? Някои хора така плюват по него, че все едно ако бяхме с друг треньор щехме да направим требъл без проблеми!Верно си е че за някои неща той оклепа работата.Примерно при загубите от Дортмунд той си е най-големия виновник.
Публикувано: 04 June 2012 - 18:31
Добре че 99г. не е имало форум. Не ми се мисли Хитцфелд на какво щеше да бъде направен :marto:
Публикувано: 04 June 2012 - 18:39
Публикувано: 04 June 2012 - 18:42
Mario_Basler, на 04 June 2012 - 18:22, каза:
Ами кой е виновен за късата скамейка, когато резервите ти общо имат 1000 минути на терена...ти да ги чакаш да ти решат финал на ШЛ, несериозно. Цял сезон се бутаха Гомес, Толята, Кроос, а на ПЕтерсен, Усами и Чан не им се даде и минимален шанс. Това моя вина ли е или на треньора? Моя ли е вината или на треньора (трети по заплата в СВЕТА), че Лам пази Дрогба при гола? Моя ли е вината или на треньора, че цял сезон се създаде обстановка на спокойствие и никаква конкуренция на Гомес, който ни се отблагодари с хиляди пропуски и един случаен гол срещу Реал (който му е единственият срещу по-сериозен съперник, я погледнете дали има гол срещу Дортмунд, Гладбах, Шалке, ЛЕверкузен или на отбор от първата 5-ца?) Моя ли е вината или на треньора, че на статични положения сме гола вода (20 корнера - нищо, Челси 1 корнер и гол) и имаме 1 гол срещу сериозен съперник и то случаен (с Реал)? Моя ли е вината или на треньора, че няма една правилна смяна цял сезон? Аз ли съм виновен или треньора, че играчите се биха, плюваха и псуваха?
За това че не дава шанс на резервите съм съгласен, НО ти ако беше треньор щеше ли да пуснеш Петерсен или Олич във важните и решителни мачове? Май не, нали? Колкото и жалко да звучи Гомез ни е най-добрия нападател и докато не купят някой свестен таран ние ще си седим във форумчето и ще плямпаме против треньорите! (нищо дали са виновни или не). А това за Лам си е направо несериозно, корнер в 88 мин, при положение че водим с 1:0, напълно нормало е да стане разбъркване. Пак повтарям от тактическа гледна точка Хайнкес беше повече от перфектен!
Публикувано: 04 June 2012 - 19:05
"Браво" на тактиката му...трябваше обаче да я приложи и срещу Дортмунд,а не да ни клатят където ни хванат.Станахме за смях.Корнери 20:1 за Байерн и те ни вкарват от единствения такъв...ето ти тактика.Дойде време за дузпи...стана червен като домат и замръзна.Нито мотивираше играчите,нито даваше шанс на младите,а за смените да не говорим.
Публикувано: 04 June 2012 - 19:31
Мислех, че поне по въпроса за селекцията сме се разбрали кой има решаващата дума, ама нейсе...Освен това какво значение има, че не сме вкарали гол от корнер, след като от другите 18 удара към вратата нямаме гол? За прословутата смяна на Мюлер, не мога да разбера това какво общо има с гола на Дрогба?!
Публикувано: 04 June 2012 - 19:44
Мнението беше редактирано от Росен: 04 June 2012 - 19:46
Публикувано: 04 June 2012 - 20:03
Виж, когато видях номерът на Ван Буйтен на таблото за смяна, изтръпнах, защото се молех всеки друг играч да влезе, но не и той. Но това няма връзка с гола, естествено, че Челси ще натискат и се очаква меле пред вратата, а и центрирания към Дрогба. Това не е причина за изравняването. А по повод неспирните обвинения за смените му през сезона, когато на скамейката са ти наредени Пешо, Сашо, Атанас и Аз кого да пуска в игра, Марадона ли?
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 04 June 2012 - 20:36
Дедо само ако знаеше, какво внимания и колко безбройни редове се пишат за него в БГ форума на Байерн:laughing: Щеше да е поласкан:laughing:
Публикувано: 04 June 2012 - 20:46
Влизането на Ван Буйтен си е съвсем логично решение на Хайнкес. Водим с 1-0 минути преди края и влиза висок и здрав защитник. Ясно е че ще има изсипани топки, мелета и центрирания към Дрогба, така че белгиеца беше точния човек за последните минути.
Грешката беше, че Дрога трябваше да бъде пазен от Ван Буйтен или Боатенг, а не Лам при корнера...
Грешката беше, че Дрога трябваше да бъде пазен от Ван Буйтен или Боатенг, а не Лам при корнера...
Мнението беше редактирано от Bavareza: 04 June 2012 - 20:47
Публикувано: 04 June 2012 - 21:03
Стига бе хора,как можеш да кажеш,че футболист,който не е виждал топка 3-и месеца трябва да влезе точно в този мач,точно в този момент.А защо Лам е при Дрогба?Кой трябва да им каже кой кого трябва да покрива при ъгловите?
Публикувано: 04 June 2012 - 21:31
[quote name='Goshenko' timestamp='1338829422' post='52574']
Виж, когато видях номерът на Ван Буйтен на таблото за смяна, изтръпнах, защото се молех всеки друг играч да влезе, но не и той. Но това няма връзка с гола, естествено, че Челси ще натискат и се очаква меле пред вратата, а и центрирания към Дрогба. Това не е причина за изравняването. [b][b]А по повод неспирните обвинения за смените му през сезона, когато на скамейката са ти наредени Пешо, Сашо, Атанас и Аз кого да пуска в игра, Марадона ли?
Виж, когато видях номерът на Ван Буйтен на таблото за смяна, изтръпнах, защото се молех всеки друг играч да влезе, но не и той. Но това няма връзка с гола, естествено, че Челси ще натискат и се очаква меле пред вратата, а и центрирания към Дрогба. Това не е причина за изравняването. [b][b]А по повод неспирните обвинения за смените му през сезона, когато на скамейката са ти наредени Пешо, Сашо, Атанас и Аз кого да пуска в игра, Марадона ли?