Байерн България: Йозеф (Юп) Хайнкес - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (53 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Йозеф (Юп) Хайнкес

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn

Преглед на мнениеРосен, на 04 June 2012 - 21:03, каза:

Стига бе хора,как можеш да кажеш,че футболист,който не е виждал топка 3-и месеца трябва да влезе точно в този мач,точно в този момент

В случая кой трябваше да влезе?!
Повечето хора биха постъпили точно по този начин, биха вкарали защитник, силен на втория етаж и здрав физически. Някой който да обира изсипаните топки към Дрогба, Ван Буйтен е точно такъв тип играч.
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Не трябваше да се прави смяна в защитата,тя си играеше безгрешно,дори Тимошчук изнесе много добър мач.
2

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
[quote name='Mario_Basler' timestamp='1338824351' post='52561']
Човека си изигра мача перфектно...няма какво да е виновен, тогава беше нечовешки късмет. Да виждаш да сме разкъсали ЛВГ след финала с
3

Потребителят е неактивен   Stu4ko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Оливер Кан, Филип Лам

0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Ще ядем дедовия другата година усещам...
2

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
[quote name='1900' timestamp='1338842390' post='52597']
Лотар Матеус- заменен в 80-ата минута от Торстен Финк.
Марио Баслер- заменен в 90-ата минута от Хасан Салихамиджич.

6

Потребителят е неактивен   crazy31 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 04-May 12
  • живущ вПазарджик
  • любим играч:Швайнщайгер
[quote name='Mario_Basler' timestamp='1338850338' post='52600']

Това подчертаното е най-голямата глупост която съм чел напоследък. Това са играчи ПРОФЕС
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
[quote name='1900' timestamp='1338842390' post='52597']
Лотар Матеус- заменен в 80-ата минута от Торстен Финк.
Марио Баслер- заменен в 90-ата минута от Хасан Салихамиджич.

Мнението беше редактирано от Росен: 05 June 2012 - 09:29

0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Аз не мога да разбера едно нещо - четейки разбирам, че 12-те месеца работа на Хайнкес се изразяват в една смяна и един корнер!!! :surprise:
Моето мнение е, че влизането на Ван Буйтен беше много адекватна смяна, но тук се вижда, че това е нещо, върху което може да се спори т.е. въпрос на гледна точка е. Обаче това, върху което не може да се спори е, че този сезон е катастрофа! Аз не искам да кажа, че Хайнкес не е свършил и хубави неща, аз просто си потърсих извинението, че ме наричахте разбирач и ми натяквате нещо, което на този етап не виждам да е така! :thumbsup:

0

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Мартин гледам е набрал инерция късно през нощта и няма спиране...(не се заяждам, спокойно). Викаш, трябвало да извади Гомез и Кроос, независимо, че Мюлер беше с контузия. Добре, приемам, че може би Томас е можел да доизкара мача, също съм съгласен че едното дърво е можело да бъде заменено с другото, но...
0

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
[quote name='Росен' timestamp='1338828297' post='52571']

0

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Дими,това е много полезно като сведение, защото аз поне не съм видял нищо по ТВ-та, а и коментаторите говорят на китайски...ето защо за мен форумът е много полезен, защото и аз научих тук, че Мюлер е поискал смяна. Попаднах и на един цитат на английски, където Юп потвърди контузията на Томас. Явно това е част от тактиката на английските селяци - да ритат до дупка, нашите да стискат зъби колкото може, но в края на мача ги изкарват наложително и отборът рухва по една или друга причина. Така постъпиха и манафите с Матеус през 99-та, пък ние после си разпъваме на кръст треньорите, било Генерала, било Гаал или Хайнкес. Нека да сложим край на агресивните атаки срещу Юп, защото нищо чудно и през 82 г. да е имало подобно изстъпление на Астън Вила срещу някой от нашите. Дими, имаш ли подобни спомени и оттогава? :)
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Гошенко, това за селекцията вече е върхът на демагогията!
Когато дойде Ван Гаал какъв беше съставът? Бут - Одо, Лусио, Мичо, Лам - Швайни, Ван Бомел, Зе, Рибери - Клозе, Тони! Какъв беше на финалът в Мадрид? Бут - Лам, ДБВ, Мичо, Холгер - Ван Бомел, Швайни - Робен, Мюлер, Алтинтоп - Олич! Какъв беше в края на втория сезон на Ван Гаал? Бут - Лам, ДВБ, Холгер, Пранич - Густаво, Швайни - Робен, Мюлер, Рибери - Гомес... Какъв е в момента? Нойер - Лам, Боа, Холгер, Алаба - Густаво, Швайни - Робен, Кроос, Рибери - Гомес...
Нещо да ти прави впечатление?
Целия гръбнак е изграден от Луис Ван Гаал! Нойер е ясно защо беше купен, той щеше да бъде купен и да беше останал холандеца. ДВБ е на 34 и беше нормално Байерн да потърси друг вариант в центъра. Кроос имаше договор за наем за 2 години и нямаше как Ван Гаал да го ползва. Алаба хайнес го наложи по принуда, да не припомням кой първи го пусна на бека в елиминации от ШЛ. Просто на Ван Гаал ташаците са му като на Хайнкес главата!

Луис Ван Гаал даде шанс на всеки един футболист в Байерн. Наложи Холгер и Мюлер, даде път на Контенто, Крафт, Алаба. На терена поиграха Соса, Баумйохан, Гъорлиц, Отъл и кой ли още не! Пусна ги, видя ги и взе решения.
Хайнкес си взе десен бек, който не пуска, Хайнкес си взе крило, който игра малко, Хайнкес имаше резервен нападател, който игра 8 минути, Хайнкес не наложи нито една юноша, всъщност не даде път на никого. Хайнкес игра с 14 човека целия сезон, сякаш Пранич, Усами, Петерсен и т.н. са само, за да попълват групата. Кой беше нападателят, който ЛВГ искаше на всяка цена и който му отказаха? Фалкао!
Сега на Хайнкес му купиха Шакири, Данте, младия Вайзер (не, че ще го пусне), Пизаро, Щарке и вероятно ще има още нови... На Ван Гаал след финала в Мадрид не му купиха никой! Чак зимата взеха Густаво!
Нойер/Щарке - Лам/Рафиня, Боа/ДБВ, Холгер/Данте, Алаба/Контенто - Густаво/Тимо, Швайни/Чан - Робен/Шакири, Кроос/Мюлер, Рибери/Вайзер - Гомес/Пизаро...
Слаба селекция, горкият Хайнкес......
4

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
В заключение мога да кажа, че колкото Хитцфелд беше виновен за загубата през 99г., толкова и Хайнкес е виновен за тая от челси.
Следващото ми мнение в тая тема ще бъде след края на сезон 2012/13. Пожелавам на отбора и треньора да спечелят всички надпревари, в които участват.
1

Потребителят е неактивен   markony_70 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Д-р Сократес

Преглед на мнениеars_moriendi, на 05 June 2012 - 11:09, каза:

Хайнкес си взе десен бек, който не пуска, Хайнкес си взе крило, който игра малко, Хайнкес имаше резервен нападател, който игра 8 минути, Хайнкес не наложи нито една юноша, всъщност не даде път на никого.

Ааааа, много грешиш!!!!
Десния бек влезе в игра като дясно крило при резултат 20:0 срещу някакви слабаци,а дясното крило чоплеше семки зад Нойер!
0

Споделете тази тема чрез:

• (53 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема