Мен ме радва Бавареца, всяко мнение му е за немците от "онова" време (къде ги е виждал тия немци не знам, по Зат1 и ЗДФ сигурно и кое е това време?) или как един отбор, който не знае какво е да си шампион в собствената си страна вече 20+ години каква невероятна харизма има и бла бла. Сменете малко плочата и репертоара. Защо ли си мисля, че в Берлин не ни чака никак лек мач и пак ще видим добрите стари и невероятни смени на дедО :spiteful:
Йозеф (Юп) Хайнкес
Публикувано: 14 March 2012 - 19:49
Maрто, има Д
Мнението беше редактирано от niki87: 14 March 2012 - 20:17
Публикувано: 14 March 2012 - 21:08
Добре адаш, искаш да кажеж, че немците сега са по качествени от поколението на Кан и Матеус ли?
Мнението беше редактирано от Bavareza: 14 March 2012 - 21:08
Публикувано: 14 March 2012 - 22:37
Колко мача си гледал от поколението на Кан и МАтеус? Аз МАтеус хич не си го спомням в националния, че да мога да кажа какви са били немците тогава. Затова ми звучи леко смешно да сравняваме разни хора, на които сме гледали не повече от 5 мача....супер субективно е.
Публикувано: 14 March 2012 - 23:31
То май в този форум сме малко хората, които сме гледали СП 1990 и имаме спомени то него. Романтични времена бяха, еееейййй...
Публикувано: 14 March 2012 - 23:49
Публикувано: 14 March 2012 - 23:54
Световното 90 не съм гледал, но съм гледал европейското 96 имам ясни спомени от тогава.
Публикувано: 14 March 2012 - 23:58
Публикувано: 15 March 2012 - 02:37
Публикувано: 15 March 2012 - 08:00
Mario_Basler, на 15 March 2012 - 02:37, каза:
СУПЕР! Само дето нито Кан, нито МАтеус са играли на него, ама карай.........важното е да си щракаме едни и същи заучени фрази :wmflasche:
Това ме подсеща да уточним защо именно не играха - Матеус го нямаше в състава поради личен и дългогодишен конфликт с Берти Фогтс, докато Кан все пак беше резервен вратар на Кьопке и дори имаше вариант да играе във финалния сблъсък с Чехия като....полеви играч! Причината беше многото жълти картони и контузии в немския отбор. Те разполагаха точно с 9 здрави полеви играча, в последния момент ГФС успя да уреди 2 извънредни картотеки, които обаче треньорът май отказа (малко беше неясна информацията по онова време) в името на феърплея. Берти реши да пусне контузения КЛинсман титуляр и да запази една-единствена свежа смяна, която ни донесе и титлата - Бирхоф!
Публикувано: 15 March 2012 - 09:25
Мани мани,спомням си че беше наистина много трагично положението.Спомням си също че след финала въпросната единствена смяна е била препоръчана на Берти Фогс от.....жена му преди финалите :laughing: Правилото за златен гол винаги ще го помня с добро.Мисля че точно на това първенство го въвеждаха
Публикувано: 15 March 2012 - 11:29
Малиииииииии, аз не знаех за жена му на Фогтс и влиянието ѝ върху тактиката на националния отбор... :slap:
Публикувано: 15 March 2012 - 13:58
Правилото за Златния гол просъществува само на това европейско. През 2004 имаше за сребърен гол, който се оказа "златен" за елините, защото Делас вкара в 105-тата минута. Тоя мач си го спомням перфектно Германия - Чехия 96. Чехите играеха невероятен футбол, начело с Поборски и Павел Кука, особено Карел вкара изумителен гол срещу Португалия....машина. Финала го гледахме с бащата на Албена и в заведението само аз бях за Германия :spiteful:
При 1:0 за Чехия всички изригнаха и беше всенародно веселие и само ме бъзикаха, смени отбора, ала бала, но накрая кой се смя последен :laughing:
При 1:0 за Чехия всички изригнаха и беше всенародно веселие и само ме бъзикаха, смени отбора, ала бала, но накрая кой се смя последен :laughing: