ЧРД на дедо Юп! Да е жив и здрав!
Йозеф (Юп) Хайнкес
Публикувано: 09 May 2012 - 21:41
Знаете ли кой има рожден ден? Юпи има рожден ден. :whistle: :D
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m33sex7OXI1rrboavo1_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m33sex7OXI1rrboavo1_500.jpg
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 09 May 2012 - 22:03
Дано нашите сложат черешката на тортата в кариерата му, като спечелят и двете купи:bayernshal:
Публикувано: 09 May 2012 - 23:05
Честит рожден ден на Хайнкес! Много здраве, щастие и титли с "Байерн"!
Публикувано: 10 May 2012 - 13:15
Goshenko, на 26 April 2012 - 22:00, каза:
Един от най-големите треньори, които съм виждал откакто гледам футбол! С меко казано абсурдна селекция, в която нямаме почти нито една равностойна смяна достигнахме финала и имаме огромен шанс да вдигнем купата след 11 години пауза! Благодаря от все сърце за всичко, Юп!
Е, ти пък... Нищо не става от него, я питай разбирачите да видиш!
Публикувано: 10 May 2012 - 13:41
Баварец, знаеш ли колко е малка границата от осанна до разпни го? Ще се опитам да ти я обясня (за да я обясня трябва и да ме разбереш) - имаме шанс за дубъл, Купа на Германия и ШЛ, но ако паднем в двата мача, то този сезон става ПРОВАЛ! Какво да мисля тогава за Хайнкес? Освен това финал с този Челси на нашия стадион.....всичко друго, освен купата е провал, а този, който се проваля, обикновено трябва да си ходи!
Така, че изчакай, вече не си и забавен, по-скоро досаден!
Така, че изчакай, вече не си и забавен, по-скоро досаден!
Публикувано: 10 May 2012 - 14:45
Мориенди, една купа - спечелена или загубена, не прави даден треньор "голям" или "малък"! Нещата са твърде комплексни, за да могат да се обяснят еднозначно. Сега поне имаме шанс за тези два трофея. Я само си помисли, че с друг треньор при наличните 11 (дали не са и по-малко) футболисти, ставащи за ниво "Байерн Мюнхен", можеше в момента отдавна да сме отпаднали от ШЛ, както и за купата на Германия. Е, вярно е, има го и другото - можехме да се борим за требъл, но с наличния материал, като че ли това граничи по-скоро с фантастиката (надявам се ме разбираш). При всички положения Хайнкес е много голям треньор и много голям тактик! Голям треньор е и Ван Гаал (или Хаал - не знам как е правилно), който знаем как си тръгна от Арената - но пък сега гледаме Алаба, Мюлер, Контенто ...
Да добявя само, че действително евентуално отпадане на Байерн от Челси и то на собствения ни стадион наистина ще бъде огромен провал (пропусната невероятна възможност), тъй като Байерн е отборът с традиции, класа и претенции, но с това Хайнкес няма да стане по-слаб треньор - дори напротив!
Да добявя само, че действително евентуално отпадане на Байерн от Челси и то на собствения ни стадион наистина ще бъде огромен провал (пропусната невероятна възможност), тъй като Байерн е отборът с традиции, класа и претенции, но с това Хайнкес няма да стане по-слаб треньор - дори напротив!
Публикувано: 10 May 2012 - 18:48
Нямам какво да добавя към казаното от Начо, освен Честит рожден ден, трньоре!
Моето мнение за Хайнкес всички го знаят и то няма да се промени след 19-ти май, без значение от резултата.
Моето мнение за Хайнкес всички го знаят и то няма да се промени след 19-ти май, без значение от резултата.
Мнението беше редактирано от Goshenko: 10 May 2012 - 18:56
Публикувано: 10 May 2012 - 22:17
Ван Хаал ако имаше Рибери, Нойер и Боатенг на финала го печелеше. КАЗАХ!
Публикувано: 10 May 2012 - 23:21
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 11 May 2012 - 00:03
Публикувано: 11 May 2012 - 06:46
[quote name='deyan' timestamp='1336588903' post='49694']
Публикувано: 11 May 2012 - 09:12
Начо, само едно нещо не мога да разбера, защо всички тук постоянно тръбят как Байерн не трябва да се съобразява с никого, защото сме били и сме еди-какви си, а в следващия момент ми отговаряте, сякаш сте Баавареца или някой друг фен на Пуул т.е. "Абе не сме взимали купа цяла декада, затова Мики Маус е успех!".....?
Знаеш ли какво става след 1 мач? Единият е победител, другият е губещ! Единият измежду Челси и Байерн ще е Шампион на Европа, другия ще реве!
Както казах преди няколко месеца - нека дойде месец май, да теглим чертата и да оценяваме работата на Хайнкес. Но апетитът идва с яденето - всичко друго освен купата на 19-ти, като се има предвид, че Челси не могат да се уцелят с топката и че финала е на Арената, е равносилно на провал!
Дори да бием Дортмунд, ако загубим на 19-ти равносметката ще е следната - Купа на Германия, втори в БЛ и втори в ШЛ! Но може да загубим и купата, а сезон без трофей си е нулев за Байерн и не ме интересува кой на кого е симпатичен или през 91-ва какво е било! Провалът си е провал! Както Ван Гаал проведе прекрасен първи сезон, но втория си беше провал и съвсем закономерно си отиде. Кой разбрал, разбрал! Разликата между победителите и победените е колкото малка (един мач), толкова и голяма, защото на едните имената се изписват със златни букви, другите кучетата ги яли!
Знаеш ли какво става след 1 мач? Единият е победител, другият е губещ! Единият измежду Челси и Байерн ще е Шампион на Европа, другия ще реве!
Както казах преди няколко месеца - нека дойде месец май, да теглим чертата и да оценяваме работата на Хайнкес. Но апетитът идва с яденето - всичко друго освен купата на 19-ти, като се има предвид, че Челси не могат да се уцелят с топката и че финала е на Арената, е равносилно на провал!
Дори да бием Дортмунд, ако загубим на 19-ти равносметката ще е следната - Купа на Германия, втори в БЛ и втори в ШЛ! Но може да загубим и купата, а сезон без трофей си е нулев за Байерн и не ме интересува кой на кого е симпатичен или през 91-ва какво е било! Провалът си е провал! Както Ван Гаал проведе прекрасен първи сезон, но втория си беше провал и съвсем закономерно си отиде. Кой разбрал, разбрал! Разликата между победителите и победените е колкото малка (един мач), толкова и голяма, защото на едните имената се изписват със златни букви, другите кучетата ги яли!
Публикувано: 11 May 2012 - 10:22
ДЕДО дано имаш топки за финалите това викам аз.