Байерн България: Йозеф (Юп) Хайнкес - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (53 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Йозеф (Юп) Хайнкес

Потребителят е неактивен   Nacho 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 23-February 11
Мориенди, в стремежа си да наложиш (за пореден път) мнение от "последна инстанция" си си позволил да употребиш дори обидни епитети, считам за безсмислено да ти отговарям.

Само един съвет (няма да му обърнеш внимание, но е приятелски) - когато става въпрос за философски категории - добро-лошо, красиво-грозно, приятно-неприятно, заслужено-незаслужено и т.н. просто приеми, че съществуват и други позиции освен твоята. :thank_you2:
3

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Отношението ми към Хайнкес няма да се промени, независиомо от резултатите срещу Дортмунд и Челси. Това си е моето мнение, за мене Юп си остава голям треньор и човек!
1

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Начо, нищо не налагам! Мнение се налага със сила, няма как да те накарам да мислиш каквото и да било! Но в спорта точно една победа/загуба прави разликата между големия и добрия, тук две мнения НЯМА. Това не е мое мнение, за да го налагам, това е факт, който аз съм приел, както съм приел, че е синъо небето и т.н.
А за "шибаните усти" ще поясня - който говори после винаги го яде! В случая Бавареца (без да е подстрекаван от никого в този случай) не пропусна да Н
2

Потребителят е неактивен   davidalaba 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 07-May 12
  • любим играч:elber
честно много сте досадни с тези свой коментари и напъни на кой по-по-най
стига сте се дракали ми пъленете хладилника с бира и масата с мезе ,че утре е ден за отмъщение :bayernfan:
5

Потребителят е неактивен   Viliyo 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-March 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Басти, Мюлер
Според мен точно резултата от само един мач не трябва да определя дали един треньор е добър или слаб. Ако беше така Хитцфелд никога нямаше да ни изведе до ШЛ, защото беше загубил първия си финал срещу Юнайтед. По-скоро трябва да се гледа цялостната работа на треньора, защото в един мач могат много неща да окажат влияние - например два щастливи гола след 90-тата минута.

Друг пример - Германия загуби полуфинала срещу
0

Потребителят е неактивен   markony_70 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Д-р Сократес
Ооооооо,аз не знам някой да се съмнява в това,че и догодина ще ни води.
1

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia

Преглед на мнениеfunkybg, на 11 May 2012 - 12:15, каза:

честно много сте досадни с тези свой коментари и напъни на кой по-по-най
стига сте се дракали ми пъленете хладилника с бира и масата с мезе ,че утре е ден за отмъщение :bayernfan:

Айде още един морален съдник. Това е форум, място за изказване на мнения, било то добри, лоши, приятни, леки, тежки, красиви, дълги, кратки....като не ти харесва спора пропускаш темата и това е. Както е писана максимата - В спора се ражда истината! (ако в него не участва Бавареца де, защото той не спори, той се заяжда)
0

• Потребител
  • ПипПип

Преглед на мнениеMario_Basler, на 11 May 2012 - 12:32, каза:

Айде още един морален съдник. Това е форум, място за изказване на мнения, било то добри, лоши, приятни, леки, тежки, красиви, дълги, кратки....като не ти харесва спора пропускаш темата и това е. Както е писана максимата - В спора се ражда истината! (ако в него не участва Бавареца де, защото той не спори, той се заяжда)

ми именно всички само се заяждате основно те двамата
1

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Вилъо, точно заради това нееднократно казах, че когато мине сезонът, тогава се тегли чертата!
4

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип

Преглед на мнениеmarkony_70, на 11 May 2012 - 12:25, каза:

Ооооооо,аз не знам някой да се съмнява в това,че и догодина ще ни води.

Аз съм този който се съмнява и смятам че вдигнем ли Купата на Европейски клубен шампион,Хайнкес сам ще се оттегли.....Дай боже :bayernshal:
0

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Арс, казваш имахме уникален стил тогава и си напълно прав!
0

Потребителят е неактивен   Viliyo 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-March 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Басти, Мюлер

Преглед на мнениеars_moriendi, на 11 May 2012 - 12:59, каза:

Не казвам, че ако загубим 2-та финала (честно казано за купата ме боли оная работа), трябва Хайнкес да си върви.

Преглед на мнениеars_moriendi, на 10 May 2012 - 13:41, каза:

Освен това финал с този Челси на нашия стадион.....всичко друго, освен купата е провал, а този, който се проваля, обикновено трябва да си ходи!

Всъщност аз не съм за това Хайнкес да остане или да си отиде. Поствам горното, за да видиш как сам си противоречиш.
Още повече, даваш оценка на сезона на Хитцфелд. За това ще те питам по-ясно за да се разбере. Ако се базираш само на финала от 1999, как определяш Хитцфелд - като добър или като лош треньор?

0

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!

Преглед на мнениеBavareza, на 10 May 2012 - 13:15, каза:

Е, ти пък... Нищо не става от него, я питай разбирачите да видиш!

Аз не виждам в това мнение да има кавички, някой вижда ли? :laughing:
При всички случаи определението "шибани усти" би трябвало да носи след себе си извинения, а не философски размишления кой е широкоскроен, кой не, кога един треньор е голям, кога не и т.н.
Лека полека форумът се превръща в битпазар, жалко че точно темата на Юп Хайнкес става поле на ЕГОлогични страсти. За правилата няма и да напомням, те отдавна са само на теория.

Мнението беше редактирано от Goshenko: 11 May 2012 - 18:52

0

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
Така е Гошенко.Няма как да е по друг начин при положение че модераторите са все заети а никой не иска да ги замести и да се хване нещо полезно да върши!На мен пък отдавна ми е писнало и си слагам на ...всичко и навсякъде написано!От 01.09 .2012 година който иска да плаща за форум и сайт , да плаща...на мен 2 години ми стигат ,за да продължавам да си късам нервите с правилата.Преди си бях екстра....само си драсках и си ми беше гот.Ама да вървя като падар само и да се блещя къде кой и какво е изсрал-стига толкова :bayernshal:
0

• Потребител
  • ПипПип

Преглед на мнениеАдминистратор, на 11 May 2012 - 22:12, каза:

Така е Гошенко.Няма как да е по друг начин при положение че модераторите са все заети а никой не иска да ги замести и да се хване нещо полезно да върши!На мен пък отдавна ми е писнало и си слагам на ...всичко и навсякъде написано!От 01.09 .2012 година който иска да плаща за форум и сайт и да плаща...на мен 2 години ми стигат за да продължавам да си късам нервите :bayernshal:

ее тъкмо се регистрирах :unsure: мал шанс
0

Споделете тази тема чрез:

• (53 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема