Байерн България: Йозеф (Юп) Хайнкес - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (53 Страници) +
  • « Първа
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Йозеф (Юп) Хайнкес

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!

Мнението беше редактирано от Goshenko: 07 June 2012 - 15:21

0

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
Във футбола няма стари и млади а можещи и неможещи.
Догодина сравнявайте направеното от Ван Гаал и Хайнкес,още е много раничко:)
1

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
Засега Луис Ван Хаал - Дедо Попе 1:0
2

Потребителят е неактивен   Tito 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Въпреки записаните втори места този сезон показахме много добра игра, най-вече в Европа, а и с оглед домакинството ни почти всичко беше хвърлено там и Юп заслужава още един сезон, а си има и договор, който поне за мен беше ясно, че ще бъде изпълнен.
Независимо от резултатите сезон 2012/2013 се очертава последен за него, дано си тръгне с успехи.
Хайнкес е добър треньор и го е показвал през дългогодишната си кариера, постигал е успехи, тази година не успя, но пък преди този сезон кой вярваше, че ще ни докара въобще до домашен финал?
4

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария
Чудно ми е дали щяхте да обяснявате, че Клинсман е добър треньор, ако беше обрал 3 калъфки? Дали ЛВГ щеше да е добър треньор с 3 калъфки? Точно ти Тито да говориш за добър сезон без нито една купичка ми звучи доста смешно. Разбирам, че всички, които в началото на сезона ни обвинихте "разбирачите" и ни анатемосахте, че ви е трудно да кажете едно извинявайте момчета, но да носите от 9 кладенеца вода, за да го изкарате едва ли не най-добрия треньор ми идва в повече. Да паднеш по най-срамен начин от съперника си в първенството за купата с 2:5. Да завършиш на 8 точки зад него, да нямаш победа 2 години над него, да загубиш по безобразен начин нарисуван домашен финал, ами извинявайте, но няма как да кажа, че този треньор е добър.
3

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
Каквото и да направи Хайнкес вторият сезон няма как да го наредим до Ван Гаал.
7

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Момчета няма смисъл да се опитвате да покажете пътя на този,който не иска да го види.От една страна се радвам,че дедо остава,за да докаже още един път колко голям нека...ик е ,но от друга ще трябва да изтърпя подигравките на всички за още един провален сезон на Байерн.Отново ще гледаме страхлив дедо,страхливи и некомпетентни смени,да се разчита само на Гомес,сръдни от един или друг ,че не играят редовно.Аз спирам да говоря по адрес на юпи до започването на новия сезон.
Отивам до килограма да видя дали няма от новите калъфки на Байерн,че старата взе да се изтърква.

Мнението беше редактирано от Росен: 08 June 2012 - 10:15

1

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn

Преглед на мнениеDependent, на 08 June 2012 - 10:02, каза:

Холандеца направи толкова за Байерн, колкото последно Отмар беше направил.

Разбирам, че всеки си има любимци, но това вече е прекалено... :rolleyes:

Мнението беше редактирано от Bavareza: 08 June 2012 - 11:30

2

Потребителят е неактивен   Tito 

• Напреднал
  • ПипПипПип

Преглед на мнениеMario_Basler, на 08 June 2012 - 09:03, каза:

Точно ти Тито да говориш за добър сезон без нито една купичка ми звучи доста смешно.

Никъде не съм казал или написал, че този сезон е добър, а че показахме добра игра най-вече там където всички най-много искаме всяка година - ШЛ! Подобна игра не съм наблюдавал от времето на Хитцфелд, Ван Гаал и мен ме кефеше, но сега играем по-добре, а това трябва догодина да се отплати с печелене на купи, дано да е мечтаната вече 11 години.
Ясно е, че сезон без титла за нас е лош сезон, но пък кой вярваше, че ще играем на финал у дома? Доста хора не вярваха, че можем да остраним Реал или Барса и твърдяха че сме щели да загубим с разлика от тях и се чудеха за какъв финал говорим, от тази гледна точка целта финал у дома беше изпълнена, вярно, че апетита идва с яденето, но някакво чудо (отново срещу нас като 1999) не ни позволи да спечелим ШЛ. Не мога да виня Хайнкес за този загубен финал както не мога да виня Хитцфелд за загубата през 1999г
Всеки си има предпочитания и виждания, за мен много здраво се провалихме само в Бундеслигата, за купата този финал се падна в много неподходящ момент точно преди домашния ни финал и малко или много се пазехме за ШЛ, а в ШЛ играхме цял сезон (с изключение на мачовете в Базел и Манчестър - с резервите) на изключително ниво и играта ни поне на мен ми донесе наслада и затова защитавам Хайнкес, ако и догодина не вземем купа или по-точно минимум две вече нещата стават съвсем други.
Нека не се превръщаме в отбор сменящ треньорите си на всеки сезон поне когато наистина не е крайно наложително като в случая с Клинсман когато много здраво излизахме от зона ШЛ.
Ясно е, че Юп си е на годинки и трябва да се оглеждаме за нов треньор от сезон 2013/2014.
За мен до колкото усещам Ули гласи Шол за треньор, но ще видим точно от кога ще е, за сега му е раничко.
Всички ни е неприятно от развоя този сезон, но не може да се отрече, че в ШЛ играхме наистина класно.
Дали пък не доведохме в отбора един голям краък в лицето на Петер Херман - беше помощник в Леверкузен при трите им втори места, а май има още втори места, защото в Германия е известен с това, че е вечно втори.
Ние сме Байерн и ще се завърнем още по-силни както го направихме след раната през 1999г!
5

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Тия хора дето са смятали Байерн за аусайдер срещу реал са или 12-13 годишни фенчета дето идела им е роналдо и не защото е добър футболист,а защото е зализан и има мацки покрай него или са супер безмозъчни диема зяпачи...щото там само манафите,реал и барса са грандове.
1

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Аз бях от тези,които смятаха,че Байерн няма шанс срещу Реал и Барса,но това беше през онзи период,когато отборът игра много слабо и изгуби преднината си на върха в Бундеслигата,та дори успя да изостане значително.
0

Потребителят е неактивен   Viliyo 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-March 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Басти, Мюлер

Преглед на мнениеРосен, на 08 June 2012 - 12:55, каза:

А колко от вас вярвяха през цялата година ,че ще играем финал ,и че ще отстраним Реал или Барса?

Аз вярвах! Защото винаги вярвам в Байерн!

ПС: Но това не ми пречи да виждам реалността и проблемите в отбора.
0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Статистиката ни срещу реал говори друго обаче...както и статистиката ни срещу милан.Колкото и да са велики реал почти 90% от случайте ще ги бием или отстраним от някой турнир.Същото и с милан...ако ще и да играем по-добре от барса преди 2 години пак няма да спечелим или продължим...звездите са си звезди :laughing:
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Тито, Марто има предвид това, че когато назначиха Клинсман ти каза, че всичко друго освен дубъл в Германия и поне полуфинал в ШЛ е провал!

2

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария
Мирко Сломка преговарял тайно с Байерн?
0

Споделете тази тема чрез:

• (53 Страници) +