Откакто официално се обяви , че Пеп е новият ни треньор за следващият сезон сума ти народ се интервюира от
Йозеф (Юп) Хайнкес
Публикувано: 30 January 2013 - 13:11
Първо Пеп си смени половината играчи от Рийкард! С идването си продаде Роналдинъо и Деко... Смени Маркеш, смени Туре, смени Белети, смени Ето'о...
Публикувано: 30 January 2013 - 13:48
Първото е,че един себеуважаващ се тренъор не бива да копира стила налаган от него на друго място.За доброто на Пеп е да опита нещо по-различно,а и аз си мисля,че Байерн неможе да играе като Барселона,а и не бива.Това е тяхно ДНК,не наше...
Колкото до заслужаващите,то аз не вярвам в това,че един заслужава едно,друг-друго.Живота и футбола не работят по тоя начин за добро или лошо.
Стила може ако иска да е и като серийните убийци от
Колкото до заслужаващите,то аз не вярвам в това,че един заслужава едно,друг-друго.Живота и футбола не работят по тоя начин за добро или лошо.
Стила може ако иска да е и като серийните убийци от
Мнението беше редактирано от Ogata: 30 January 2013 - 13:49
Публикувано: 30 January 2013 - 15:26
Тия с паркиралите автобуси ги гледаме къде са сега...лига европа ги чака дълги години.
Публикувано: 30 January 2013 - 16:02
ars_moriendi, на 30 January 2013 - 13:11, каза:
Май никой не е забелязал, но Байерн тази година прави много по-дълбока преса от миналата (т.е. още повече се доближаваме до това, което ще налага Пеп), а резултатите се виждат....
A, именно! Това, заедно с физиката ни позволява да владеем топката много, без да разчитаме предимно на къси пасове (всъщност когато почнем да го правим това поне в момента, обикновено или водим много и убиваме време или играта не върви и нямаме идеи как да вкараме гол - като срещу щутгарт първото полувреме оня ден). Можем да си позволим да правим доста повече рискови подавания, също така и центрирания, при които има голям шанс противника да успее да ги пресече, но с преса и единоборства си връщаме топката.
Публикувано: 30 January 2013 - 17:35
Без да ми се обиждате или нападате на този етап по-близо до играта на барца са дортмунд....
Мнението беше редактирано от funkybg: 30 January 2013 - 17:36
Публикувано: 30 January 2013 - 17:39
Единственият ни проблем е че правиме отлична преса , но нападателите стоят на грешното място. От сега знам какво ще стане новият сезон Пеп зима Фалкао--> смяна на позицията. В момента кусура ни е ,че не играем като Барса на ръба на засадата.Ако не сте забеляpали 50-60% им идва от това , че играч на барса играе и вкарва 1 на 1 срещу вратаря. Трябва да почнем да играме на ръда на засадата с пасове в коридор. Ако си си спомняте гола на Гомес срещу Холандия ето за припомняне. Врътнете съм 50 сек. ако не ви се гледа целия. Ето това ни е проблема в момента.
Като цяло аз съм фен на здравата игра в защита + преса + смъртоносна контра атака.
Като цяло аз съм фен на здравата игра в защита + преса + смъртоносна контра атака.
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 30 January 2013 - 17:44
Ще добавя още два примера, гола на Гьотце с/у Бразилия както и този на Озилакта с/у Холандия когато е разцъкака с Мюлер и Клозе...КРАСОТАААА :bayerndrum:
Мнението беше редактирано от Andoniooo: 30 January 2013 - 17:45
Публикувано: 30 January 2013 - 17:44
Времето ще покаже всичко.
Мнението беше редактирано от Philipp: 30 January 2013 - 17:56
Публикувано: 30 January 2013 - 19:53
Публикувано: 30 January 2013 - 22:58
Боби, една птичка пролет не прави...... защо Меси не играе по-същия начин в АРжентина, където също има доста добри играчи зад гърба си и пред лицето си. Меси е най-добрият, но това е колективен спорт и всичко зависи от 11 на терена. Барца са най-колективният и сплотен отбор в момента, Байерн се доближава най-много от всички отбори в света до тази сплотеност, а именно това (според мен) е разковничето, което е наклонило везните на Пеп. Къде имаш такъв колектив? Шити? Челси? Реал? Милан?
Публикувано: 31 January 2013 - 03:01
Mario_Basler, на 30 January 2013 - 22:58, каза:
Боби, една птичка пролет не прави...... защо Меси не играе по-същия начин в АРжентина, където също има доста добри играчи зад гърба си и пред лицето си. Меси е най-добрият, но това е колективен спорт и всичко зависи от 11 на терена. Барца са най-колективният и сплотен отбор в момента, Байерн се доближава най-много от всички отбори в света до тази сплотеност, а именно това (според мен) е разковничето, което е наклонило везните на Пеп. Къде имаш такъв колектив? Шити? Челси? Реал? Милан?
Манафите??? :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Естествено,че е така!Повече от сигурен съм че Пеп е взел най-правилното решение!!!
Публикувано: 20 February 2013 - 09:28
Бях забравил какво е адекватна смяна от Хайнкес,но вчера показа,че можел.Ех,ако не беше такова шубе........
Публикувано: 20 February 2013 - 16:29
Ще ми се Юп след края на сезона да остане по някакъв начин в клуба.