Абе и Адлер е голям вратар! :rolleyes:
(1.) Мануел Нойер
Публикувано: 27 April 2011 - 14:31
Аз принципно предпочитах Адлер преди време, но явно Нойер наистина е по-добър. :)
Публикувано: 27 April 2011 - 15:31
Сър Алекс: Нойер е невероятен, но знаем, че отива в Байерн
http://www.sportcafe..._otiva_v_Bayern
Съра май се е отказал от Мануелчо.... няма да ни пипа вратаря :thumbsup:
http://www.sportcafe..._otiva_v_Bayern
Съра май се е отказал от Мануелчо.... няма да ни пипа вратаря :thumbsup:
Публикувано: 27 April 2011 - 17:06
"За играч на мача бе избран Уейн Рууни..." :surprise:
Публикувано: 27 April 2011 - 17:29
Oф,да го взимаме тоя Мануелчо,че вече не се издържа :marto:
Публикувано: 27 April 2011 - 17:30
Няма трансферен прозорец,не забравяйте това.Официално има още да почакаме за нови играчи.
Публикувано: 27 April 2011 - 18:18
Аз също преди време бях за Адлер.Това беше времето,когато Ману прохождаше в големия футбол,а Адлер си беше абсолютен титуляр на вратата на Германия.След това дойдоха контузиите му,които бяха и пречката да застане на вратата на Световното през лятото.Нойер за кратко време израстна много и сега е предпочитанят от мен вратар за Байерн.
Публикувано: 27 April 2011 - 20:03
То май наистина натам отиват нещата-на пазарлък за Нойер! :confused: Нещо,което абсолютно не го разбирам,намирисва ми на цигания...при условие,че наистина 20 млн не е нещо,което е много за класен вратар,който е половин отбор...!Говоря по принцип....ако е така,ще е просто тъпо,освен ако имат други съображения и факти,които не знаем!
Публикувано: 27 April 2011 - 20:55
Konrad, на 27 April 2011 - 20:03, каза:
То май наистина натам отиват нещата-на пазарлък за Нойер! :confused: Нещо,което абсолютно не го разбирам,намирисва ми на цигания...при условие,че наистина 20 млн не е нещо,което е много за класен вратар,който е половин отбор...!Говоря по принцип....ако е така,ще е просто тъпо,освен ако имат други съображения и факти,които не знаем!
Няма нищо учудващо в нито един трансфер,който Байерн осъществява.Ще си има пазарлъци до край,защото ръководството ни не става да решава футболни въпроси.Тия от 10 години насам си нямат и понятие от правилна трансферна политика.
:)
Публикувано: 28 April 2011 - 08:07
Лудост би било, да не се дадат някакви си 20 милиона за Нойер, при условие, че за Гомез, преди бяха дадени 30.....
Публикувано: 29 April 2011 - 10:41
Ако не се класираме за ШЛ грубо стартовите загуби са Нойер, Нойер и половина.
Публикувано: 29 April 2011 - 15:13
Съра е хитра лисица и няма да се учудя ако тихомълком започне да преговаря за Нойер.Всичко е много странно-снимката след мача на Шалке и лекото потупване от страна на дъртия по рамото на Ману,след това изказванията,че той е най-добрият вратар срещу ,когото са играли и откровението,че Мануел ще премине в Байерн и те нямат интерес към него.Ако Ули започне пазарлъците и Нойер не пристигне на Арената това лято Шалке ще бъдат пълни малоумници ако не го продадат,а както се знае,въпреки,че уж дъртият не го следи ,това не е истина.Като нищо Нойер може да се озове в юнайтед дори и за по-висока сума от 25 милиона.Онези не си поплюват и ако имат най-малкия шанс да го вземат ,ще го направят,защото това е инвестиция за 10 години напред с най-добрия вратар в света.
Публикувано: 29 April 2011 - 17:13
Най-страшното от всичко е, че ако от следващия сезон Нойер не е с екипа на Байерн, то това означава, че хората от ръководството не са си научили урока през последната година.
Публикувано: 29 April 2011 - 20:11
Нойер ще отиде в Юнайтед, колкото и Спас Делев!