Байерн България: (1.) Мануел Нойер - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (71 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(1.) Мануел Нойер

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
Нойер не казва, че идва в Байерн, а че иска да играе в ШЛ! Но понеже ми е адски симпатичен и го следя изкъсо (да не се пропие като Дембеле :laughing: ) знам, че преди време, когато отказа Юнайтед от себе си каза: "Преди да отида в чужбина искам да спечеля Бундеслигата"... Така, че кой от немските отбори, които участват в ШЛ могат да си го позволят? Дортмунд с отпуснатите 10 млн. евро за селекция лятото?
3

Guest_moonweaver_*

• Група: Гост
Тия пазарлъци няма как да ги няма, все пак говорим за Ули, но споре мене това за другото лято е поради многото въпросителни, две от които са от значение:

1.) Дали все пак Байерн ше се класира за ШЛ;
2.) Дали Шалке няма да ударят кьоравото и недай си боже за вземат ШЛ.

Нойер каза, че иска да печели Бундеслигата.
9

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Щях да ти шибна 2 плюса, ако можех.... :laughing:
Единствено ме тревожи Хъонес да не се пазари прекалено много... Както каза ти за Нойер, Байерн и дългосрочната перспектива, така е и за самия Байерн - 2-3 млн. евро тук не са от значение. За мен Мануел и въобще позицията вратар е такава, че като имаш подходящия човек просто отиваш, шибваш сумата на масата и да се знае... Достатъчно е Крафт да беше хванал ударът на Снайдер и ни носеше 3 млн. евро само от билети за полуфинала!
Помня 2 случая на пазарлъци, от които само загубихме (поне за мен), единия играе в Манчестър Сити, другия в Атлетико Мадрид! Помня и трети, ама накрая Хъонес склони да даде (пак ставаше въпрос за 2 млн. евро) и да има недоволни от Макай?
7

Потребителят е неактивен   deyan 

• Скрита лимонка
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:Мартин Димитров, Емил Евтимов
Коментарите след трансфера на Рой бяха, че Ули за пръв път в живота си не е успял да се наложи от раз. Пробив в матрицата! :laughing:
3

Guest_moonweaver_*

Оф, абе то да бяха само Тевес и Агуеро, ама аз се сещам за поне още 5 човека дето сме ги изпуснали, заради пазарлъците на Ули. То не беше Кака, то не беше Нистелрой (той си каза, че е преговарял с Байерн и е щял да дойде, ама като дошла офертата от Реал не можал да откаже, а що се проточиха толкова преговорите, щото Ули се циганеше пак за некви 2-3 лимона), то не беше Деко още като беше в Порто, когато бяхме на косъм да го вземем, ама Ули реши че ще го вземе само ако Балак отиде в Барса, а тогава отказахме офертата; то не беше Диего, че дори и Коентрао можем да го сложим дето Ван Гаал каза "никога няма да дам 30 милиона за бек" и т.н. и т.н. Неам против да се извиват ръцете при нереално високи цени, ама зехме Гомес за 35 милиона, а се циганим за Нистелрой?
7

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Ох, не ме подсещай за Магат, тотална щета... :punish:
2

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Ако има нещо за което съм благодарен на Ули от горе изброените това че не взехме Деко. Тоя човек много ме дразни, пълен бездарник беше след това в Барселона. Той въведе термина "Декошет" в митологията на футбола, ако не направи нещо красиво чрез рикошет, се едно не е играл!

1

Потребителят е неактивен   GMAN 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • Регистриран: 12-October 10

Преглед на мнениеars_moriendi, на 21 April 2011 - 12:21, каза:

Ох, не ме подсещай за Магат, тотална щета... :punish:

1

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
След като каза, че няма да подновява договора си с Шалке, мисля, че евентуално вземане на ШЛ от страна на Шалке може да отпадне като довод.
0

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман

Преглед на мнениеdeyan, на 19 April 2011 - 21:43, каза:

Само да стане факт този трансфер и ще напиша кратко, ясно и лаконично писмо на другарите от Диема, коментиращи ШЛ. Ще искам да дадат обяснение защо саф не си е сменял дъвката, откакто е на Олд Трафорд и как така всички виждат Нойер в Байерн, а те в КЗМЮ?!?! Защо бееее...???

всеки ден пращам на Боби Борисов писмо с този въпрос и не ще и не ще да отгваря :laughing:
-1

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Нищо не мога да добавя повече по темата; според мен дипломатичната употреба на думичката "тенденции" в случая е заради деликатния случай с феновете на Шалке, които ще бъдат най-тъжни есента. Просто изчакват да свърши сезона за да подпишат договор и да го обявят официално, а самият Нойер да намери най-добрия начин да се раздели с хората, които така или иначе го обичат страшно много, а и той тях. Все пак доколкото знам не е често срещано футболист да бъде и член на фенклуб.
Аз по-скоро исках да питам Мунуивър и Арс: наистина ли сме били толкова близо до трансфери на Агуеро, Тевез, Кака и Нистелрой? Винаги съм считал, че повече е било вестникарска спекулация. Ако е така, Ули наистина е непоправим търгаш, но от друга страна става още по-съмнителна трансферната сума за Гомес, която се е навил да плати!

Едит - Мунуивър, според мен самите играчи (и мениджъри) не искат дългосрочни договори, защото целта им е с течение на времето да претендират за по-високи заплати, което става с нов договор, дори с актуалния отбор.
1

Guest_moonweaver_*

Сори за офтопика, не е тук мястото да говорим за това, но все пак ще отговоря:

Донякъде си прав за играчите/мениджърите, но това за заплатите не е голям проблем при дългосрочен договор, например в договора на Агуеро има клауза, според която всяка година заплатата му се вдига с определен процент (15% или 25%, ще те излъжа, не помня точно).

2

Потребителят е неактивен   Stu4ko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Оливер Кан, Филип Лам
Друг е въпроса след като са попаднали на лош мач на Кун Агуеро, през всички тези години само на велики представяния на футболисти като Дос Сантос, Карими, Соса, Алтинтоп ли са присъствали...?
2

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Муунуивър - за случая Тевес нещата се разпърдяха заради скръндзането на Хъонес. Бока си искаха точно 20 млн. долара, докато Ули не даваше толкова (пак пазарлъците бяха за 2-3 млн.). Байерн го наблюдаваше цеи 2 години и накрая се отказа от него (точно заради парите).
2

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
[quote name='ars_moriendi' timestamp='1303804510' post='19999']
Муунуивър - за случая Тевес нещата се разпърдяха заради скръндзането на Хъонес. Бока си искаха точно 20 млн. долара, докато Ули не даваше толкова (пак пазарлъците бяха за 2-3 млн.). Байерн го наблюдаваше цеи 2 години и накрая се отказа от него (точно заради парите).
3

Споделете тази тема чрез:

• (71 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема