Вече го имам за сигурен трансфер.Добре ще е да се бетонира вратарския пост с футболист от класата на Нойер.Друг е въпросът,че в Байерн има много по-болни позиции,за които трябва да се мисли.
(1.) Мануел Нойер
Публикувано: 18 April 2011 - 21:49
В Германия: Трансферът на Нойер в Байерн е сигурен
Трансферът на Мануел Нойер от Шалке в Байерн на практика е сигурен, твърдят всички медии в Германия. По всичко изглежда, че немският национален вратар ще премине на „Алианц Арена“ през лятото, като единствено трябва да се уточни трансферната сума.
Самият вратар призна, че е взел решение за бъдещето си: „Решението е взето! Хората, които трябва да знаят какво е то, вече знаят. Всичко около моето бъдеще е вече ясно“.
Любопитна подробност е, че малко след неговото изказване босът на Шалке Клеменс Тьонис заяви, че все още нищо не е сигурно. В същото време президентът на баварците Ули Хьонес сподели доволно, че е наясно със случващото се: „Знам какво е решението на Нойер“.
Спортният директор Кристиан Нерлингер също намекна за положителната развръзка: „
Трансферът на Мануел Нойер от Шалке в Байерн на практика е сигурен, твърдят всички медии в Германия. По всичко изглежда, че немският национален вратар ще премине на „Алианц Арена“ през лятото, като единствено трябва да се уточни трансферната сума.
Самият вратар призна, че е взел решение за бъдещето си: „Решението е взето! Хората, които трябва да знаят какво е то, вече знаят. Всичко около моето бъдеще е вече ясно“.
Любопитна подробност е, че малко след неговото изказване босът на Шалке Клеменс Тьонис заяви, че все още нищо не е сигурно. В същото време президентът на баварците Ули Хьонес сподели доволно, че е наясно със случващото се: „Знам какво е решението на Нойер“.
Спортният директор Кристиан Нерлингер също намекна за положителната развръзка: „
Публикувано: 19 April 2011 - 00:43
Прекрасна новина , но тя си има свойте минуси Крафт е един талантлив вратар дано да го пуснат някаде под наем и да поживеем и да видим . Трябва още един бек и централен защитник . Гомез има свойте минуси , но все пак Клозе ако остане Олич си върне формата не мисля че ще е нужно от нападател .
Публикувано: 19 April 2011 - 09:05
Много е важно как ще се процедира с Крафт - за мен е най-добре да бъде пратен с двугодишен договор под наем, а не да бъде натирен, нито пък да стои резерва и да му спрем развитието! Освен ако не бъде включен по сделката с Мануел......
Публикувано: 19 April 2011 - 09:08
Четиригодишен договор за Нойер от 1 юли и между 18 и 20 милиона евро за Шалке. По все още непотвърдени данни.
Публикувано: 19 April 2011 - 11:26
20 млн за вратар с договор за още една година... сега ще ме изкефи това всъщност да излезе един от "един-двата" трансфера на защитници, а лятото да удължат договорите на Алтинтоп и Клозе и да потвърдят трансфера на
Публикувано: 19 April 2011 - 14:57
Куарешма има предвид. Любим играч му е, а и си каза, че става дума за неговите мечти. :fun:
Публикувано: 19 April 2011 - 15:26
Нямам търпение всичко да стане факт и да сложим едно (1.) пред заглавието на темата и да отиде в "Отборът". Добре, че упорството на нашите е голямо и дано Нойер продължи с блестящите изяви и с нашия екип.
Публикувано: 19 April 2011 - 20:20
http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/7371479/-.jpg?imageSize=Medium&generatorName=neuer-calm-down
Публикувано: 19 April 2011 - 20:53
"I have seen Manuel Neuer in a white shirt (while playing for Germany) and a blue shirt (Schalke). I have also seen him already in a red jersey and I liked him best in the red," said Nerlinger
:)
:)