Това не е реално :wall: :fie:
(1.) Мануел Нойер
Публикувано: 18 September 2017 - 18:44
То да беше само на тренировки...Айде отиде пак до пролетта ще сме без Ману. Екзекуции за всички, които системно чупят краката на съотборниците си! Както и на тези, които пропускат за заравняват терена!!! :slap: :slap: :slap:
Публикувано: 18 September 2017 - 19:11
Това с контузиите вече се превърна в хроничен проблем. Не знам какви са причините, но ръководството трябва да вземе спешни мерки. Ако новината за Нойер е вярна, то ситуацията става още по-напрегната. В рамките на половин година му се случва да чупи крак два пъти, а това означава, че професионалната му кариера е поставена под въпрос. От този момент трябва да започнем да се оглеждаме за заместник на Нойер, това е гадната реалност...
Публикувано: 18 September 2017 - 19:28
Правите от мухата слон тепърва ще има преглед утре и ще се разбере какво точно му има , вие още от сега му поставихте диагноза счупен крак :swear: :close:
Публикувано: 19 September 2017 - 10:47
Тази контузия е много лоша новина. Доста време пропусна Мануел Нойер, а сега всичко се повтаря. Дано да няма усложнения, че да се възстанови по-бързо. Тези контузии ме притесняват. Сигурен съм, че притесняват всички нас. Мануел Нойер е много важен за Байерн и Германия. Не искам да си помислям, че това може да сложи край на професионалната му кариера. Да му пожелаем бързо възстановяване!
Публикувано: 19 September 2017 - 13:50
Пак са му оперирали левия крак. Аут до януари! :blink: :blink: :blink:
Публикувано: 19 September 2017 - 14:27
От ден на ден се влошава ситуацията повече и повече.
Публикувано: 19 September 2017 - 15:04
Отборът доста отслабва без наличието на Нойер. Трудно се замества такова светило като Ману. Каква точно му е контузията? Къде точно е тази фрактура?
Публикувано: 19 September 2017 - 16:01
На същото място е получил отново счупване-костица на стъпалото.
Мнението беше редактирано от Росен: 19 September 2017 - 16:02
Публикувано: 19 September 2017 - 16:12
Аз се надявам този път ръководството както на Байерн така и на ДФБ да не бързат с завръщането му , само на 31 е което за вратар си е млада възраст, да му дадът време да се възтанови максимално, майната и на ушатата ако трябва до края на сезона ще пази Свен.
Публикувано: 07 October 2017 - 21:17
Според последна информация Нойер ще се завърне в края на Март за да може да се възтанови напълно и да не се рискува евентуално пропускане на мондиала.
Публикувано: 07 October 2017 - 23:44
Значи сезонът приключва някъде тука... Меката китка Улрайх, чуйек :facepalm:
Публикувано: 08 October 2017 - 11:43
По-добре да налагаме Фрюхтъл заеби. Поне, като получаваме нелепи голове да има полза от това и младокът да се усъвършенства. Винаги съм мечтал Байерн да изкара читав вратар. Откакто гледам футбол, това не се е случвало.
Публикувано: 08 October 2017 - 14:49
То Фрюхтъл няма как да е по-зле от Улрайх - там летвата е толкова ниско, че няма на къде. Но не знам как ще му се отрази на психиката на 17-годишния Фрюхтъл да се очаква от него да замести Нойер, да прави грешки и всички да го критикуват.