Съмнявам се да е искал чак 5-годишен договор. Аз пък бях чел, че е искал двугодишен договор, а нашите му предлагали само едногодишен.
(1.) Мануел Нойер
Публикувано: 15 April 2020 - 15:36
Ако наистина е искал петгодишен договор с тази заплата, жив и здрав и успех в новия му отбор. На тази възраст петгодишен договор може, но не за тази заплата и ако е готов да е резерва в някакъв момент. 2-3 години са максимумът, ако ще получава 20 милиона според мен.
Публикувано: 15 April 2020 - 17:49
Аз ако бях на ръководния пост в клуба не бих му дал 5 години договор с 20млн. заплата. В случай като този, в който няма трансфер а само нов договор мениджърите играят ли роля? И те са едни кръвопийци гадни...
Публикувано: 15 April 2020 - 20:57
Кан беше на Топ ниво на 39 години . Буфон е класа и на 40 . Нойер в момента е за мен е най-добрия вратар в света . Дори и да съм пристрастен , в най-лошия случай е в Топ 3 . При всички положения е една класа над Нюбел . Не смятам че това ще се промени през следващите години . Така че при положение , че правилото за новите договори на играчите 30+ се прилага избирателно , не виждам защо Нокерн да не получи договор , който ще му позволи да завърши кариерата си в Байерн .
Относно заплатата ... по коя логика Нойер трябва да получава по-ниска заплата от Ернандес , който се очертава като едни 80 млн хвърлени на вятъра.
Относно заплатата ... по коя логика Нойер трябва да получава по-ниска заплата от Ернандес , който се очертава като едни 80 млн хвърлени на вятъра.
Публикувано: 15 April 2020 - 23:06
Сравненията с играчи на други позиции не са много подходящи според мен. Колко взимат другите топ вратари и как тази заплата (и възраст) се сравнява с техните?
Публикувано: 16 April 2020 - 13:57
Не, то 5-годишен договор е ясно, че няма как да му предложат, а и се съмнявам самият той да го е поискал. Тука проблемът е, че нашите си държат на принципа да не предлагат повече от едногодишен договор на играч над 31-32 години, което в случая е тъпо, щото Нойер хем е все още световна класа, хем играе на позиция, на която годините му не са чак такъв проблем. От ръководството трябва да направят изключение в слуая.
Публикувано: 16 April 2020 - 15:28
Eдин вратар е най-добър между 33ата и 38мата си годишнина. Кво се кумят тия идиоти и що за простотия е тая история с 1годишните договори на 30+ годишните?
Публикувано: 21 April 2020 - 14:16
the Amazing Ralph, на 15 April 2020 - 23:06, каза:
Сравненията с играчи на други позиции не са много подходящи според мен. Колко взимат другите топ вратари и как тази заплата (и възраст) се сравнява с техните?
29 годишния Де Хея получава по 22,5 млн евро на година . Сега си сложи ръка на сърцето и ми кажи , че испанеца е по-добър вратар от Нойер . Или че някога е бил близо до подобно ниво .
Но това вече няма значение , защото се оказа , че някой женски полов орган от ръководството на Байерн , умишлено е пуснал невярна информация в медиите , относно претенциите на Нойер .
Мнението беше редактирано от Conan: 21 April 2020 - 14:16
Публикувано: 21 April 2020 - 15:35
Това е само един и може и да е някакво изключение, а и Де Хеа е по-млад и може би залагат и на потенциално развитие, докато при Нойер едва ли ще има такова. По-интересно е да се видят стойности за топ 5, топ 10 вратарите и така да се преценява, щото като някой е подписал лош договор, не означава, че и Байерн трябва да направят същото. За мен по-големият проблем е продължителността на договора. Но ако някой е пуснал нарочно невярна информация, за да окаже натиск върху Нойер, наистина не му прави чест.
Публикувано: 20 May 2020 - 16:47
Добра новина.
Алаба и той остава да продължи.
Алаба и той остава да продължи.
Публикувано: 29 August 2020 - 15:06
Няма нищо случайно в спасяванията на Нойер, всичко е постигнато с много тренировки и упоритост.
https://m.youtube.co...h?v=2SnX-lRiZzc
https://m.youtube.co...h?v=2SnX-lRiZzc
Публикувано: 16 May 2021 - 17:57
Сравнение между Нойер и Кан.
Мнението беше редактирано от Lozanov: 16 May 2021 - 21:26
Публикувано: 06 February 2022 - 22:08
Нойер е претърпял операция на дясното коляно,ще отсъства между три и четири седмици.