Честито на Нойер!
(1.) Мануел Нойер
Публикувано: 31 July 2011 - 16:26
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Публикувано: 01 August 2011 - 23:29
http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2011/213/c/1/gladiator_by_makaayr-d42c2nm.png
Публикувано: 02 August 2011 - 00:04
Само герба можеше да е друг.....не БАШ тоя..но ..иначе е супер
Публикувано: 02 August 2011 - 00:06
Ха, това ми е убягнало... Нали не са три полегнали лъва?
Публикувано: 02 August 2011 - 00:08
Публикувано: 02 August 2011 - 00:49
Мале, супер е! Браво!
Едит: Сега видях и на другите играчи, всички са много готини!
Едит: Сега видях и на другите играчи, всички са много готини!
Публикувано: 07 August 2011 - 19:55
Единствен аз не се прехласвах по балона наречен Нойер.
Падал съм от смях като съм чел сравненита във форума които му правехте с Оливер Кан!!!
Ще го осъзнаете след време, като oсере няколко важни мача на Байерн.
Падал съм от смях като съм чел сравненита във форума които му правехте с Оливер Кан!!!
Ще го осъзнаете след време, като oсере няколко важни мача на Байерн.
Публикувано: 07 August 2011 - 20:19
Viliyo, на 07 August 2011 - 20:13, каза:
Класата е вечна, формата - временна!
Абе ква кла са бе колега?Тоя за 25-те си години е регистрирал най-уникално красивите голове във вратата си при участието на Шалке в Европейските клубни турнири до момента.Погледни му изиграните мачове в Европа с Шалке през последните години и ще се убедиш сам.Кажи ми един мач да е извадил на Шалке тоя нещасник???Опааа сбърках да с манафите последният сезон дето вместо 0-6 паднаха само с 0-2 :wall:
До момента само с това ще запомня аз Нойер с красивите голове във вратата му кой от кой по красив и всичките по негова вина!!!
Публикувано: 07 August 2011 - 20:27
Администратор, на 07 August 2011 - 20:19, каза:
Абе ква кла са бе колега?Тоя за 25-те си години е регистрирал най-уникално красивите голове във вратата си при участието на Шалке в Европейските клубни турнири до момента.Погледни му изиграните мачове в Европа с Шалке през последните години и ще се убедиш сам.Кажи ми един мач да е извадил на Шалке тоя нещасник???Опааа сбърках да с манафите последният сезон дето вместо 0-6 паднаха само с 0-2 :wall:
До момента само с това ще запомня аз Нойер с красивите голове във вратата му кой от кой по красив и всичките по негова вина!!!
Така когато нямате най добрите играчи.Само ще ги уплювате.
Публикувано: 07 August 2011 - 20:36
Администратор, на 07 August 2011 - 20:19, каза:
Мачовете им с Порто отпреди няколко години не се броят нали :laughing:
Публикувано: 07 August 2011 - 20:42
Администратора кой па е тоя ? кво става тука. :laughing: