Да, и двамата играят с номер 1; и двамата носят ръкавици...
Първо Нойер е доста по-висок... Второ Нойер е доста по-подвижен... Трето Нойер е на светлинни години над Кан в играта с крака... Четвърто Нойер играе на моменти като либеро, а Кан почти не напускаше голлинията. Дори и при удари Ману скъсява доста повече ъгъла от Оли... Ману е и доста по хрисим и мълчалив от Кан... Нойер по стил на пазене най-много ми напомня за Шмайхел с тези нетипичните за футбола хандбални излизания, когато е ек на ек...
(1.) Мануел Нойер
Публикувано: 09 February 2013 - 18:22
http://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/6726_563133390393548_152696638_n.jpg
:thumbsup: :thumbsup:
:thumbsup: :thumbsup:
Публикувано: 09 February 2013 - 20:05
ars_moriendi, на 31 October 2012 - 09:36, каза:
Четвърто Нойер играе на моменти като либеро, а Кан почти не напускаше голлинията. Дори и при удари Ману скъсява доста повече ъгъла от Оли...
Пич, стига си ни мъчил с глупостите си... Виж това клипче например и тогава говори, че Кан не е излизал от голлинията и не скъсявал ъгъла.
А на Нойер излизанията му понякога са доста непреценени, да не говорим при центрирания колко увисва...
Публикувано: 10 February 2013 - 13:18
Kahn, на 09 February 2013 - 20:05, каза:
Пич, стига си ни мъчил с глупостите си... Виж това клипче например и тогава говори, че Кан не е излизал от голлинията и не скъсявал ъгъла.
А на Нойер излизанията му понякога са доста непреценени, да не говорим при центрирания колко увисва...
Нойер нека стане на 28-29-30 и тогава можеш да сравняваш...
Публикувано: 10 February 2013 - 13:25
Публикувано: 10 February 2013 - 13:48
На този етап и грам сравнения между двамата не трябва да се правят.За мен Кан е най-добрият вратар,когото съм гледал някога.За клубните му успехи няма да споменавам,но личните ще ви ги припомня.
1.четири последователни години най-добър вратар в Европа
2.три пъти е най-добър вратар в света
3. два пъти футболист на годината в Германия
4. на Мондиал 2002 той става първият и единствен вратар, който печели Златната топка за най-добър играч
Едва след като Нойер се оттегли от Байерн ще може да се направи една равносметка между двамата.
1.четири последователни години най-добър вратар в Европа
2.три пъти е най-добър вратар в света
3. два пъти футболист на годината в Германия
4. на Мондиал 2002 той става първият и единствен вратар, който печели Златната топка за най-добър играч
Едва след като Нойер се оттегли от Байерн ще може да се направи една равносметка между двамата.
Публикувано: 10 February 2013 - 14:56
На този етап според мен нещата са така :
Нойер - най-добрият вратар в света в момента
Кан - най-добрият вратар в света за всички времена!!!
Кой квото ще да приказва Кан винаги ще бъде над Ману в сърцето ми дори и с 1 стотна - Кан си е Кан...въпреки пропуските на Серджо и Андерсон - Оливер Кан ДОНЕСЕ ШЛ ПРЕЗ 2001 !!!
Кой квото ще да приказва Кан винаги ще бъде над Ману в сърцето ми дори и с 1 стотна - Кан си е Кан...въпреки пропуските на Серджо и Андерсон - Оливер Кан ДОНЕСЕ ШЛ ПРЕЗ 2001 !!!
Публикувано: 10 February 2013 - 14:57
Оли има най достойния възможен наследник в Байерн и в националния отбор!
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 10 February 2013 - 18:10
Боби, на 10 February 2013 - 14:56, каза:
На този етап според мен нещата са така :
Абсолютно съгласен.Оли е Бог, Ману е полу-такъв. За наше щастие имаме най-добрият в момента, а и сигурно в следващото десетилетие. Та който си мисли, че с някой друг под рамката ще сме по-силни е в голяма грешка!:bayernfan:
Публикувано: 20 February 2013 - 01:03
Както по-рано бях коментирал за прехваления Нойер - при центриранията е пълен аматьор, на нивото е на Христо
Публикувано: 20 February 2013 - 01:11
[quote name='Kahn' timestamp='1361311428' post='68562']
Както по-рано бях коментирал за прехваления Нойер - при центриранията е пълен аматьор, на нивото е на Христо
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 20 February 2013 - 01:20
Нойер е най-добрият! Кой вратар не прави грешки, а и тази тока трябваше да се изисти от Мартинес, а не да се остава. Все едно да виним Кан, че топката му запари и е изпусна с/у Бразилия на Световното първенство, просот не става!
Публикувано: 20 February 2013 - 01:28
Много псувни изяде от мен за тоя гол - да си бие 2 камшика за самонаказание като се прибере!!!