Байерн България: (1.) Мануел Нойер - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (71 Страници) +
  • « Първа
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(1.) Мануел Нойер

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala

Преглед на мнениеdimi_fcb, на 29 March 2013 - 14:05, каза:

Аз по темата за Нойер съм писал мнението и преди полуфинала с Реал миналият сезон и след него.
Тези които си спомнят моето мнение е ,за уникално левашките голове които Нойер пускаше с Шалке в ЕКТ.
За съжаление Нойер продължава да трупа в богата та си колекция мега смешни голове и през този сезон и то пак във международни мачове.Дано се поспре малко че колекцията наистина става много голяма....

Така е да,безспортно Нойер е ако не първи втори най добър в света след Касияс,но с тези левашки голове които трупа за няма и нищо ще му се смеят и ще му се подиграват както беше Бартез и сега Джо Харт много добри но с много елементарни грешки.Дано не се случи и това с Нойер.
2

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Малко раничко го определиха за най-добър в света, но аз съм сигурен, че има накъде да се развива, въпреки че не е толкова млад, колкото ни се иска. Байерн е клуб от друга величина и бе нормално да изкара по-слаб първи сезон, явно и вторият му е такъв. Сигурен съм, че от догодина ще бъде всичко наред.
1

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
След полуфинала с Реал и психиката която показа на финала,за разлика от баварските мишоци изпълнявайки дузпата,много ми легна на сърцето ,но тези смешни голове които пуска от много години насам в международните мачове трябва да спрат един път завинаги.Недопустимо е просто за вратар с претенций вече на 27 години.....
5

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Просто има много eccentricity - може да направи както гениално спасяване, така и да допусне най-левашкия гол (играещите ФМ най-добре ще ме разберат). :marto:
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Нойер е доказал че в истински важните мачове е концентриран на 100 процента и изпъква точно в тези двубои. Порто, Манчестър,
3

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия

Преглед на мнениеdimi_fcb, на 29 March 2013 - 14:40, каза:

След полуфинала с Реал и психиката която показа на финала,за разлика от баварските мишоци изпълнявайки дузпата,много ми легна на сърцето ,но тези смешни голове които пуска от много години насам в международните мачове трябва да спрат един път завинаги.Недопустимо е просто за вратар с претенций вече на 27 години.....

По моите спомени Ауман на 26-27 беше по-добър от Нойер в момента, но да се надяваме, че оттук нататък ще бъде стабилен и истински лидер в отбраната на Байерн. За изявата му на финала с Челси няма какво да говорим - очевидно притежава характера на старите германски футболисти.
1

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
Проблема идва от там, че Нойер няма работа в 70 % от мачовете, така се губи концентрация и форма. Мануел в едно интервю наскоро каза точно това, затова той се стреми да играе повече с топката, движи се много без топка, докато съотборниците му атакуват ( справка заигравката му с Мюлер на мача с Шалке). За мен пускането му във втория (та дори и първия) мач с казахстанците беше грешка. Тоя мач беше супер момент да натрупат международен опит играчи като Циелер или Тер Стеген.
2

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Ако тръгна да изреждам смешните голове, които допускаше Кан, няма да ми стигне форума. Едно е да не си концентриран, друго е да не можеш. Ауман никога не е бил на нивото на Ману, за да е бил по-добър от него. Нойер има уникални данни за вратар, при него липсват единствено успехите. Кое не спаси с бургерите? Никаква вина и при двата гола и две блестящи намеси при ударите на ВДВ.
0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Дайте да не правим сравнения между Кан и Нойер. На тоя етап са нелепи ;)
4

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Мен въобще не ме грее фактът, че и Кан получаваше смешни голове, нито пък сравнението между Нойер и Ауман. С какво реалността става по-различна?! Да стискаме палци Нойер да се представи на ниво, пък другото си е субективно.
1

Потребителят е неактивен   Kahn 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Екип на уебсайта
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вМонтана

Преглед на мнениеars_moriendi, на 02 April 2013 - 11:53, каза:

Ако тръгна да изреждам смешните голове, които допускаше Кан, няма да ми стигне форума.

Айде почни да изреждаш да видиме... Защо все намесваш други играчи, които нямат нищо общо със спора? До колкото виждам темата е със заглавие Мануел Нойер, а не кой е по-добър измежду Кан и Нойер...

Преглед на мнениеars_moriendi, на 02 April 2013 - 11:53, каза:

Нойер има уникални данни за вратар, при него липсват единствено успехите.

То и Германия има потенциал да е номер едно, но дойдат ли големите мачове на световни и европейски са мишки...
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Другият вечно неразбиращ субект във форума....
Първото сравнение на Ману с друг е от Гошенко и го сравнява с Ауман! За всички в този форум, Оливър Кан е върхът за вратар на Байерн, понеже никой не е гледал Сеп Майер! Ето защо директно правя паралел между Ману и Оли, чат ли си сега?!!!
Нойер и Германия са две различни величини т.е. едното е лице, другото колектив, сега това разбра ли го? Оливър Кан игра в отбор, който играеше на контра и който даваше шансове на противника. Нойер играе в отбор, в който основната му функция е на либеро!
1

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Не само играта с крака. Не съм виждал друг вратар да прави извеждащо подаване с ръка от едното наказателно до другото :)
0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Аз съм виждал Себастиано Роси как хвърля топката, която премина цялото игрище и спря в ръцете на Вандерсаар.
2

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Колкото и успехи да има Нойер едва ли ще измести Оли под номер едно в сърцето ми, но все пак време му е на Мануел!
0

Споделете тази тема чрез:

• (71 Страници) +
  • « Първа
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема