Байерн България: (1.) Мануел Нойер - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (71 Страници) +
  • « Първа
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(1.) Мануел Нойер

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 03-November 12

4

Потребителят е неактивен   Тео 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 17-July 14
Мануел Нойер си заслужава индивидуална награда и то голяма такава, точно както и почти всеки играч на Байерн.Отборната игра е съставена от индивидуални качества отделните играчи.При Роналдо и Меси е едно и също.Вкарват си повечето хеттрици на някакви средняци ( а пък да не говорим специално на Роналдо откъде му идват прякорите Гмурналдо и Пеналдо),докато при нашите момчета има не само индивидуални качества,но те по такъв начин се напасват,че да изгледжа като "отборна работа" и да не изпъкват толкова много като единици).

Мнението беше редактирано от teo: 13 December 2014 - 23:19

2

Потребителят е неактивен   pipeto 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:Фабрикантът Роланд Едлер
Погледнете го какви ги върши вчера:

https://mtc.cdn.vine...6PhQTbiXPP0gwih

https://mtc.cdn.vine...J8C.AnXRcZKpOQB

:rofl:
5

• Потребител
  • ПипПип
http://bayern.gong.b...aj-dobyr-310744

едно страхотно признание за Нойер! :thumbsup:
1

• Потребител
  • ПипПип
Следобедната тренировка на Фолксваген Лагер Катар в Неделя бе последната за Мануел Нойер като най-добрият вратар в света заминава за Швайцария в Понеделник."Очаквам с нетърпение пътуането и съм развълнуван.Ще се наслаждавам на вечерта", каза Ману.

"Ману бе там миналата година и знае какво е", заяви Рибери,който бе в 3-ката на ЗT 2013, а Нойер бе с него.А сега самият Нойер е един от 3-мата."Мануел има голям шанс", каза Рибери, а Жером Боатенг потвърди" Без съмнение той го заслужава"

Може ли Нойер да спечели най-голямата индивидуална награда и какви са очакванията?

Карл-Хайнц Румениге:"Мануел е напълно спокоен за гласуването.Вече е достатъчно невероятно,че вратар успя в 3-ката.Световното трябва да е решаващ фактор,това е най-важното събитие.Повечето очаквания сочат за победител Роналдо и ако трябва да съм честен,страхувам се че са прави"

Франк Рибери:"Ману има голям шанс.Той е най-добрият вратар в света,спечелил е много трофеи,той бе най-добрия германец на Световното и стана Световен шампион.За мен е повече от ясно кой трябва да спечели и наистина се надявам да е Ману"

Жером Боатенг:"Ману е много харесван човек и винаги е в добро настроение - почти никога не съм го виждал намръщен,осве когато получава гол.Той е страхотен човек и лидер в нашия отбор.Без съмнение залсужава.Но какво ще стане е отделен въпрос.Ние стискаме палци да е той и това е всичко,което можем да направим".

Холгер Бадщубер:"Целият отбор и надявам се цяла Германия го подкрепя.Лично аз наистина искам той да победи"

Йоахим Льов:"В последните години Ману изведе вратарския пост до едно ново ниво,както никой досега преди него и той е изключителен характер, както на терена, така и извън него.Той показа на света своите невероятни качества на Световното.Ще съм разочарован ако не спечели.

Диего Марадона:"Човекът,който най-много залужава ЗТ не е Меси или Роналдо, а Мануел Нойер!"

Александро Дел Пиеро:"Няма да кажа какъв би бил моят избор, но ще направя прогноза и тя е: Мануел Нойер. Той имаше съществена роля за успеха на Германия на световното и направи прекрасен сезон с Байерн в Бундеслигата", сподели Дел Пиеро на официалния сайт на Ф

Мнението беше редактирано от teo: 11 January 2015 - 20:18

1

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Миналата година сякаш повече очаквахме ЗТ, но след фарса, който сътвориха, май всички очакваме тази година Роналдо да вземе отличието и да се кефи, че е настигнал Меси.
Колкото и да ми се иска Нойер да я грабне тая награда, няма шанс, той дори не успя да вземе отличието за играч на Световното :D
Защо всички немци са толкова силни, че накрая избират някой играч от по-слабите отбори за победител в индивидуалните награди, щото успял да ги класира в груповата фаза или играл финал??? Защо? http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/laughing.gif
Нойер ВелиКан http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/2553446a3d747b6677bayernfan.gif

Мнението беше редактирано от Andoniooo: 12 January 2015 - 19:01

2

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
  • живущ вБългария
Чак пък толкова предсказуемо да е..... :confused:
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
След миналогодишната пародия и за миг не съм се съмнявал кои ще са на първите 2 места.
3

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
Луиз и Тиаго Силва, които не можеха да си отнесат головете преди няколко месеца какво правеха в тая 11-ка?
1

Потребителят е неактивен   Kahn 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Екип на уебсайта
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вМонтана
Знаех си, че такава ще е подредбата :D Само ония олигофрени да ми кажат, защо по дяволите Меси (който не спечели Н
2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
На мен ми е по-интересно в някои държави как решават за кого да гласуват като #3, след като са чували само за Меси и Роналдо?
2

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Кур за Фифа, Уефа и всичките им производни. Даже не гледах церемонията. От година на година Златната топка все повече заприличва на Евровизия. Докато не се откажат първо и второ място ще са Меси и Роналдо то е ясно вече. Дали наградата за треньор на Йоги колкото да ни замажат очите, нищо че Чоло Симеоне залсужаваше повече като вземем впредвид чудесата който прави с минимум ресурси. Като видя дрийм тийма с Луиш и

Мнението беше редактирано от Dependent: 12 January 2015 - 23:23

3

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
Просташки крясък на такава церемония, крясък с който дядо му събира овцете на пръдището, що за професионализъм? Другия път направо да вземе да се изсере там, мисля че на никой няма да му направи впечатление!
2

Потребителят е неактивен   bizi 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-July 13
След разочарованието ми миналата година заради Рибери и тази заради Нойер, догодина се надявам на пълен реванш ... Меси със Златната топка (междудругото Роналдо не го е настигнал, както писа Андонио. ...и няма да може).
1

Потребителят е неактивен   MihailT 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 30-April 14
Всичко е в реда на нещата си - хората, които са специалисти и следят внимателно нещата изказаха симпатиите си към Нойер, това включва и Гари Линекер. Следователно, за да има баланс във вселената капитаните и треньорите от Тринидад&Тобаго, Сиера Леон и Либерия си гласуват за Роналдо и Меси.
2

Споделете тази тема чрез:

• (71 Страници) +
  • « Първа
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема