[quote name='Santa Cruz' timestamp='1308067712' post='24288']
Тя се видя разликата в мачовете, в които Брено беше титуляр (и най-вече срещу
(17.) Жером Боатенг
Публикувано: 14 June 2011 - 20:30
Да, качествата на Брено са по-големи от тези на Бадщубер, но това невинаги е достатъчно, още повече че бразилецът има сериозни проблеми с концентрацията. Веднага ще ви припомния гостуването на "Шалке" и реванша с "
Публикувано: 14 June 2011 - 20:57
Според мен съвсем не е изключено Густаво да изиграе цял сезон в центъра на защитата... :confused:
Публикувано: 14 June 2011 - 21:07
Ако ЛВГ беше останал на поста си - може би, но не мисля, че Хайнкес ще постъпи така. Така или иначе този варинат е доста неприятен де.
Публикувано: 14 June 2011 - 21:12
Надявам се само това да не се случи. Като централен защитник Луис Густаво ми направи изключително лошо впечатление. Правеше грешка след грешка, но все пак там не му е мястото. Най-вероятно ще опитат да наложат Бадщюбер, като основен защитник и дано този му сезон да е доста по-добър от предния.
Публикувано: 14 June 2011 - 21:13
Луис Густаво има потенциала да стане най-добрия дефанзивен халф в света и трябва да бъде използван в средата на терена.Ако вземем Боатенг,опималаната двойка защитници за мен е Брено-Боатенг,макар че имам резерви към бразилеца.
Публикувано: 14 June 2011 - 21:20
Густаво Швайнщайгер ще е двойката вътрешни халфове за Байерн. Видя се ясно, че това е най опткималната му позиция, въпреки че е доста поливалентен играч Луис!
Публикувано: 14 June 2011 - 21:53
niki87, на 14 June 2011 - 21:13, каза:
Луис Густаво има потенциала да стане най-добрия дефанзивен халф в света и трябва да бъде използван в средата на терена.Ако вземем Боатенг,опималаната двойка защитници за мен е Брено-Боатенг,макар че имам резерви към бразилеца.
Е, айде сега, да не се изхвърляме чак с такива изказвания за най-добро DMC. ;)
Публикувано: 14 June 2011 - 21:58
За самоконтрола спомага и треньора. Ето преди колко гола получавахме след като Лусио оголваше зоната си и тръгваше на неговите типични пробиви с голямата крачка.
Но като се върна генерала и тия неща спряха, Лусио си стоеше в зоната и се включваше единствено при корнери и статични положения.
Резултата беше стабилност в отбрана и Оли тогава направи рекорда от само 21 допуснати гола.
Затова сега очаквам при Юп Хайнкес защитата и халфовете да са няколко метра по назад и една идея по близо, от колкото при Ван Гаал и да играем с малко повече подсигуряване.
Но като се върна генерала и тия неща спряха, Лусио си стоеше в зоната и се включваше единствено при корнери и статични положения.
Резултата беше стабилност в отбрана и Оли тогава направи рекорда от само 21 допуснати гола.
Затова сега очаквам при Юп Хайнкес защитата и халфовете да са няколко метра по назад и една идея по близо, от колкото при Ван Гаал и да играем с малко повече подсигуряване.
Публикувано: 14 June 2011 - 22:06
Боатенг така и не успя да се наложи в тима на "гражданите". Едно евентуално преминаване в Байерн ще му помогне да се утвърди и в германския национален отбор. Дано този трансфер да има успешен завършек.
Публикувано: 15 June 2011 - 00:30
Публикувано: 15 June 2011 - 00:37
Нищо ново по случая. Отдавна знаем, че Байерн го искат, той иска в Байерн, Сити се опъват.
Публикувано: 24 June 2011 - 15:59
Боатенг заяви, че очаква в скоро време Байерн Мюнхен да се договори с Манчестър Сити за неговата трансферна цена и той да подпише с немския колос. "Трябва да съм търпелив. Концентрирам се върху това да съм в най-добра спортна форма и се надявам скоро да се намери решение около моето преминаване в Байерн", коментира Боатенг пред "Билд".
Публикувано: 10 July 2011 - 22:39
Хахахаха хубава работа, ама българска!! :D
[color="#FF0000"]В Байерн искат да вземат Джером Боатенг за 13 милиона евро. Манчестър Сити обаче не го дава за по-малко от 20 милиона евро.
Досега от Мюнхен запазваха спокойствие, но подготовката върви, а трансфер няма. Румениге нападна хората от Сити, че си траели.
„
[color="#FF0000"]В Байерн искат да вземат Джером Боатенг за 13 милиона евро. Манчестър Сити обаче не го дава за по-малко от 20 милиона евро.
Досега от Мюнхен запазваха спокойствие, но подготовката върви, а трансфер няма. Румениге нападна хората от Сити, че си траели.
„
Публикувано: 11 July 2011 - 11:49
Абсолютно е прав Кале. Те се изръсиха безумно много пари за него, контузи се, я има я няма 10-15 мача и сега искат да ни избият зъбите. Да се отказват от Боатенг и да се насочват към друг. Айде стига вече, другите отбори от БЛ купиха световни шампиони и разни бъгчета за по 5-10 млн.