Много ясно. Никакво уважение не показват.Голям привърженик съм на Боятенг, един от любимите ми защитници. Но при това отношение на Сити, ако тази статия е вярна,по добре да се насочим към Алекс вече!
(17.) Жером Боатенг
Публикувано: 11 July 2011 - 12:50
Ако наистина искаш някого толкова много,колкото се тръби от Байерн ,тогава вадиш и плащаш.Защо от Байерн не искат да платят парите искани от сити?Не са ли сигурни в неговите качества?Мануел Нойер е най-пресният пример,искаха и го купиха на висока цена,но това е цената ,на която се купува класата.
Публикувано: 13 July 2011 - 19:48
Като се замисля, ситуацията с Боатенг е много странна, тъй като преговори помежду си водят два клуба, които изповядват коренно различна трансферна политика, така че оттук погледнато е малко вероятно те да стигнат до някакво споразумение. Пък и в крайна сметка, колкото и разточителни да са трансферите на Сити, сега се убеждаваме, че те не възнамеряват да продават на безценица. Хубав пример в това отношение е не само положението на Жером, а и това на Адебайор.
Публикувано: 13 July 2011 - 20:21
Най-ще ми е интересно и ако с Алекс не се получи, към кого ще се насочан. Мертезакер е наистина добър вариант!!
Публикувано: 14 July 2011 - 13:21
Жером Боатенг вече е играч на Байерн Мюнхен.Честито. :bayernfan:
Са ако вместо Видал вземат Алекс.....
Са ако вместо Видал вземат Алекс.....
Публикувано: 14 July 2011 - 13:26
Нааааай сетне. Любимият ми вратар и любимият ми защтитник в любимият отбор....Усетих вече какво е футболно щастие :D :D
Публикувано: 14 July 2011 - 14:12
Да ни е честит :)
В едно изречение мога да обобщя,че в защита Байерн ще изглежда много по-добре от предните сезони.
В едно изречение мога да обобщя,че в защита Байерн ще изглежда много по-добре от предните сезони.
Публикувано: 14 July 2011 - 14:17
Боатенг с кой ще заиграе в центъра на отбраната.
Публикувано: 14 July 2011 - 14:25
Аха боатенг нали беше контузен,сега възстановен ли е вече. :whistle:
Публикувано: 14 July 2011 - 14:29
Дано да са си заслужавали дългите пазарлъци със Сити. ;)
Публикувано: 14 July 2011 - 14:41
Вече имаме нов централен защитник. Пожелавам успех на Боатенг в Байерн.
Публикувано: 14 July 2011 - 16:03
Всички в този форум знаете какво мисля за Боатенг,но тъй като вече е играч на Байерн няма как да искам да се издъни,за да изляза прав.Напротив,пожелавам всичко добро на Жером с екипа на Байерн и нека наистина оправдае изключително големите очаквания,които му се гласуват от Хайнкес.Ще го подкрепям във всеки един двубой и ще очаквам да заздрави защитата ни.
Добре дошъл на Забенер и много успехи с митичния екип на Байерн!
Добре дошъл на Забенер и много успехи с митичния екип на Байерн!