Абе не е баш същото. :) С 2500 лв можеш да си позволиш някои неща, които с 1800 лв не би могъл. Но какво можеш да си позволиш с 12 млн, което не би могъл да получиш срещу 8 млн? Перспективата е друга. Тук вече говорим за егото и самооценката на Алаба. Той поставя себе си над клуба. Дали е оправдано? Не мисля. Разликата е, че на Алаба му дават милиони, за да играе, а аз и ти като фенове си даваме и малкото пари(в сравнение с това, което той получава), за да го гледаме. Какво печелим ние от този бизнес? И на Рибери му предлагаха по-голяма заплата от други клубове, но им отказа. Сещам се и за Тоти, Дел Пиеро, Занети, Джерард, които можеха да получават много повече пари на други места.. Абе не е точно така, както го описваш. Парите имат голямо значение, но не са единствен фактор. Да не мислиш, че в момента няма клубове, които биха плащали по-големи заплати на Кимих, Мюлер или на Левандовски?
Ако "Миа Сан Миа" е само израз, защо отказахме участие в Суперлигата? Щяхме да приберем толкова много пари!
И друго, нормално е като фен на клуба да гледам малко по-емоционално. Ако трябва да съм безпристрастен, означава да призная, че съм пълен идиот, задето толкова се вълнувам от нещо, което не ми носи никаква печалба. Тия хора там даже не знаят, че съществуваме. :д Другото което е, че не знам с каква интонация ми четеш постовете. Ако си представяш, че съм някакъв супер превъзбуден и с треперещи ръце... Не, просто пиша по-дълги изречения и това създава илюзията, че съм някакъв много емоционален. Мн не съм.
Живи и здрави, agree to disagree. В това отношение мислим различно, няма лошо.
Мнението беше редактирано от Lozanov: 29 May 2021 - 20:37