Байерн България: Кой искате да дойде в отбора? - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Кой искате да дойде в отбора?

Guest_moonweaver_*

• Група: Гост
За последния сезон си харесах двама играчи, които искам да видя в Байерн. Понеже това темата за желания, няма да говоря за защитници, а за офанзивни футболисти, които ми направиха много силно впечатление последната една година.

Първият е Марко Ройс от Борусия Мьонхенгладбах. Това момче направо изригна този сезон и направи няколко много запомнящи се мача. Много напомня на Марко Марин като физика, дрибъл и задържане на топката, а разполага и с наистина много силен шут. Бърз и повратлив, може да играе на скорост както по фланговете, така и в центъра на терена от задни позиции. За мен лично той е доста по-перспективен играч от един Гроскройц например. Някъде четох, че имал клауза за разтрогване от 10 милиона евро ако Борусия изпадне, което е доста вероятно, но дори и да не изпадне мисля, че се оправдава да го вземем - млад и талантлив играч, който ще играе доста като имаме предвид здравните картони на Робери, а ще припари и малко под задника на Томас Мюлер да не се отпуска и той.

Вторият е Едисон Кавани от Наполи. Признавам си, че докато играеше в Палермо не ми правеше особено впечатление, но този сезон с неаполитанските адзури прави просто феноменални неща. Ако не се лъжа има 20 гола в 26 мача и освен тях играе просто невероятно. Беше истинско удоволствие да наблюдавам играта му в мача между Виляреал и Наполи от Лига Европа. Въпреки, че италианците отпаднаха и Кавани не игра титуляр, направи няколко просто прекрасни отигравания. Колкото и да уважавам Марио Гомес за головата му серия, просто му липсва тази експлозивност и острота и най-вече първото докосване, които демонстрира Кавани според мен. Вярно е, че при Кавани факторът "Серия А" е доста сериозен и това, че не знае езика, но и Макай не го знаеше. При положение, че Клозе почти сигурно напуска, мисля че уважаващ себе си отбор като Байерн би изглеждал доста добре с трима футболисти, които да се борят за едното място в атака и ако те са Гомес, Кавани и Олич, аз бих бил доволен.
0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
Е това лясто ако не вземем футболисти,да почнем да играем с Бекенбауер,Ули-то и Румениге.Трябват ни футболисти на абсолютно всички позиции.Нямаме резерви,а титулярите в момента са....ОТЪЛОВЦ
0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
АЗ също много ги искам,но шанса да дойдат е почти 0 за съжаление.Причините?

Ройс няма как да се наложи при наличието на Робери,а не е играч за пейката,справка - Баумйохан (също от Гладбах). Той ще отиде в отбор като ХСВ,ВЕрдер или Жалке.

Скорпиона Кавани - прекалено високата цена и любовта му към неаполитанците....а и в Наполи има много латиноси и там определено повече му допада.Не виждам и как ще дадем примерно едни 30 милиона,като ще налагаме и търпим дълги години "Супер" Марио Дърводелес!
0

Потребителят е неактивен   VladimirFCBM 

• Герой Социалистического Труда
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 10-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Оливер Кан
Според мен тази вечер Нойер окончателно си подписа договора за преминаване в Байерн.
0

Потребителят е неактивен   Агент Буревестников 

• от Корпуса за бързо реагиране
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вПо света и у вас
  • любим играч:Оли Кан

Преглед на мнениеVladimirFCBM, на 03 March 2011 - 01:04, каза:

Според мен тази вечер Нойер окончателно си подписа договора за преминаване в Байерн.

А според мен... не http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/laughing.gif
0

Потребителят е неактивен   carrot 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Мануел Нойер

Преглед на мнениеVladimirFCBM, на 03 March 2011 - 01:04, каза:

Той го подписа, ама феновете го скъсаха http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/tooth.gif

0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Брех тая Америка ме е върнала с една година назад сигурно?Дано не са повече. :laughing: Кога спечелихме 5-та КЕШ бре?
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеstavrev, на 03 March 2011 - 02:23, каза:

Брех тая Америка ме е върнала с една година назад сигурно?Дано не са повече. :laughing: Кога спечелихме 5-та КЕШ бре?

Ти май не знаеш,ама на Уембли германците винаги триумфират.Много поздрави от Кунц,Бирхоф и Хаман :laughing:
0

Потребителят е неактивен   carrot 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Мануел Нойер
На Уембли триумфират германците, само ако играят на Уембли http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/laughing.gif http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/laughing.gif http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/laughing.gif
2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Дадох ти 303-я плюс :fie: бахти изрода :laughing:

0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Шалке нямат свястни защитници и полузащитата им куца.Не става...
1

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
Абе я си представете Жалке да вземат ШЛ благодарение на Супермен Нойер...хух звучи интересно
0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Яко ше е, аз ше се кефя. Стига да не ни отстранят по пътя, де. :marto:
0

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
Ако Шалке спечелят ШЛ благодарение на Нойер ние никога няма да успеем да го купим....
0

Споделете тази тема чрез:

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема