Понеже честичко ми се случва да понаглеждам футбол и си знаех още навремето, че естественият заместник на Франк Рибери в Байерн се казва Еден Азар. Радвам се на проблемите му в Челси с Жозето и жалкият им футбол е чакам да видя...
Кой искате да дойде в отбора?
Публикувано: 07 May 2014 - 14:30
Префектен състав, само имам известни съмнения в класата на Рафиня.
Публикувано: 08 February 2015 - 14:12
Моята връзка
Футболист с разнообразие в атака! Поглед, скорост, прецизност, пласиране, завършващ удар, с една дума - всичко!
Футболист с разнообразие в атака! Поглед, скорост, прецизност, пласиране, завършващ удар, с една дума - всичко!
Мнението беше редактирано от bubo_92: 08 February 2015 - 14:15
Публикувано: 08 February 2015 - 21:51
Незнам дали информацията в трансфермаркета е точна но контракта на Кедира изтича това лято ако е така недоумявам как така Реал не го продадоха тази зима.
Публикувано: 08 February 2015 - 22:41
Ако е вярно за без пари ще е добър трансфер за нас
Guest_moonweaver_*
Публикувано: 19 March 2015 - 01:56
ПОПУЛЯРНО
Днес четох една много любопитна статия в "Тагесцайтунг": Томас Тухел се е преместил да живее в Мюнхен. Много, много интересно развитие на нещата - хейтърите веднага започнаха кроежи, че Гуардиола бил отказал да си продължи договора, че ако спечели/не спечели требъл щял да напусне и т.н., но интересното в статията е, че Тухел и Гуардиола на няколко пъти (уж) се били срещали в Мюнхен да си говорят за футбол и явно си допадали. След привличането на Хайко Фогел за треньор на отбора до 19 години и неубедителното представяне на втория отбор под ръководството на Ерик Тен Хаг (чийто договор изтича през лятото), ми се върти нещо из главата, че Замер и Ко. може да успеят/са успели да убедят Тухел да поеме втория отбор, което би било феноменален трансфер, както за втория отбор, така и за подготовката на наследник на Гуардиола, който рано или късно ще потърси ново предизвикателство. Тухел във втория отбор ще вдигне още повече приемствеността между отделните гарнитури и Байерн ще разполага с най-силния треньорски щаб в целия свят с двама много сериозни треньори в долните гарнитури и един от най-добрите треньори за последните 15 години начело на първия отбор. Дано има нещо такова, ако Тухел бъде привлечен в Байерн под каквато и да е форма, треньор на втория отбор, помощник на Гуардиола, ще си ударя гъза в тавана!
Мнението беше редактирано от moonweaver: 19 March 2015 - 01:57
Публикувано: 19 March 2015 - 09:43
Аз съм невероятен фен на Тухел и работата му! Това е невероятна новина, дано да не истина...
Guest_moonweaver_*
Публикувано: 19 March 2015 - 19:09
Днес пък "Билд" излезе с информация, че Патрик Виера е бил поканен да поеме втория отбор. До колко е вярно не знам, към момента е в школата на Сити, не съм много сигурен, но имам някакви смътни спомени, че той водеше отбора на Сити до 19 години в мачовете срещу Байерн от младежката шампионска лига. Чистосърдечно си признавам, че не съм наблюдавал/чел работата му, но е факт, че миналия месец Виера беше в Мюнхен, даже имаше снимки с някои от нашите футболисти.
Ако се върна два поста по-нагоре в тази тема, почвам да стискам палци Виера да е за втория отбор на мястото на Тен Хаг, а с Тухел да се пече нещо за треньорския щаб на първия отбор.
Ако се върна два поста по-нагоре в тази тема, почвам да стискам палци Виера да е за втория отбор на мястото на Тен Хаг, а с Тухел да се пече нещо за треньорския щаб на първия отбор.
Мнението беше редактирано от moonweaver: 19 March 2015 - 19:12
Публикувано: 19 March 2015 - 19:54
Виера още води малките на Сити и пак пребиха Байерн. Значи има нещо в него.
Публикувано: 07 August 2015 - 02:39
Аз искам да дойде Мустафи/Отаменди. Лично мисля, че Ота ще пасне на отбора, но може езика да му е проблем.
Публикувано: 07 August 2015 - 09:28
Не мисля, че имаме нужда от още бекове, стига Алаба и Лам да играят от двете страни.
Публикувано: 07 August 2015 - 10:41
А ако се наложи може и без бекове да играем, с 3ма в защита...
Публикувано: 10 June 2017 - 00:05
https://www.youtube....h?v=Pjhpv3koQn8
https://www.youtube....yDHeJU4k&t=103s
Има много голямо бъдеще това момче, според мен. Почти сигурно ще отиде в Сити, а всички знаем, че Гуардиола обича да дава път на млади играчи. От две години го следя като развитие и ще съм много доволен, ако продължи да расте нагоре.
П.С: Сега разбрах, че ще играе два сезона под наем в ПСВ.
https://www.youtube....yDHeJU4k&t=103s
Има много голямо бъдеще това момче, според мен. Почти сигурно ще отиде в Сити, а всички знаем, че Гуардиола обича да дава път на млади играчи. От две години го следя като развитие и ще съм много доволен, ако продължи да расте нагоре.
П.С: Сега разбрах, че ще играе два сезона под наем в ПСВ.
Мнението беше редактирано от Лозанов: 10 June 2017 - 01:18