Байерн България: Кой искате да дойде в отбора? - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Кой искате да дойде в отбора?

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Арс,на всички ни е ясно ,че Нани няма да дойде в Байерн и ,че това е партенка.Но защо да нямаме силна конкуренция на Мюлер(Диего например) и той да не е спокоен,че всеки мач ще излиза титуляр,а сезонът е много дълъг и винаги е добре на пейката да имаш човек,който отговаря на тези,които са вътре,а не да се контузи някой и да започнем да се вайкаме какво ще правим.
За приоритетите си прав,но дайте да видим до тук какво вземахме и евентуално какво изпускаме.Дори Боатенг да дойде за мен селекцията е кръгла нула и само Нойер е световна класа,а това ще ни е нужно ако искаме финал на АА.
1

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn

0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Не знам до колко следите за идеите на ръководството, но поне аз вече виждам тенденция - имаме добър гръбнак т.е. Нойер, Лам, Швайни, Густаво, Рибери, Робен, Мюлер, Гомес или казано по друг начин 8 човека. Взехме Рафиня, ще вземем и централен защитник т.е. стават 10! Бадщубер и Брено... Даниел Ван БУйтен е добра резерва, предвид годините му, Пранич, Тимошчук, Кроос, Педерсен... Не забравяйте малкото японче, което играе крило или зад нападателя (на позицията на Мюлер). Явно ще купиме и Дженингс, който е типично крило т.е. бутане, спринт и центриране...
С вратарите имаме група от над 20 човека, което е достатъчно! Не ни трябва резерва с над 3 млн. евро годишна заплата и претенции. На мен лично този модел с млади резерви на титулярите ни ми допада! Но досега и аз не съм доволен от селекцията т.е. вместо Боатенг смятам, че за тези пари ще вземем по-добър от него, не исках да вижам Лам отново отляво, както и смятам, че вместо дуото Дженингс и Усами, трябваше да дадем повечко пари и да вземем Шакири или Де Бруин т.е. един, ама да си е класа, доказана в Европа. Видяхме, че Шакири играе еднакво добре на постовете на Мюлер, Рибери и Робен, а десния крак на Де Бруин ми напомня на този на Дайслер... Да не забравяме, че имаме и футболист като Алаба, на отписвайте съвсем и Олич...
-1

Потребителят е неактивен   DerBomber13 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вSofia
[quote name='Bavareza' timestamp='1309248727' post='25063']

-1

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Дер Бомбер, точно това явно никой не иска да проумее - най-накрая в Байерн се мисли в перспектива, а не ден година храни!
-1

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
Според мен,трябваше да се направи всичко възможно поне да достигнем финала на АА,но както и преди съм го казвал,а и днес се потвърди от Билд,Байерн няма мераци за Шампионската лига-там сме на принципа каквото стане.По този начин авторитет не се гради и годините ,които изминаха след 2001 са ясното доказателство за това.По тази логика ЦСКА щеше да е един от най-великите отбори в Европа.Дори и да се вижда ,че има някаква тенденция за години напред,то аз не съм сигурен,че това са правилните имена,които пристигнаха на Забенер.Все пак нека не прибързвам с крайните оценки,но поне засега това е положението-Байерн няма правилна тренсферна политика,скаутите не работят,гледа се да се мине тънко,не това,което е добро и ще свърши работа,а това,което е по-евтино.Всички го виждате,но някъде вътре в себе си се заблуждавате и се лъжете,че сме направили нещо през тази селекция,защото фенщината надделява и всеки иска Байерн да си заеме мястото в Европа.Е да,но с тези трансфери няма да стане.
4

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Агентът на Кристиян Сапата е признал, че клиентът му е много близо до подпис с Вияреал. Ето това беше един страхотен вариант за защитата - според мен колумбиецът е по-добър от Боатенг.
-1

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
Много са по-добрите от Боатенг,а аз дори мога да кажа,че Боатенг е средна европейска класа.Не зная какво му харесвате и колко прилични мача е изнесъл.На Световното беше голямата дупка в защитата заедно с Бадщубер,резерва в отбор като сити,за каква класа изобщо се говори при него.Обърнете внимание и към кои защитници се заговори,че Байерн има интерес-абсолютно до един резерви в отборите си,голямо трансферно лято-няма що.
1

Потребителят е неактивен   IVO_FCBM 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-June 11
  • живущ вСтара Загора
Всеки един фен на Байерн знае, че имаме нужда от нови класни попълнения. Ръководството на "баварците" не бе достатъчно обедително относно трансферите на ван дер Вийл и Коентрао.
0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
До колко е добра селекцията или не,ще се разбере в края на май месец другата година.Всико друго е чешане на езиците без реално покритие ;)
0

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
Не зная за теб в какво би се изразило да кажеш,че селекцията е добра.

За мен само едно нещо има значение-финал на АА.Ако това нещо го постигнем ще си взема думите назад и ще си призная,че съм сгрешил.
1

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala

Преглед на мнениеРосен, на 28 June 2011 - 14:29, каза:

Много са по-добрите от Боатенг,а аз дори мога да кажа,че Боатенг е средна европейска класа.Не зная какво му харесвате и колко прилични мача е изнесъл.На Световното беше голямата дупка в защитата заедно с Бадщубер,резерва в отбор като сити,за каква класа изобщо се говори при него.Обърнете внимание и към кои защитници се заговори,че Байерн има интерес-абсолютно до един резерви в отборите си,голямо трансферно лято-няма що.

То защитата ако беше пълна дупка на СП.Как така отборът стигна до полуфинал,да не кажете сега ами с късмет.....Ами добрите защитници на Англия Тери,Фърдинанд май те бяха пълната дупка.
0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеРосен, на 28 June 2011 - 17:38, каза:

Не зная за теб в какво би се изразило да кажеш,че селекцията е добра.

За мен само едно нещо има значение-финал на АА.Ако това нещо го постигнем ще си взема думите назад и ще си призная,че съм сгрешил.

Точно това е и за мен.Единственото,което ме интересува,е финалът в ШЛ на АА.Дали ще завършим следващия сезон 1-ви,2-ри или 3-ти за мен няма особено значение.На всички е ясно,че най-голямата радост и емоция идва от евентуален европейски триумф :)
1

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
mmmnee-не помниш ли,че след втория мач Бадщубер залепна на пейката,а Боатенг така и не влезе в час.
1

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala

Преглед на мнениеРосен, на 28 June 2011 - 18:14, каза:

mmmnee-не помниш ли,че след втория мач Бадщубер залепна на пейката,а Боатенг така и не влезе в час.

За Бадщубер съм сагласен,но боатенг си игра доста прилично.
-1

Споделете тази тема чрез:

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема