Прилично ли ? Та той бе очевадно най-слабия за Бундестима...
Кой искате да дойде в отбора?
Публикувано: 28 June 2011 - 22:23
Централен защитик играещ като ляв бек не е бил най-добрия на световното? Позор! :laughing:
Добре си игра Боатенг, срещу Уругвай като го пуснаха десен бек даже даде и екстра асистенция на Янсен...
Добре си игра Боатенг, срещу Уругвай като го пуснаха десен бек даже даде и екстра асистенция на Янсен...
Публикувано: 28 June 2011 - 22:39
Ако дойде в Байерн ще има да ревете като започне да се дъни.Става така ,че се задоволявате с Боатенг ,защото на нашите умници не им се дават повече пари за нещо ,наистина,класно.Сравнявате го с Бадщубер и ван Буйтен и си мислите,че ще е по-добре.Защо не го сравните с Пике,Пуйол,Тери,Видич,Фърдинанд,дори Мертезакер ако е във форма е класи над Боатенг .Пак ви казвам,че световната класа струва скъпо-Рибери,Робен,Нойер-тези тримата са в сферата на 25 -те милиона.Дори за 11 -те милиона,които Байерн дава може да се купи далече по-стойностен футболист.Приемаме ,че вземаме Боатенг,кой ще му бъде партньорът?По неофициална информация се говори,че ще бъде Бадщубер.
Публикувано: 29 June 2011 - 00:32
Миналата година по тва време гледахме световното-Байерн не купи никой през трансферния прозорец 2010/плати скъпо за което/..сега определено има раздвижване хайде да бъдем по-позитивни,а?За мен трансферите до момента са повече от добри......
Публикувано: 29 June 2011 - 00:36
[quote name='Росен' timestamp='1309289958' post='25098']
Ако дойде в Байерн ще има да ревете като започне да се дъни.Става така ,че се задоволявате с Боатенг ,защото на нашите умници не им се дават повече пари за нещо ,наистина,класно.Сравнявате го с Бадщубер и ван Буйтен и си мислите,че ще е по-добре.Защо не го сравните с Пике,Пуйол,Тери,Видич,Фърдинанд,дори Мертезакер ако е във форма е класи над Боатенг .Пак ви казвам,че световната класа струва скъпо-Рибери,Робен,Нойер-тези тримата са в сферата на 25 -те милиона.Дори за 11 -те милиона,които Байерн дава може да се купи далече по-стойностен футболист.Приемаме ,че вземаме Боатенг,кой ще му бъде партньорът?По неофициална информация се говори,че ще бъде Бадщубер.
Публикувано: 29 June 2011 - 01:21
Ама и нас феновете ни заблудиха много лошо.Още като завършехме сезона като се появи слух за Боатенг че искаме да го привлечем 80% не искаха и 20% искаха боатенг в отбора,надявахме се че ще отправим оферта за някой по качествен защитник на уви.Сега като разбрахме че нямаме интерес за някой от световна класа защитник или по добър да е от боатенг,какво стана 80 % сега искаме боатенг срещу 20%...
Публикувано: 29 June 2011 - 08:50
Продължавам да твърдя, че според МЕН Боатенг не е оптималната опция, предвид сумата, която евентуално ще струва. Пер Мертезакер все още си е най-силният немски защитник и това, че Вердер не приличаше на нищо миналия сезон не променя фактите. Боатенг има данни - над 190 см., но за разлика от Бадщубер е доста по-подвижен.
Освен това хайде да си кажем истината - отборът ни играеше доста офанзивно, халфовете пред защитата не вършиха добра работа, а вратаря ни беше неопитен и не вдъхваше респект! Бях го казал и по времето на Клинсман - трябват доста години Байерн да се научи да играе толкова открито, освен това с Нойер на вратата ще е съвсем различно. Въпреки всичко се надявам, че един Фазио някой ден може да заиграе на АА с екипът на Байерн...
Освен това хайде да си кажем истината - отборът ни играеше доста офанзивно, халфовете пред защитата не вършиха добра работа, а вратаря ни беше неопитен и не вдъхваше респект! Бях го казал и по времето на Клинсман - трябват доста години Байерн да се научи да играе толкова открито, освен това с Нойер на вратата ще е съвсем различно. Въпреки всичко се надявам, че един Фазио някой ден може да заиграе на АА с екипът на Байерн...
Публикувано: 29 June 2011 - 12:51
Всичко ок ,+че направо,ама кой е Фазио ,питам пак?
Публикувано: 29 June 2011 - 14:36
Дер Бомбер, като погледаш малко футбол, различен от любимите ти отбори, тогава ще знаеш отговорите на подобни въпроси! Фазио лекуваше около 1-годишна контузия преди време, за това са му малко мачовете за Севиля.
Да си поговорим за самия Боатенг - от трите отбора, в които е играл, искам да ми кажете в кой е някакъв фактор?!! В Хамбургер ли беше незаменим, в Сити ли е основен играч или в националният отбор на Германия? Когато говорим за трансфери или въобще за харчене на пари, то имаме една много важна съпоставка - цена/качство! 15 млн. евро за мен са много за Боатенг! Фазио би могъл да бъде взет почти на половина! За 15 млн. евро си купуваме Мертезакер, Суботич или Хъоведес... Нямам против момчето, има качества, но тези качества не отговарят на сумите, за които се пазарим със Сити.
Казах, че ще говоря като завърши август месец за селекцията, сега просто вземам отношение. Но като цяло до този момент не съм доволен!
Да си поговорим за самия Боатенг - от трите отбора, в които е играл, искам да ми кажете в кой е някакъв фактор?!! В Хамбургер ли беше незаменим, в Сити ли е основен играч или в националният отбор на Германия? Когато говорим за трансфери или въобще за харчене на пари, то имаме една много важна съпоставка - цена/качство! 15 млн. евро за мен са много за Боатенг! Фазио би могъл да бъде взет почти на половина! За 15 млн. евро си купуваме Мертезакер, Суботич или Хъоведес... Нямам против момчето, има качества, но тези качества не отговарят на сумите, за които се пазарим със Сити.
Казах, че ще говоря като завърши август месец за селекцията, сега просто вземам отношение. Но като цяло до този момент не съм доволен!
Публикувано: 29 June 2011 - 14:50
Аз също не съм доволен и съм съгласен за Боатенг.Но мога да ти кажа ,че гледам доста футбол извън Байерн и мога да ти кажа ,че чух за пръв път това момче ,когато ти май го спомена преди няколко месеца.Убеден съм ,че е така и при около 70-80% от хората тук.Нито знам кой е(като име ,гледал съм му 2-3 мача и то доста случайно ,без да ми е напраивл никакво впечатление) ,нито играе за родината си ,нито е някакъв желан/известен талант.Ти си му гледал няколко мача сигурно и си си наумил ,че е нещо особено ,а аз просто ти казвам ,че според мен шансът да се превърне в нещо повече от поредния незабележим(наистина ,честно ти казвам ,преди да го споменеш никога не го бях чувал)латинос е около 0.05% да кажем,това е - просто дискутираме.
Публикувано: 29 June 2011 - 15:09
''селекцията'' на Байерн ще завърши с привличането на Боатенг,ако изобщо това се случи.Ако не подпише ,аз си мисля,че друг централен защитник няма да има.
Така и така се е видяло,че мераци за финал на АА нямат нашите шкембелии,то по-добре да си върнем Демикелис и един от Буйтен,Бадщубер или Брено да застават до него и да се опитаме поне да спечелим Бундеслигата.Така ''вурстът'' ще спести някой милион и ще има да се бие в гърдите-колко мощен финансово е Байерн.
Така и така се е видяло,че мераци за финал на АА нямат нашите шкембелии,то по-добре да си върнем Демикелис и един от Буйтен,Бадщубер или Брено да застават до него и да се опитаме поне да спечелим Бундеслигата.Така ''вурстът'' ще спести някой милион и ще има да се бие в гърдите-колко мощен финансово е Байерн.
Публикувано: 29 June 2011 - 15:26
Бомбер, няма значение кой, колко е играл в националния на Аржентина (заедно с бразилския са бъкани откъм качество, един Елбер няма и 10 мача за Бразилия), да не забравяме, че за Аржентина много мачове има Демикелис, а той никога не е бил сред любимците тук. Фазио тази година игра в 2 контроли за националния отбор на Аржентина. Освен това в тези държави, както и във всеки отбор, тренъорите си гонят някакъв техен баланс - за Копа Америка Батиста е викнал като защитници Гарай (с 2 и половина мача за Реал, който е обявен за продан между другото), Сабалета, Бурдисо, Милито (с мач и 2/3 за Барселона през годината, също обявен за продан), Санети, Пареха и Рохо (и двамата от Спартак Москва)...
Аз лично си мисля, че някой е натискал за Гарай и Милито, за да си намерят отбори. Няма го Отаменди, няма го Гонзало (Виляреал) няма го Самуел...., няма го и Фазио!
Защо правя паралела с Елбер - той беше идеалният нападател за Байерн, здрав, мощен, ляв, десен, глава, всичко... Да, Аморозо от Дортмунд играеше много по-често за Бразилия, защото играта му много по-добре пасваше на самия бразилски стил. Аржентинците винаги са харесвали защитници тип Мичо, Аяла или Отаменди т.е. около 183 см., борбени... Фазио по игра много наподобява на Мертезакер, но е малко по-подвижен и доста по-неопитен...
Аз лично си мисля, че някой е натискал за Гарай и Милито, за да си намерят отбори. Няма го Отаменди, няма го Гонзало (Виляреал) няма го Самуел...., няма го и Фазио!
Защо правя паралела с Елбер - той беше идеалният нападател за Байерн, здрав, мощен, ляв, десен, глава, всичко... Да, Аморозо от Дортмунд играеше много по-често за Бразилия, защото играта му много по-добре пасваше на самия бразилски стил. Аржентинците винаги са харесвали защитници тип Мичо, Аяла или Отаменди т.е. около 183 см., борбени... Фазио по игра много наподобява на Мертезакер, но е малко по-подвижен и доста по-неопитен...
Публикувано: 30 June 2011 - 00:29
ars_moriendi, на 29 June 2011 - 15:26, каза:
Бомбер, няма значение кой, колко е играл в националния на Аржентина (заедно с бразилския са бъкани откъм качество, един Елбер няма и 10 мача за Бразилия), да не забравяме, че за Аржентина много мачове има Демикелис, а той никога не е бил сред любимците тук. Фазио тази година игра в 2 контроли за националния отбор на Аржентина. Освен това в тези държави, както и във всеки отбор, тренъорите си гонят някакъв техен баланс - за Копа Америка Батиста е викнал като защитници Гарай (с 2 и половина мача за Реал, който е обявен за продан между другото), Сабалета, Бурдисо, Милито (с мач и 2/3 за Барселона през годината, също обявен за продан), Санети, Пареха и Рохо (и двамата от Спартак Москва)...
Като гледам състава на Аржентина си мисля, че Батиста залага на играчи, които искат много да играят, не са уморени от дългия сезон и както ти казваш трябва да се продадат. Липсата на Отаменди за мен е изумителна, спечели всичко възможно, но явно е доста уморен и са решили да заложат на "продаващите се". Обаче това си е нож с две остриета, ще видим, според мен ни чака най-силната Копа Америка от години. Във всички отбори е бъкано с талантливи играчи и надежди. Погледите ще са вперени и в новото Продиджи - Неймар, който по моему е едно непораснало дете и ако не му набие някой скоро шамарите, ще е поредния провалил се "Пеле".
Публикувано: 30 June 2011 - 14:36
От днес искам отборът на Байерн да е харизматичен като Ливърпул за това:
1. Чарли Адам (Блекпул)
2. Нолан Ру (Брест)
3. Дони (Рома)
4. Фернандо Гаго (Реал Мадрид)
Сега разбирам тези, които ни препоръчват да сме по-сдържани в коментарите си относно ръководството и трансферната политика на Байерн.... :laughing:
1. Чарли Адам (Блекпул)
2. Нолан Ру (Брест)
3. Дони (Рома)
4. Фернандо Гаго (Реал Мадрид)
Сега разбирам тези, които ни препоръчват да сме по-сдържани в коментарите си относно ръководството и трансферната политика на Байерн.... :laughing: