Шакири
Кой искате да дойде в отбора?
Публикувано: 07 September 2011 - 00:22
BayernFen, на 06 September 2011 - 13:04, каза:
Немога да разбера какво общо има прическата на един от най-добрите нападателi в света с неговата класа?
пп: Убеден съм, че ако Рууни беше в Байерн, щяхте да го почитате като Бог едва ли не!
пп: Убеден съм, че ако Рууни беше в Байерн, щяхте да го почитате като Бог едва ли не!
Няма как да си го представя затварям очи ама не става ! :laughing:
Публикувано: 20 September 2011 - 11:42
Публикувано: 20 September 2011 - 22:04
от всички настоящи нападатели, за Байерн най-много желая Суарез.
Публикувано: 20 September 2011 - 22:17
Публикувано: 20 September 2011 - 22:21
Хубаво е, че си си дал сметка, защото повечето като теб го отричат :rolleyes:
Публикувано: 21 September 2011 - 22:30
Първо привет на всички, нов съм тук :) . От няколко години следя Байерн и реших да се регистрирам във вашия форум. Попринцип съм огормен фен на Арсенал, но Байерн са ми другият любим отбор и ако не е някакъв проблем бих се радвал да пиша тук :beer2: .
За да не съм офф, бих се радвал ако вземем Александър Меркел от Дженоа. Този го водят за един от най-обещаващите бъдещи германски национали. Момчето започва кариерата си в Щутгарт, а в последствие се озовава в Милан. От този сезон носи екипът на Дженоа и ако го вземем в скоро време, мисля че би се развил чудесно сред играчи като Робен,Швайни,Бомел и Мюлер.
За да не съм офф, бих се радвал ако вземем Александър Меркел от Дженоа. Този го водят за един от най-обещаващите бъдещи германски национали. Момчето започва кариерата си в Щутгарт, а в последствие се озовава в Милан. От този сезон носи екипът на Дженоа и ако го вземем в скоро време, мисля че би се развил чудесно сред играчи като Робен,Швайни,Бомел и Мюлер.
Публикувано: 21 September 2011 - 22:54
Радвам се че си тук, армеец! ;) Това, че харесваш Арсенал не е никакъв проблем за форума, важно е да имаш желание и да изпитваш удоволствие да говориш за Байерн! :)
Публикувано: 27 September 2011 - 00:01
Щом харесваш Арсенал, значи не ти е чужд усета към красивия футбол, добре дошъл!
Публикувано: 27 September 2011 - 10:13
Gotze и нищо повече.
Мнението беше редактирано от francky: 27 September 2011 - 10:14
Публикувано: 07 November 2011 - 21:54
Аз искам Мат Хумелс от Борусия Дортмунд и ще станем доста силни в защита, може и Пике, но това трудно ще се случи за разлита от първото.По този начин обаче се явява подценяване на качествата- Жером Боатенг и Хлолдер Бадщубер. После вижда се че куца човека до Швайн Щайгер тук може да ни свърши работа Свен Бенднер , но и той не е решение, защото мисля даже че Гоставо е по-стабилен, да но после като израсне още малко Алаба ще падне голям "бой" за мястото до Швайщайгер, а онтосно Гьоце в Байерн ще е доста добре, но пък пак ще падне "бой" за мястото на централен атакуваш халф (АМЦ),говоря за човека зад Гомес. Гьоце ще играе също каго крило на мастото на Рибери/Робен или накратко "Робери" ,когато някой се контузи или е наказан. Гьоце трябва да играе в Байерн просто не трябва да го изпуснат да излезе от Германия.
Публикувано: 10 November 2011 - 14:51
Рикардо Куарешма :whistle: :whistle: :whistle: